Olen rohkeasti vihainen

Pelolle ei pidä antaa valtaa.

Media ei muuten kertaakaan ole näyttänyt ensimmäistäkään vihaista ihmistä Turun tapauksen yhteydessä.

Media ei myöskään ole maininnut, että kukaan suomalainen olisi uhreja auttanut.

Media ja johtavat poliitikot ovat kuitenkin kertoneet meille, että suurin ongelma maassa ovat vihaiset ihmiset tai potentiaalisesti vihaiset ihmiset, eli rasistit, jotka pitää tuomita viharikoksista. Ylen mukaan väärän mielipiteen tykkääminenkin somessa voi olla rikollista.

Minun vihani kohdistuu kuten tavallisesti mediaan ja noihin meidän poliitikkoihin, jotka kyllä ovat valmiit rajoittamaan kansalaisvapauksia, mutta eivät valvomaan rajoja.

Olen rohkeasti vihainen.  Toivottavasti moni muukin on ja vaalit tulevat pian, jotta vihaisen kynän jäljen voi jättää edes äänestyslappuun kaikilta salassa.

Lisäys 23.8.:

Kumma kyllä poliisi ei pitänyt tutkittavana sitä, että terroristin radikalisoitumisesta (= valmius tappaa harkiten) oli tehty monta ilmoitusta.  Islamisti ja ”turvapaikanhakija” saa siis rauhassa radikalisoitua ja vaaran varoitukset jätetään huomiotta, kun ei voida 1000 ilmoitusta tutkia, eikä ollut konkreettista iskusuunnitelmaa, sanoo poliisi. Sen sijaan on varaa palkata – oliko se satoja? – poliiseja jahtaamaan vihaisia suomalaisia tai ihan vain rauhallisia suomalaisia, jotka eivät tästä menosta pidä. Poliisiresursseista ei ainakaan ole pulaa kun on tarpeen jahdata Marco de Wittiä ja vaimoaan Mari Kososta Helsingin keskustassa sen tähden, että ovat sitä mieltä, että ”laittomat ulos”. Erikoista sinällään, että nyt tuntuvat poliitikot olevan hyvin yhtä mieltä Marco de Wittin ja kumppaneiden kanssa. Niin se muuttuu maailma.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 kommenttia artikkeliin ”Olen rohkeasti vihainen”

 1. ”Jokainen, joka harjoittaa propagandaa, ei halua keskustella ja vakuuttaa argumenteilla, vaan käyttää kaikkia keinoja vaikuttaen ihmisten tunteisiin ja käyttäytymiseen, esimerkiksi tekemällä heistä pelokkaita, vihaisia tai lupaamalla heille jotakin. Propaganda poistaa ihmisen itsenäisen ajattelun ja antaa sen sijaan tunteen, että toimimalla halutun mukaisesti, hän on oikeassa.”

  Tässä yhteydessä haluankin kysyä, mitä Anne meidän halutaan ajattelevan maahanmuuttajista ja islamin uskoisista? Kuka niin halua?

  Haluan vielä lisätä sinun turhautumistasi ja väittää, ettei vaaleilla ole mitään merkitystä. Demokratiaa ei ole olemassa, niin niinkuin me siitä haaveillaan. On kuitenkin olemassa pieni toivon kipinä eli kun olemme EU:ssa ja ilmeisesti myös pysytään, että ostamme Eurooppalaisia tuotteita ja tuemme kaikkia rakenteellisia uudistuksia, jotka vahvistavat yhteisöämme. Meidän on tuettava yhteisen rajavartiolaitoksen kehittämistä, joka ottaa vastuun Euroopan rajoilla sekä luotava Euroopan puolustusliitto ilman Natoa. Sillä Eurooppaa hajottavat voimat ovat ulkopuolella ei sisäpuolella, eikä siitä ole hajottamassa muutama 18 vuotias muslimipoika!

 2. ” mitä Anne meidän halutaan ajattelevan maahanmuuttajista ja islamin uskoisista? Kuka niin halua? ”

  En tiedä.

  En osaa päättää onko Eurooppa vain näin korruptoitunut, vai jopa näin naiivi, vai onko tässä joku isompi suunnitelma. Se suunnitelma on sitten kyllä ihan Merkelin ja Junckerin ja kumppaneiden päissä, ei Euroopan ulkopuolella, joten siinä mielessä en edusta noin toivorikasta näkökulmaa:
  ”Meidän on tuettava yhteisen rajavartiolaitoksen kehittämistä, joka ottaa vastuun Euroopan rajoilla sekä luotava Euroopan puolustusliitto ilman Natoa. ”

 3. Kiitos Tauno myötäelämisestä – eikös tuo Je suis sitä tarkoita nykykielessä.
  Lisäsin blogiin vähän furieux-tekstiä.

 4. Minä kuuntelin korvst punaisena kun mtv:n uutisissa kerrottiin, että poliisille oli sanottu kaikki tuo mitä kirjoitat ja se ei riittänyt. Mikä on sitten riittävä vihje.
  Toinen juttu on tämä laiton maassa oleskelu tekaistuin tiedoin. En ymmärrä. Voinko minä tässä maassa mennä hotelliin väärällä nimellä, en. Voinko sanoa poliisille tekaistun nimen, en. Mikä eri oikeus täysin tuntemattomalla tähän pitää olla kun ei ole sitä pakolais statusta.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.