Jumala kanssamme – Emmanuel piilossa

Kuuntelin aamun piristykseksi mitä ranskalaiset miettivät. Mietteitä löytyi france24 – nettiuutiskanavalta.

Nyt heidänkin mielipidettään kysytään. Aikovat ilmeisesti miehittää esim. liikenneympyröitä joulunkin yli. Neljä viikonloppua takana. Pariisin joulukauppa ja turismi sammuksissa. Ei ole lapsille varaa ostaa lahjoja. Vain yksi sähkölamppu. Tien käyttö maksaa niin paljon, että ei voi mennä sinne minne haluaisi muuten mennä loma-aikana käymään. Politikkojen puheesta ei ymmärrä puoliakaan.

Ikävää väkivallanteot ja rettelöijät, mutta koska näiden väkivaltaisten takia ranskalaisia nyt kuullaan, he eivät vastusta heidän mukana oloaan.

70% kansasta on keltaisten puolella. Eivät tiedä itsekään mitä haluavat, mutta nyt on löytynyt yhteisöllisyys selvästikin.

Herra presidentti ”jumala kanssamme” Macron on piileskellyt kansalta jo vallan pitkään.

Suomen laatumedia kertoo ja tutkija FB:ssa jakaa tietoa siitä, että kaiken takana piilottelee yli-Jumala Putin, jonka joukot ovat FB-vallankaappauksen katalysaattoreita. Ainakin kansa barrikaadeilla puhui sujuvaa ranskaa, ja heillä on ihan omat syyt vastustaa sitä Pelastajaa, jonka juuri vaaleilla valtaan valitsivat.

Jälkihuomio: Löytyipä sitten tällainen vaatimuslista. 
Ei ihan pölhömpi, paitsi että budjettirajoite ei taida päteä alkuunkaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Yksi kommentti artikkeliin ”Jumala kanssamme – Emmanuel piilossa”

  1. Jotenkin minusta tuntuu, että kohta kaikki nämä tähän tilanteeseen Euroopan ajaneet johtajat pikku hiljaa siirtyvät ”rautaesiripun” taakse piilottelemaan. Kun sanotaan, että kaikki on hyvin niin tarkoitetaan, että minulla on kaikki hyvin. Se politiikka on tiensä päässä.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.