Nyt on ihme: Rajat on auki myös Ugandan miehelle

Herttanen ja hämmästys.

Medad laittoi äsken viestiä, että sai viisumin Suomeen Lontoon suurlähetystöstä syyskuun alkuviikoiksi. Passi on takavarikossa siihen asti, että esittää meno-paluu-lipun.  Eli sitä etsimään. Tietääkö joku mistä niitä parhaiten ja halvimmalla saa?

Nyt on eri meininki, kun ei ole saarnakiertueita eikä yöpaikkoja varattuna eikä mitään. Tulee ihan ”ystävä”-statuksella.

Aiemmin esitin Blogimetsässä kysymyksen, haluaako kukaan tulla juttelemaan tänne maailmanmenosta, mutta kukaan ei vastannut.  Olisi ihan kiva, jos joku pikkutapaaminenkin vakavien asioiden tiimoilta voisi olla mahdollista, mutta jos pian ei kukaan ilmoita itsestään, niin varaan liput summittaisiksi päiviksi. Minulle ja ilmeisesti Medadillekin kaikki päivät sopivat 1.9-12.9.

Hurjaa… Tuntuu uskomattomalta. En ole käynyt Ugandassa varmaan 7 vuoteen, enkä ollut tilaisuudessa kunnolla edes jutella Medadin kanssa vuosikausiin. Mitenköhän tässä käy.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt on ihme: Rajat on auki myös Ugandan miehelle”

  1. Matka on maksettu. Eli saapuminen ma 4.9 ja lähtö ti 12.9. Ainakin varmaan alkupäivät on luonani ja ihan varmasti ykkösaihe on se, mistä ei voi puhua ym. politiikka. Medad näistä huolehtii itsekin. Viimeksi jo monen monta vuotta sitten viimeksi käydessään oli Euroopan tulevaisuudesta kovasti huolissaan. Turhaksi ei huoli ole osoittautunut. Olisi tosi kiva, jos Tuomo pääsisit käymään… ja muut…

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.