Laura Huhtasaaren voitelu Suomen irti-todellisuudesta johtajaksi

Osa Suomen kristityistä saattaa oikeasti ajatella, että Laura Huhtasaaren voitelu osoittaa hänen olevan Jumalan valittu Suomen johtajaksi. Näin nimittäin ajattelee osa kristityistä myös Trumpin suhteen, jota Huhtasaari pitää ihanteenaan.

Huhtasaari-ilmiö tulee tempaamaan mukaansa monenlaista miettijää, joita kaikkia yhdistää tukeva jalat-irti-maasta-ajattelu. Evoluution vastustuksella ratsastelu ja ilmastomuutoksen kiistäminen ovat perinteisiä järjen vastustamisen tapoja, joita huhtasaarelaiset puskevat eteenpäin. Viranomaisten toiminnan pilkkaaminen ja oikeuslaitoksen halveksiminen esimerkiksi Halla-ahon korkeimman oikeuden tuomion suhteen on irrottautumista myös todellisuudesta.

Turun terrori-iskun raportointi kertoo huhtasaari-halla-aholaisista kenties eniten. Hysteerisyyttä ja pelkoa lietsotaan ja vaietaan turkulaisten järkevästä ja kiihkottomasta tavasta palata arkeen. Hysteriaa vastustavat ovat huhtasaarelaisten silmissä sokeita ja lukukyvyttömiä näkemään islamin lähtökohtaista kauheutta.

Sama ilmiö toistui Alahärmän yläkoulussa sattuneen tappelun raportoinnissa. Kun yritin saada selville, mistä tappelu johtui ja mitä yksityiskohtaisesti oli tapahtunut, törmäsin seinään. Kukaan facebookissa kommentoijista ei tiennyt yksityiskohtia mutta ne eivät tietenkään kiinnostaneetkaan heitä. Kommentoinnin pääkärki oli avoimen rasistinen ja islamofobinen puettuna tietenkin ”turvallisuusuhkiin”. No lähempi asiasta kiinnostumiseni johti siihen, että eräs tämänkin sivuston bloggaajista kylmästi poisti minut kavereistaan. Jalat on hyvä pitää turvallisesti irti maasta vain samoinajattelevien kanssa.

Laura Huhtasaaren turvallinen tukeminen antaa varmaan monelle elämän sisältöä. Kun kenelläkään ei oikeasti ole tarpeeksi uskoa siirtämään hänet presidentin paikalle.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

13 kommenttia artikkeliin ”Laura Huhtasaaren voitelu Suomen irti-todellisuudesta johtajaksi”

 1. Joo, mikä nyt sitten sitä todellisuutta lienee …

  Eri puolella Eurooppaa kansan luottamus hallintakoneistoon horjuu. Kataloniassa kansa haluaisi ilmaista mielipiteensä äänestämällä. Jostain syystä tuo kansan mielipiide on niin pelottava, että paikalle on lähetetty sankat joukot poliisivoimia estämään äänestyslippujen täyttäminen ja keräämään ääniuurnat viranomaisten haltuun. Poliisi käyttää mielipidettään ilmaisevia kansalaisia kohtaan niin rankkaa väkivaltaa, että satoja ihmisiä on loukkaantunut.

  Jos joku ihmettelee, miten Espanja Suomeen ja Huhtasaareen liittyy, kyse on samasta Euroopasta ja meillä molemmilla mailla hallintokoneisto toimii Brysselin herrojen marionetteina. Iso-Britannia on nämä Brysselin hoviherrat päättänyt hylätä ja aikoo jatkossa aivan itse päättää, kuinka käyriä kurkkuja saa maassa myydä.

  Suomessakin kutakuinkin miljoona ihmistä on Huhtasaaren-Halla-ahon poliittisen linjan takana. Jos kaikki nämä blogistin mielestä väärässä olevat koottaisiin yhteen paikkaan, tarvittaisiin neliökilometrin kokoinen kokoontumisalue.

  PS.

  Tuo Alahärmän selkkaus alkoi siitä, kun koulutyttö kehoitti takapuoltaan tuijottavaa kuolaavaa maahantunkeutujaa työntämään silmät takaisin päähänsä. Niinkutsuttu alaikäinen maahantunkeutujamies reagoi tähän kotona oppimallaan tavalla, eli sylkemällä koulutytön päälle. Suomalaiset koulupojat puolestaan ilmaisivat maahantunkeutujille, ettei Suomessa ole tapana sylkeä toisia ihmisiä – ei edes naisia.

  Tähän maahantunkeutujat reagoivat kotonaan oppimallaan tavalla, eli väkivallalla. Koska opettajavoimat eivät riittäneet ulkomaalaistaustaisten päällekarkaajien rauhoittamiseen tarvittiin paikalla poliisia.

 2. Juha Hyrsky ei vaivautunut mihinkään tuon Alahärmän tappelun osalta. Minä tiesin tasan tarkkaan kun soitin ja kysyin sekä luin lehdistä. Tuo on täydellistä raflaavaa panettelua Hyrskyltä mitä hän kirjoittaa ja hyvin tyypillista silmät kiinni kirjoittelua ja järki ilmeisesti pahasti jäässäkin. Pitää vain saada asia näyttämään siltä, että te tyhmät ette ymmärrä.

  Suomessa laitetaan panssariliivejä palomiesten ja ensihoitajien päälle. Poliitikot tehtailevat tutkintapyyntöjä ja heillä on armeija turvanaan ja turvamies jokaisen nurkan takana.
  Juha Hyrsky ei viimein ymmärrä taikka halua ymmärtää, että tässä maassa pelätään eniten siellä missä hoetaan äänekkäimmin, ”ei saa antaa pelolle valtaa”. Kirkko on mätämuna tässä asiassa ja sen papit joutaisivat häpeäpaaluun. Ei tietenkään kaikki mutta enin osa. Kristittyä ei misään kirjassa, ei edes ajatuksissa kehoteta yhtäkään rikollista suojelemaan. Ei missään vaan katumaan ja tekemään parannus väärästä ja pahasta sekä ottamaan vastaan Kristus ja evankeliumi. Siinä sitä kirkolle tehtävää sen sijaan, että piilotellaan ihmisiä.

  Suvaitsevaisuuden mittariksi tässä maassa näyttää tulleen kuka heittelee ja viljelee eniten vihapuheen leimoja ja rasismin kukkasia. He kuvittelevat suvaitsevansa kun ovat täydellisen välinpitämättömiä, jopa siitä, että määrittelisivät mistä puhuvat. Vaikea se on vastata kun ei tiedä puhuuko henkilö sellaisen vihaksi, joka on reaalista arkea tämän päivän Suomessa, elämää tässä ja nyt.

  Laura Huhtasaarelle nostan hattua ja korkealle. Hän puhuu asiasta ja ongelmasta. Meillä on maahanmuutollinen, laittomien maahanmuuttajien ongelma ja aivan suunnaton oman maan köyhyys sekä osittain jo nälkä joillakin suomalaisilla. Hän puhuu nimenomaan tämän päivän yhteiskunnasta eikä unelmista.

  Hänen ratkaisunsa on täydellinen vastakohta suvaitsevaisuus soopalle. Niin pitääkin olla. Muuta tietä ei ole taikka sitten me vain jaamme toisillemme panssariliivejä ja pippurisumutteita.

  tuomo

 3. Tauno Jokiselle kiitos tapahtumien selostuksesta.
  Muuten Taunon ja Tuomon vastaukset olivat juuri kuvaamaani huhtasaarelaisuutta ”miljoonan suomalaisen voimin”. Usko ja nurkkakuntalaisuuden ylistys korvaa joillakin terveen ajattelun. Kuten monessa paikassa Euroopassakin.

 4. ”Usko ja nurkkakuntalaisuuden ylistys korvaa joillakin terveen ajattelun. ”

  Jaa. Minä tulkitsen Taunon vastineen nimenomaan vastineena Juhan uskossa-ja-vakaumuksessa näkemään ”todellisuuteen”.

 5. Joo, mikä nyt sitten lienee sitä tervettä ajattelua …

  Jos hiukankin on ajatuksen kanssa pähkännyt historian kulkua, on helppo havaita ideologinen ja toiminnallinen yhteys Espanjan pääministeri Mariano Rajoyn ja fasistidiktaatorien Mussolini, Perón ja Franco kanssa.

  Esimerkit diktatuurilähtöisten hallitusten valtioterrorismista kansalaisiaan kohtaan johtavat varsin yhdenmukaisiin lopputuloksiin. Serbian väkivaltaiset pyrkimykset ylläpitää Jugoslaviaa eivät onnistuneet. Lopputuloksena oli serbien taloudellinen katastrofi ja syvä vajoaminen kansakuntien paarialuokkaan.

  Omien kansalaisten ampuminen Maidanilla Ukrainassa johti kommunistisen diktatuurihallinnon hajoamiseen. Baltian maat onnistuivat irtautumaan Neuvostoliiton vallan alta Neuvostoliiton romahdettua taloudellisesti. Unohtaa ei myöskään pidä omaa itsenäistymistämme Neuvostoliiton alamaisuudesta poliittiste levottomuuksien aikana, minkä satavuotista historiaa innolla juhlimme tänä vuonna.

  Yhtenevää näissä kaikissa tapauksissa on keskusvallan heikkeneminen ja sitä seuraavat levottomuudet ja niiden myötä kansallisvaltioiden muodostuminen. Jo yksistään Katalonian irtautuminen Espanjasta riittää suistamaan Espanjan vararikkoon. Espanjan vararikkoa taas seuraa dominoilmiön tavoin EU:n taloudellisen selkärangan romahtaminen.

  Täysin ennustettava lopputulos on hyvin vakavat levottomuudet Euroopassa ja maahanmuuttajien aseman ajautuminen samaan ongelmavyyhtiin, joka syksyisin kohtaa kesäkissoja. Talvimyrskyjen koittaessa suvakit hylkäävät lemmikkinsä, jotka jäävät oman onnensa nojaan.

 6. Loistava vertaus Tauno J:n kommentin lopussa. Aivan upea. Fiksuja väittävät kesäkissan omistajatkin olevansa.
  Hyrsky kykenee helposti lokeroittamaan ihmiset. Sen tekee niin, ettei tunnista itseään. Väittää tunnistavansa terveen mutta ei osaa kertoa mikä on sitä tervettä milloinkin. No ilmeisesti kesäkissakin on jollekin tarpeellinen. Terve tapa omistaa kissa.

 7. Mielenterveyden tunnistamisesta, tuosta Tuomon esiin nostamasta, tuli mieleen MitäVittua-lehti. Sen avatessa voi testata oman mielenterveytensä. Jos etusivun tekstejä lukiessa tulee kotoinen olo, voi reippaasti hakeutua mielenterveysongelmaisten päivystykseen. Tämän aamun helmi: ”Yllätyskäänne Las Vegasin ampumisessa: Isis ottaa vastuun”

 8. Jospa Juha ottaisit jo ne kummalliset suodattimilla varustetut lasit päästäsi ja olisit todella avoin tälle päivälle ja sen viestinnälle. En kuulu MV-lehden lukijoihin mutta silti jos se sinua noin paljon kiinnostaa niin lue ihmeessä ja tarkista asiat jos epäilet. Jostakin ne jutut jokaiseen julkaisuun tulee ja niillä on taustansa. Laatulehdet hakivat Vanhasen lautakasasta takuuvarmaa uutista mutta sitä ei tainnut olla olemassakaan, ainakaan oikeuden mukaan. Eli ei se julkaisija ja tuote tee uutisesta koskaan luotettavaa vaan sen uutisen lähde.
  Mielenterveyttään ei tällä asialla kenenkään kannata epäillä. Ennenminkin voisi sokeudesta joskus miettiä, että olenkohan vaipunut syvään synkkyyteen.

 9. Jos artikkeli on julkaistu rasistin veropakolaisvalehtelijan julkaisussa, taustojen tutkiminen johtaa aina yhteen ja samaan sylttytehtaaseen. Että siinä Tuomolle lähdekritiikkivinkki.

 10. Nemsweek lienee lähdekritiikille ongelma taikka ainakin Juhalle. Mutta kun sokeus on tuota luokkaa niin turhapa tässä on jaaritella.

 11. Lukekaapa Newsweekin artikkeli uudestaan. Se ei vahvista Paddocin suhdetta ISSIiin vaan päinvastoin kyseenalaistaa sen.

  Huhtasaaren voitelu on kertoo paljon hänestä ja hänen kannattajistaan. Joka maassa on 10-15% sellaisia joille kaikki konspiraatio uutiset ovat tosiuutisia. Se oikeuttaa sen pelon ja epävarmuuden missä he elävät.
  Ei auta sanoa että mitään pelättävää ei ole kun heille ilmiselvästi on. Sitten tulee parikymmentä prosenttia sellaisia jotka liikkuvat harmaalla alueella.

  Mutta vielä on 65% rauhallisesti ottavia ja sehän tekee nuo pelkääväiset epätoivoiseksi siitä että kun taivaan merkit on selvästi luettavissa niin pitäisi niihin ottaa kantaa. Ja ainoa hyväksyttävä kannanotto on uskoa noita pelkoon oikeuttavia uutisia.
  Hyvä on ,että heillä on oma puolue äänitorvena ,niin muut voivat jatkaa maan ja kansan rakentamista .

  Olen alkanut ymmärtämään sen ,että täytyy ottaa näiden ihmisten pelko tosissaan. Joskus tosirauhallinen ymmärtäminen rauhoittaa heitä .

  Eli Suomessa olevat pakolaiset eivät tule kaatamaan systeemiä. Eu on todella hyvä yhteinen yritys hoitaa ongelmia joita yksi maa ei yksin voi. Homoillakin on rakkauselämää ja haluavat sille siunauksen niinkuin muutkin. Arkkipiispa on järkevä mies kun aikoo jäädä eläkkeelle heti kun pääsee.
  Ai niin. Putin ei aio valloittaa Suomea ainakaan lähiaikoina.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.