Naisten hallitus

Pääministeri Rinne teki rohkean linjauksen hallitusta muodostaessaan. Ministereinä on 11 naista ja 8 miestä. Toki tärkeimmät ministeripostit on edelleen jaettu miesten kesken.

Jos nyt sitten saadaan aikaiseksi vielä se pakkoruotsilakin, jonka seurauksena joka kymmenes poika tulee reputtamaan ylioppilaskirjoitukset, niin elämä alkaa Suomessa olla kuin pimeimmässä Afrikassa – naiset tekee kaikki työt ja miehet pelaa plazalla dominoa keskenään.

Ei tämä sinällään uutta ole – jo 80-luvulla vitsailtiin, miten herrat menee Lappiin hiihtämään työajalla, kun työmiehilläkin viimein on varaa omaan Mersuun. Jotain etuutta sentään pitää olla etuoikeutetusta asemasta. Tarkoitan siis: ”Jos työnteko olisi herkkua, niin herrathan ne kaikki työt tekisi.”

En siis millään ole vastustamassa sitä, että naiset ovat valtaamassa kaikki vastuulliset työtehtävät. Kaksi toivetta silti olisi: a) Tekisivät työnsä hyvin ja b) Eivät valittaisi työtaakkansa alla – ainakaan meille miehille, jotka olemme juuri pelanneet rasittavan kierroksen golfia.

Niin ja tietenkin se, etteivät naiset änkisi halailemaan golf-kentällä. Kaikenlainen halailu on seksuaalista häirintää. Antakaa meidän miesten olla omissa oloissamme.

Hallitus on itse asiassa aika mielenkiintoinen ryhmädynaaminen koe. Ryhmädynamiikan teoriat nimittän viittaavat siihen suuntaan, että naisenemmistöisissä ryhmissä syntyy paljon ristiriitoja. Jos tämä pitää paikkansa Rinteellä on täysi työ pitää täinsä kapassa.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 kommenttia artikkeliin ”Naisten hallitus”

 1. Hiukan pelottavaahan tämä on. Ei ehkä ensi sijassa naiseus, vaan siihen naiseuteen kytköksissä oleva totatalitaristinen uskonnonkaltainen ideologia.

  Eniten pelkään Sanna Marinia (ideologia) yhdistettynä Liikenneministerilön mittarimiehiin.. siis niihin tai siihen (?) virkamieheen, joka syöttää näitä suomalaisten valvontainnovaatioita ministereille. Siitä voi syntyä pahimmillaan painajaismainen yhteistyö/pelitilanne mittarikauppiaiden ja ilmastoideologien välillä. Globalisteja molemmat.

  Jos opetusministeri keskittyisi uudistusten sijaan Kokoomusten uudistusten purkamiseen, niin hyvä juttu kait.

  Juu. RKP hakee todellista vastakkainasettelua. Ehkä se on pakolaispoliittinen kannanotto. Kun suomalaiset vihaa ruotsalaisia tarpeeksi, ei tarvitse vihata muita. Vitsi vitsi… oikeasti tuo on aikalailla toksista nurkkakuntaista nationalismia (taistellaan olemassaolosta?), joka ei ole tuhoksi vain Itä-Suomen pojille vaan juuri noille RKP:n niin suuresti fanittamille pakolaisille Irakista, Afganistanista ja Somaliasta. Monet kun eivät osaa kirjoittaa edes omalla kielellään noin lähtökohtaisesti. Ja moni ns. 17-vuotias on jo ohittanut parhaan elinikänsä kielten oppimiseen.

 2. Sisäministeri….. aihetta huoleen?
  Jos Herra, miesoletettu Petteri Orpo ei olisi minua järkyttänyt niin suuresti syksyllä 2015 lausunnoillaan, varmasti panikoisin nyt hirmuisesti tästä vihreästä sisäministeristä. Pahemmaksi ei enää voine mennä kuin Orvon ideoilla.
  En ole pahemmin seurannut Ohisalon sanomisia, mutta noin esiintymistyyliltään ei vaikuta kovin agressiiviselta ideologilta. Voiko sitä ihminen nukkua yönsä rauhassa?

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.