Vihollisen hämäyksessä osa 86

Poliittinen korrektius

Olemme vihollisen hämäyksessä päässeet evolutioitumaan niin pitkälle, että kaikki, mikä loukkaa jonkun ihmisen tunteita, on paheksuttavaa, vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Sen takia on saavutettu kehityksen tähänastisena huippuna ’poliittinen korrektius’. Se tarkoittaa siis sitä että se (Wikipedian mukaan) on kielenkäytön tai toiminnan tapa, joka pyrkii olemaan loukkaamatta ketään. Se on sellaisen kielenkäytön tai toiminnan välttämistä, jonka koetaan sulkevan pois, loukkaavan tai syrjivän ihmisryhmiä, joiden katsotaan olevan sosiaalisesti epäedullisessa tai syrjityssä asemassa.

Tämähän on tietysti hienoa ja tasa-arvon mukaista. Huomiota kiinnittää kuitenkin se, että loukkaantuminen ei näköjään ole sallittua niille ryhmille jotka ovat sosiaalisesti edullisessa tai syrjimättömässä asemassa. No, se tietysti sallittakoon, koska enemmistö ei tietenkään tarvitse minkäänlaista loukkaantumattomuutta, vaan vain vähemmistöt. Tämä suuntaus alkoi USA:sta, jossa ollaan jo päästy niin pitkälle loukkaantumattomuudessa, että esim. ainoastaan presidentti Trumpia ja evankelikaalisia kristittyjä sekä heteroita saa loukata vapaasti. Elokuvissa ja tv-sarjoissa on oltava mukana kiintiömusta, kiintiökeltainen, kiintiöhomo ja -lesbo, kiintiötransvestiitti ym. Tietysti mukaan on otettava eri uskontojen edustajia, kuten ateistit, evolutionistit, animalistit, veganistit jne. Pian saamme nauttia näissä viihdykkeissä kiintiöpedofiilista, kiintiötranssukupuolisesta, kiintiöeläimeensekaantujasta jne.

Myös kotomaassamme on valtakunnansyyttäjän suosiollisella kehoituksella ryhdytty tutkimaan poliittista korrektiutta. Kun nykyiset vihapuheet eivät riitä, on ryhdytty etsimään aikaisemmista (siis ennen asianmukaista lainsäädäntöä, eli taannehtivasti) puheista, tv-sarjoista ja julkaisuista, puhumattakaan kirjastojen ja arkistojen kätköistä, jotakuta loukkaavaa aineistoa, esim. mainintaa synnistä, jolloin poliittisesti korrektioitumattomat saataisiin asiaankuuluvan rangaistuksen alaisiksi. Näin kaikki jotka kokevat olevansa loukkantumiseen alttiita á la ’minä niin mieleni pahoitin’ voivat olla ’turvallisessa tilassa’. Toiseksi idiott.., anteeksi poliittinen korrektius ulotetaan tulevaan henkilötunnusuudistukseen, jossa kortista ja passista poistetaan nimi, syntymäaika, sukupuoli ja kuva (on hyvä ettei pärstäkuvastani kukaan voisi päätellä että olen valkoinen eläkkeelläoleva heteromies).

Poliittinen korrektius ei tietenkään koske kristittyjä, joita voidaan vapaasti lyödä kuin vierasta sikaa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

13 kommenttia artikkeliin ”Vihollisen hämäyksessä osa 86”

 1. ”….kaikki, mikä loukkaa jonkun ihmisen tunteita, on paheksuttavaa, vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan.”

  Sana ’ k a i k k i ’ on taas tässäkin Kari Kukkaselle tyypillistä törkeää liioittelua. Sama kuin sanoisi paria kevyttä pientä paperinpalaa sanomalehtivuoreksi.
  Tosiasialisesti Kukkasen tarkoittamat pienet ja vähäiset yksityistapahtumat ovat olleet erinäisille uskonnollisille
  funkkuyhteisöille lottovoittoja, sillä niitä rajusti paisuttelemalla on saatu hehkutettua ja koottua suuria joukkoja Muhoksen mummoja kiihtyneinä radioitten,TV:n ja lehtien ääreen ja näin loputtomien nonstop rahankerjuuviestien ulottuville.

 2. Yo videolla dosentti myös vääristelee raskaasti: Päivi Rästästä kun EI ole kutsuttu poliisikulusteluihin siksi että ja on kristitty tai uskoo Raamattuun.

 3. En ole viitannut mihinkään videoon. Onko ateisteilla ja kabbalisteilla joitakin esoteerisia videoita?

 4. Viittasin Anne Mikkolan julkaisemaan videoon, joka roikkui myös tämän blogin yllä. Dosentti puhuu puutaheinää.

 5. Ai, minä ihmettelin, että onko kabbalismi tuottanut uutta videomateriaalia, joka on niin salaista, ettei edes poliittinen korrektius pääse salaisen gnostisismin korkeamman asteen tietoisuuden läpi.

 6. Eiköhän tuo ko. videomateriaali ollut ihan siinä sinun blogisi yläpuolella avoimesti nähtävissä ja on yhä.
  Käytit ’tietämättömyyttäsi’ vain taas kerran red herringinä välttääksesi keskustelemasta itse asiasta, eli fundisten tarpeesta valheellisesti liioitella ; asia nähtävästi on liian arka.

 7. Anna toki minulle anteeksi, Seppo, täydellinen, a priori, tyhmyyteni, koska en ymmärtynyt esoteerista kaukokatseisuuttasi. Luulin että kommentoit minun artikkeliani, jossa ei ollut mitään videota, ei edes salaista.

 8. ”Luulin että kommentoit minun artikkeliani,”

  Etkä luullut. Sillä sanoin selvästi ’YO videolla’. Eikä muutaman sentimetrin etäisyys vaadi kovin kauaksi katsomista… En maininnut että se on sinun. Kunhan tapasi mukaan kiemurtelit.

 9. Voi Seppo, jos et selvästi ilmaise minkä artikkelin videosta puhut minun artikkelissani, niin, näin idiootti funkkuna, en tietenkään. a priori, voi olla selvillä esoteerisista tarkoituksistasi.

 10. Jos lauseessa oleva lyhenne ’yo.'(yllä oleva) on sinulle esoteeriaa tai muuten ymmärrettäväksi ylivoimainen niin en voi auttaa…

  Normaalisti ihminen ko lyhenteen kohdalla nostaisi hieman katsettaan ja tässä tapauksesa muutaman millimetrin niskaliike ylöspäin tuo silmien eteen ko. (kyseessä olevan) videon.

 11. Seppo, kun kommentoit artikkeliani poliittisesta korrektiudesta tällä tavalla: ”Yo videolla dosentti myös vääristelee raskaasti: Päivi Rästästä kun EI ole kutsuttu poliisikulusteluihin siksi että ja on kristitty tai uskoo Raamattuun.”, ihmettelin mihin minun artikkelissani olevaan videoon viittasit, mutta sitten tajusin että sen täytyi olla joku esoteerinen kabbalistinen video, joka salaisella tavalla liittyy siihen poliittiseen korrektiuteen, jota osoitat idiootifunduja ym. älyvammaisia kohtaan.

 12. Totta kai tällaista älykääpiöfudua pitääkin sääliä, koska en ymmärrä miten poliittiseen korrektioon liittyy salainen ateisti-kabbalistinen video, jossa poliittinen korrektius kielletään mm. Räsäseltä ja muilta Jumalaan ja Raamattuun uskovilta.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.