Äärimmäistä antiglobalisaatiota

No nyt on kunnolla kohta rajat kiinni, ei vaan maiden vaan myös kaupunkien välillä. Juna pysäytetään Italian ja Itävällan rajalle. THL varmaan pohtii eikä saa mitään aikaan. Olisi hyvä aika nyt vielä pelastaa Suomi ja laittaa rajat kiinni.

Pörssisijoitusten perään sietää olla huolissaan. Maailman kontit seisovat Kiinassa. Ihmettelen, että vielä tavaraa saa, sillä melkein kaikessahan jotain osia tuotetaan Kiinassa.

Youtube näyttää kuvaa kuinka kiinalaisissa suurkaupungeissa asukkaat ulisevat vain tornitaloistaan yöllä. Liekö ajanvietettä vai hätä kyseessä.

Aikamoista. Tätä ei olisi saanut aikaan Halla-aho, Trump tai AfD. Tai kenties vaikka Trumpilla on sormensa pelissä, mutta tuskin tämä ajaa globalistien etua, tai sitten ajattelu viruksen rakentamisen kanssa oli vähän lyhytnäköistä.

Joillain roketevalmistajilla menee varmaan kovaa kyllä kohta. Huhujen mukaan, joiden todenperäisyyttä en tiedä en sitten ollenkaan, Wuhanin lihamarkkinoiden lähellä oli joku amerikkalais-kiinalainen laboratorio, jossa tutkivat (=rakentelivat) vaarallisia viruksia. Saman huhun mukaan amerikkalaiset olisivat varoittaneet että mutantit voivat karata. Tarinan mukaan Covid-mikä-lie on geeneettisesti rakenneltu Sarsin sun muiden vaarallisimpien virusten palasista. Että semmoinen maailman loppu.

Pitäisiköhän ihan ryhtyä käyttämään junan sijaan enemmän omaa autoa varoksi. Harmittaa kun just olen innostunut uudesta ammatistani taksinkuljettajana. Ei voisi olla vaarallisempaa bisnestä.

PS. Ehkä tämä ei nyt ole ihan pelkkä huhu edes.

https://nypost.com/2020/02/22/dont-buy-chinas-story-the-coronavirus-may-have-leaked-from-a-lab/

https://nypost.com/2020/02/22/dont-buy-chinas-story-the-coronavirus-may-have-leaked-from-a-lab/
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.