Vihollisen ympäröimänä osa 45

45. Islamofobia?

Islam on uskonto, joka pyrkii saattamaan koko maailman Allahin ja sharian alaisuuteen. Kun joku uskaltaa asettua tätä pyrkimystä vastaan tai arvostella islamin oppeja, hänet leimataan heti islamofobiksi eli vihamieliseksi muslimeja kohtaan. Arvostetut historian ja uskonnon tutkijat, jotka ovat kyseenalaistaneet perinteistä islamin historian ja kirjoitusten tulkintaa, leimataan muslimien toimesta orientalisteisksi, jotka siis ovat islamofobeja.

Tämä strategia on tyypillistä kaikille totalitaarisille ideologioille ja uskonnoille. Se ei siedä arvostelua vaan pyrkii pelottelemaan tai lopulta tuhoamaan vastustajansa. Väite islamofobiasta ei erota ihmistä aatteesta, vaan väittää vastustajien vihaavan muslimeja ja näin pyrkii tukkimaan vastustajien suun ja hämää heitä uhkaamalla näitä vihapuheen seurauksilla.

Tämä pyrkimys uhkaa siis sananvapautta ja samalla uskonnonvapautta. Kumpaakaan ei ole islamissa. Länsimaissa tietoisuus islamista on kasvussa mikä on hieno asia, mutta toisaalta tämä tieto on yksipuolista. Islam esitetään ’rauhan uskontona’ koska sana ’islam’ näiden puolustajien mukaan tarkoittaa ’rauhaa’. Todellisuudessa arabian kielen sana ’islam’ on täysin eri sana kuin rauhaa merkitsevä sana ’salaam’. Islam tarkoittaa alistumista Allahille ja sharia-laille, mikä tarkoittaa ihmisen jokaisen elämänpiirteen pikkutarkkaa valvontaa. Sharian rikkomisesta on tiukat rangaistukset.

Kun Isis tai al-Qaida, Hamas, Hizbollah, Boko Haram ym. islamistiset terrorijärjestöt suorittavat murhaamistaan ja raiskauksiaan, maltilliset muslimit väittävät, että nuo eivät ole aitoja muslimeja vaan ovat vääristäneet tuon ’rauhan’ uskonnon. Todellisuudessa maltilliset ovat laimentaneet alkuperäisen Muhammedin saarnaaman islamin ja jihadistit toteuttavat pilkulleen Muhammedin (Koraanissa ja haditheissa ym. antamia) määräyksiä. On ymmärrettävää, että lännessä olevat muslimit vaikenevat noista taisteluun, alistamiseen ja murhaamiseen kiihottavista kohdista. Esim. Koraanin Suurissa (Suura=luku) 5:33, 8:12, 2:190-193 ja melkein koko Suura 9 sisältävät kehoituksia vääräuskoisia kohtaan suoritettavaan väkivaltaan.

Totta kai on erotettava ne muslimit, jotka eivät suostu väkivaltaan niistä jotka yllyttävät ja toteuttavat väkivaltaa. Mutta se, että ei tunnusteta uskonnon pohjavirettä, on tuotava esille, pelkäämättä uhkausta islamofobiasta.

Kristinusko ja juutalaisuus ovat islamin vihollisia ja sen strategia näiden heikentämiseen on monentasoista. Yksi taho on esittää kristinusko hyökkääjänä (ristiretket, kolonialismi, Afganistanin ja Irakin sodat ja nyt Iranin saarto) unohtaen sujuvasti, että 600-900 -luvuilla islam levisi miekalla Arabiasta koko Lähi-Itään, pohjois-Afrikkaan (ja Espanjaan) ja keski-Aasiaan sekä Intiaan. Juutalaisuus tuomitaan tunkeutumisesta Israeliin (siis islamin alueelle = dar as-Salaam, vastakohtana dar ad-Daula = sodan alue, siis ei vielä islamin alaisuudessa) ja muslimit ovat yrittäneet heittää juutalaiset mereen kolmella suurella sodalla (ja useilla pienillä hyökkäyksillä) ja jatkuvalla vihapuheella YK:ssa ja muilla areenoilla. Toinen taho on vääristellä kristinuskoa väittämällä länsimaiden moraalisen rappion olevan kristinuskoa. Muslimeilla on todellakin korkea moraali ja heidän yhteisöllisyytensä on todella kadehdittavaa, joten länsimaiden rappio on häpeällistä muttei kristinuskosta johtuvaa.

Väitetään myös, että Allah ja kristinuskon Jumala ovat sama. Todellisuudessa islam kieltää kristinuskon kolme peruspilaria: että Jeesus kuoli ristillä jokaisen ihmisen syntien takia, että Jeesus nousi kuolleista ja että hän on Jumalan Poika, joka hallitsee Isän ja Pyhän Hengen kanssa (Kolminaisuus) iankaikkisesti.

Todellinen kristinusko ja islam ovat toistensa vastakohtia. Islamin pohjavire on viha (ja pelko), kun taas kristinuskon on rakkaus oikeaan Jumalaan ja lähimmäisenrakkaus. Oikea tapa kohdata muslimi on rukoilla hänen puolestaan ja kohdella häntä ystävällisesti ja myös kertoa heille evankeliumi. Muslimit ovat demonisen, antikristillisen uskonnon orjia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.