11 kommenttia artikkeliin ”Mitä mieltä tästä?”

 1. En oikein usko, että Ohisalolla on mitään tahallisia pyrkimyksiä. Sellainen edellyttäisi ajattelemista ja blondin päässä nyt liikkuu ihan muuta, kuin ajatuksia.

  Heteromiesten on ihan turha itkeä, kun kerran eivät saa ääntään kuuluville. Mennään vain nurkan taakse kyykkypissalle itkemään ja soitetaan äidille, että ahdistaa.

  Aika alkaa olla kypsä jollekin tosimiehelle, joka kerää joukot kasaan ja asettaa pääkaupunkiseudun pysyvään ulkonaliikkumiskieltoon. Ikävä kyllä Halla-Ahokin on koronakriisin aikana lässähtänyt pelkäksi joutomieheksi.

  Pääministerikin jo itkee lehdissä, miten työnteko ottaa fysiikan päälle. Minulta ei ainakaan säälipisteitä löydy. On tehnyt miehestään lastenhoitajavihtorin ja keikistelee itse naistenlehdissä.

 2. En jaksanut kuunnella loppuun, koska alku oli niin tarkoitushakuista mielensäpahoittamista. Luukkainen jättää sanomatta, että Ohisalo oli aiemmin samana päivänä jakanut sisäministeriön tviittiä, jossa oli Suomen lipun kuva ja puhuttiin kaatuneiden muistopäivästä.

 3. Ohisalolla oli vain viittaus tviittiin, mutta hänen oma painotuksensa oli toinen.

 4. Joo. Sitä minäkin tässä oikeastaan vähän itseltäni kyselen, että olisiko blondi-ideologi-tohtori kuitenkin otettava vähän vakavasti vai ei.

 5. Joo, Ulla…

  Caton ja Ohisalon ero on siinä, että Catolla oli muutakin sanotavaa, kuin tuo ceterum censeo. Toki on totta, että politiikassa pärjää nykyisin aika hyvin, kun jaksaa toistaa sitä omaa lausettaan. Ministerinhommissa se on kuitenkin aika niukkaa. Ehkäpä Sanna Marin kuitenkin osaa kertoa Ohisalolla, mitä nappia pitää milloinkin painaa ja Ohisalo voi keskittyä hääpukunsa esittelyyn naistenlehdissä.

 6. Ainoa aito materia on Ohisalon tviitti.En usko että hän yritti loukata ketään , vaan hän haluaa vaihtaa kansallisen agendan kanavaa. Hyvin tyhmää tuoda pieni sivuteema puheeksi kun muistellaan suuria kohtalon hetkiä joita ilman ministerillä ei olisi paljoa sanottavaa. Tuon tason politikolla täytyy olla tilannetajua muuten ajaa puuhun kun oma väki alkaa huutelemaan. Normaalin vihreän tulisi olla historiatietoinen vaikka uudet ongelmat vaativatkin huomiota. Sitä paitsi homotaistelu on jo taisteltu nyt on kyse enää jälkisiivoamisesta.

  Olisi käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja sanonut jotain tyyliin että : Niinkuin näiden uhrien ansiosta kansakunta on selvinnyt tähän päivään asti, samoin yhteisin voimin ja uhrauksin ,voimme pelastaa ainoan kotiplaneetttamme tuleville sukupolville.

 7. Ohisalo tuntuu edustavan vain yhtä puoluetta, unohtaen muut kansalaiset, unohtaen historian, joka ei ole aina ollut ruusuilla tanssimista.

  Ammattini takia jouduin aika paljon kiertelemään eri alueita. Tuli käytyä katsomassa useita sankarihautoja, jotka yleensä olivat kirkkojen vieressä pitkinä rivistöinä. Niitä katsellessa tuli aina mieleen henkensä menettäneiden nuorten miesten ja naisten kohtalo, joka oli tehtävä, jotta seuraavat sukupolvet saisivat elää vapaassa maassa. Kyllä heitä on syytä muistaa, oli sitten puolueen väri mikä tahansa.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.