Sampo Terho – kirjoittaa kuin uskossa oleva ihminen

Sampo Terho oli vuonna 2016 Seppo Simolan aikakaudella Kirkko & Kaupunki -lehden kolumnisti. Hänen tekstinsä ovat aika uskovaista asiaa aihepiireiltään. Jopa niin, että Laila Kotiranta, entinen naapurini Kannelmäessä  totesi muutama kuukausi sitten, että kirjoittaa kuin uskossa oleva ihminen.   Tässäpä näytteitä.

Uskonnon merkitys pysyy

Keskustelu perusarvoista on tärkeää

Sieluja pelastamaan

Ihmisen arvoitus

Armo ja teot

Kirkon viisauden pohja on Raamattu

Kirkko toteuttaa uskonnonvapautta pitäytymällä Raamatussa

Teksteissä on sellaisia ajatuksia kuin    ”Kukaan ei voi petkuttaa Jumalalta pelastusta millään juhlavilla puheilla” tai ”uskonto voi maallistua vahingossa”.

Laila on tietysti vähän jäävi näissä arvioissa, koska on juonut uuden vuoden shamppanjat Sampon isoäidin kanssa silloin joskus. Asuivat lähekkäin ja olivat tuttavia. Lailan lapsi ja Sampon vanhemmat kävivät samaa koulua lapsina. Ilmeisesti näiltä ajoilta periytyy se, että Lailan lapsi on Sampon kummivanhempi.

Laila antoi luvan minulle rehvastella hänen suhteillaan. Tosin ei Laila Sampoa ole kait edes koskaan tavannut, mutta kuitenkin. Ei sitä nyt kaikkea rehvastelua pidä Paavalille jättää.   Tuli vain mieleen kun katselin Perjantai-ohjelmaa  otsikolla ”Make Finland Great Again” viikko sitten ja ihastelin miehen esiintymistä.

Ihan hyvä kulttuuriministeri siis.

Aika jännä, että näistä Terhon teksteistä media ei mainitse koskaan mitään. Niillä ei pysty mustamaalaamaan kait.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.