Korona sen tekee…

Ei olisi edes Lars Levi Laestadius pystynyt moiseen herätykseen…

 • baarit kiinni
 • pelipaikat kiinni
 • elokuvabisness tekee miljarditappioita
 • urheilukisat lopetettu
 • kaikenlainen hömppäliikunta lopetettu
 • jumalanpalvelus lopetettu (vrt. Jesaja jotain)
 • eurooppalaiset tervehdykset lopetettu
 • rajat kiinni, niin että pitää: ulkomaalaisilla ei asiaa Tanskaan eikä näin ollen Suomeenkaan
 • lentoliikenne loppuu — ilmasto kiittää
 • kauppa loppuu – globalisaatio seis
 • joukkoliikenne loppuu
 • autoilu kunniaan
 • viranomaisten vastuullisuuden aste tulee päivän valoon… jees.
 • pörssi romahtaa
 • ja perheet näkyy ahdistuvan kun joutuvat viettämään aikaa keskenään.

Jumalan tahto tapahtuu aina, vai mitä?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

11 kommenttia artikkeliin ”Korona sen tekee…”

 1. Tämäkin tauti tullaan lopulta voittamaan, kunhan siihen kehitetään toimiva rokotus. On ollut monta vastaavaa tautia historian aikana, jotka ovat saatu kuriin lääketieteen avulla.

  Jos mitään lääkettä ei olisi löydetty tautien nujertamiseksi, niin oliko ihmiskuntaa enää olemassakaan. Tämä tuo sen ajatuksen, että ihminen joutuu taistelemaan säilyäkseen hengissä bakereita sekä viruksia vastaan ja voittaan ne, jos haluaa jatkaa elämää maan päällä. Koska tulee sellainen raja, että taistelu hävitään, joka pistää lopun kaikelle elämälle, ainakin ihmiselle.

  Plogimetsässä on puhuttu paljon evoluutiosta, joka on ihmisen alkuperä. Jumalaa syytetään siitä, että hän on luonut sekundaa, koska maailma on tällainen. Nyt voisi syyttää evoluutiota, joka on pahasti epäonnistunut elämän luomisessa.

  Uudet taudit syntyvät solun kopiointivirheistä, jotka rappeuttavat ihmiskuntaa, vaikka täällä sanotaan, että ihminen ei rappeudu, mutta se on kumminkin tosiasia, jolle ei voi mitään. Uusia viruskantoja tulee kiihtyvällä tahdilla aina lisää ja lisää, ja ne tekee elämän vaikeaksi, samoin käy bakteerien kanssa.

  Ihminen rappeutuu myös solujen kopiointi virheiden seurauksena, ja sen takia uusien tautien vastustuskyky heikkenee jatkuvasti. Lääkkeet ja rokotukset pitävät ihmiskunnan hengissä niin kauan, kun lääketiede voittaa, mutta on pakko tulla jossain raja vastaan.

 2. Ateistit syyttävät tästäkin Jumalaa.

  Outoa kyllä, heidän mielestään ei Jumalaa kuitenkaan ole?

 3. ”On ollut monta vastaavaa tautia historian aikana, jotka ovat saatu kuriin lääketieteen avulla.”

  Sai nou moo! Ja lisää: ”Jos mitään lääkettä ei olisi löydetty tautien nujertamiseksi, niin oliko ihmiskuntaa enää olemassakaan.”

  -Aivan kuin minun kynästäni… Lääketiede forever!

  Ja sitten vähän oikaisua. Evoluutio EI ole ihmisen alkuperä. Evoluutio on mekanismi, joka valmistaa olosuhteisiin sopivia lajeja. Tuunaa elollisia olentoja. Evoluutio toimii ihan kaikkialla, myös bakteeri- ja virustasoilla. Ihmispopulaatio olisi olemassa siltikin, vaikka ei olisi keksitty mitään parannuskeinoja sairauksiin ja virusepidemioihin. Onhan bakteerit ja virukset tunnettu vasta varsin lyhyen ajan siihen nähden, kuinka kauan nykyihminen on täällä tallustellut – 200.000 vuotta.

  Sitten tuolle, että uusien tautien vastustuskyky heikkenee jatkuvasti, tulee esittää vankkoja lääketieteellisiä todisteita.

 4. Pikku virus korjaa monta asiaa, joihin ihminen ei pysty vaikuttamaan tai ei tahdo, koska kumartaa rahan valtaa. Emme voikaan nyt ottaa itsellemme kruunua (!) esimerkiksi lentoliikenteen päästöjen vähenemisestä.
  Listan jatkoksi lisäisin sen, että kotimaisen tuotannon arvostus nousee. Kulttuurialan toimijoille tapahtumien perumiset ovat valtava isku, mutta jotain paljon mielenkiintoisempaa voi olla odotettavissa. Muistetaan, että ilman mustaa surmaa meillä ei olisi Decameronea. Nyt syntyy tämmöistä tuotantoa: https://www.youtube.com/watch?v=t_PSSTP8ROg
  Ihmiset ja virukset ovat jänniä luomuksia.

 5. Virukset ja bakteerit ovat välttämättömiä elämän kannalta, ilman niitä ei olisi elämää. Se on tiedetty jo pitkään, että kopiointi virheet tuottavat niistä myös vahingollisia, ei vain tiedetä miksi niin tapahtuu. Jotain merkittävää on täytynyt tapahtua, mutta mitä. Erilaisilla maailmankatsomuksilla on tähän erilaiset selitykset, joista voi sitten valita, mitä uskoo.

 6. Kopiointivirheet siis tuottavat MYÖS vahingollisia seurauksia. Niinpä. Se on evoluutiota. Jälleen kerran on muistutettava, että evoluutio EI ole VAIN kehitystä. Evoluutio on jatkuva mekanismi, joka muuttaa kaikkea elollista suuntaan ja toiseen. Toisia ominaisuuksia karsiutuu ja uusia tulee. Evoluutio on sokeaa ja täysin tunteetonta ihmisen toiveille ellei sitten siinä, että perimän muokkausta ihmisen toimesta on tapahtunut jo vuosisatoja ellei jo tuhansia sikäli, että eräät eläinlajit on domestikoitu.

  Maailmankatsomuksilla ei mitään selitysvoimaa siinä, miten geenit muokkaantuvat. Se kuuluu tieteen pariin. Mutta se, että ihmisen geenistö rappeutuisi kiihtyvästi, on maailmankatsomuksellinen väite. Jos nykyihminen on ollut jo 200.000 vuotta, niin olisimmehan me jo tyyten raunioita. Vai alkoikos se rappeutuminen silloin 6000 vuotta sitten, kun sen erään puun juurella tapahtui jotain…

 7. Mä olen esittänyt jo kauan sitten toiveen että nämä evoluutio ateismi jutut pysyy pois mun blogeista.
  Mikä tässä on niin vaikea tajuta?

 8. Mikä on naisellinen vastine kastraatio kompleksille? Sekö, että ei ole hedelmällinen? No joka tapauksessa kaikki nämä toimenpiteet ovat tarkoitettu kuoleman mahdollisuudenpelon torjumiseksi.

  Ihan hyvä juttu. Voimattomuus kohtalon aiheuttamia katstrofeja kohtaan vaatii , jos ei toimivia ja tehokaita toimenpiteitä, niin ainakin symbolisia sellaisia vähentääkseen paniikki ja ahdistustuskaa.

  itse olen kohderyhmässä jonka ei ole hyvä sairastua koronaan tai edes kausilunssaan. Olen hämmästynyt siitä ,että kuolemanpelkoni on sama kun ennenkin ja aion elää niin kun ennekin uhmaten kaikkia vaaroja.

  Nuorenpien on syytä olla varovaisia ennen kun ne ovat kokeneet kaikki mitä ihmisen on hyvä kokea ennen kun on valmis kuolemaan.

  On pahempiakin asioita kun kuolla ajallaan , kaikki aistit ja ajatukset terveenä. Yritän juuri nyt sopeutua sellaiseen tilanteeseen.

 9. ”Mikä on naisellinen vastine kastraatio kompleksille? Sekö, että ei ole hedelmällinen? ”
  Siis niinkuin että mitä?

  ”No joka tapauksessa kaikki nämä toimenpiteet ovat tarkoitettu kuoleman mahdollisuudenpelon torjumiseksi. ”
  Ei vaan kuoleman ja tuhoutuneiden keuhkojen torjumiseksi.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.