Vihollisen ympäröimänä osa 44

44. Koulutus

Professori Tapio Puolimatka kuvaa nykyajan suurimmaksi vaaraksi sitä, että yliopistoista (ja kouluista) tulee yhteisöjä, indoktrinaatiokeskuksia, jotka vaalivat poliittista korrektiutta sen sijaan että niissä kannustettaisiin etsimään totuutta, mikä on krittisen ajattelun perusta. Ilman sitä ei ole sananvapautta ja tutkimuksen vapautta. Raha ja maine ja ihmispelko alkaa vallita yliopistoissa.

Kun näin totuudesta joudutaan vähitellen tinkimään ja alistumaan jonkun ideologian (esim. gender-ideologian) ja evoluutiouskonnon orjaksi, todellinen Jumalan antama tehtävä luonnon ja ihmisen tutkimiseen katoaa ja vihollinen saa ylivallan yhteiskunnassa. Seuraus on kristittyjen syrjintä ja lopulta vainot, koska vihollinen ei siedä muita mielipiteitä.

Tämän näkyy Suomessa jo monin tavoin. Kouluista ja päiväkodeista on poistettu ’tunnustuksellinen’ kristinuskon opetus, suvivirsi on haluttu poistaa, seurakunnat eivät saa pitää päivänavauksia (muistaako joku vielä kun niitä kutsuttiin aamuhartauksiksi?). Evoluutiouskontoa opetetetaan ainoana totuutena jne.
Yliopistoissa evoluutiota ja gender-ideologiaa kriittisesti arvioivia opettajia painostetaan ja vaaditaan erotettaviksi, opetusta vaaditaan ’turvalliseksi tilaksi’ eli herkkä opiskelija joutuu uhatuksi mielenterveydeltään, jos hän saa sellaista opetusta mikä uhkaa häneen indoktrinoituja mielipiteitä (kuten juuri em. gender-ideologia) jne.

Totalitaariset hallinnot ovat heti päästyään valtaan kaapanneet haltuunsa lasten koulutuksen, koska saatuaan lasten mielen hallintaansa, seurauksena on vähitellen opposition hävittäminen. Se tapahtuu aivopesun kautta, eli vanhat kulttuurin piirteet, uskonto, perhearvot jne. korvataan uusilla jotka ovat vastakkaisia entiselle ja toistavat hallitsevan ryhmän aatteita. Lisäksi tulee yleinen propaganda ja mielipidevapauden poistaminen. Lisäksi tulee lasten valjastaminen mielipidepoliiseiksi, eli heitä pakotetaan ilmiantamaan vanhempiensa hallituksen vastaiset puheet. Tämä näkyi jo fasistisissa ja natsi-hallinnoissa mutta se kohosi huippuunsa kommunistisissa hallinnoissa, erityisesti nykyisessä Pohjois-Koreassa, mikä on kauhuesimerkki.

Evolutionismi ja gender-ideologia ovat samanlaisia totalitaarisia aatteita, mitkä eivät siedä vastustusta. Ne ovat ainoat mitkä on sallittu länsimaissa, myös Suomessa, kun taas kristinusko halutaan poistaa kokonaan. Lapsille aiheutettu aivopesu on väkivaltaa, etenkin transpropaganda, mikä johtaa kaaokseen lapsen mielessä ja mahdollisesti korjaamattomiin leikkauksiin ja hormonihoitoihin.

Mikä on siis kouluksen tarkoitus? Opettaa ihminen kohtaamaan ympäristönsä ja kanssaihmisensä sillä tavalla, että hänen Jumalalta saamansa tehtävä ’viljellä ja varjella maata’ ja ’rakastaa lähimmäistään kuin itseään’ toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän tavan on Jumala ilmaissut Sanassaan, jonka ateistit ja muut sekularistit haluavat poistettavan yhteiskunnasta.

Vielä on mahdollista nousta puhumaan mielipidevapauden puolesta. Onneksi totuus ei pala tulessakaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

8 kommenttia artikkeliin ”Vihollisen ympäröimänä osa 44”

 1. Mitä tarkoitat nyt tällä gender-ideologialla ja miten se mielestäsi näkyy yhteiskunnassamme? Ketkä sitä ajavat? Ja mielellään selkeitä esimerkkejä ja tahoja, jotka sitä ajavat.

  Evoluutiosta en enää jaksa vääntää, enkä taida pian muutenkaan. Jos nyt tämän vielä.

 2. Yki, guuggaa gender tai sosiaalinen sukupuoli, niin yllätyt.

  Et ole ilmeisesti kuullutkaan pridestä tai sukupuolineutraalista avioliitosta?

 3. Odotin vähän jotain muuta. Omia perusteluja ja näkemyksiä. Onko liikaa vaadittu?

  Mutta kun kerran nyt mainitsit nuo kaksi, niin mikä uhka on pridesta tai sukupuolineutraalista avioliitosta?

 4. Olen esitellyt niitä sinulle jo aikaisemmissa postauksissa, mutta jos olet liian laiska lukemaan niitä, niin ei sitten.

  Nuo kaksi ovat vain luopuneet totuudesta, eli ovat lähtöisin valheen isästä.

 5. Olenhan niitä silmäillyt. Mutta ne on niin sakeaa juttua, ettei niistä oikein selkoa saa. Mutta niinhän se fundamentalisteilla tapaa olla. Mutta on ollut kyllä ihan mielenkiintoista taas pitkästä aikaa tsekkailla funkun ajatusmaailmaa.

 6. Evoluutioteorian ei kai ole tarkoituskaan olla kattava selitys maailmasta, mutta jos halutaan vastauksia kysymyksiin, joita evoluutioteoria ei vielä anna, sitä pitää pystyä kritisoimaan. Kreationistin on paha kritisoida evoluutioteoriaa, koska luomiskertomus oli aikanaan se totuus, jota ei sopinut kritisoida. Jos Raamatun luomiskertomus otetaan evoluutioteorian tilalle, pitäisi ottaa kantaa taivaankannenkin olemassaoloon. Siksi en lähde siihen. Minulle teoria on teoria ja kertomus on kertomus. Kertomus opettaa meille ehkä jotain muuta. Mutta hienoa olisi päästä taas jonain päivänä lähemmäs totuutta. Ja hauskalta tuntuu ajatella Jumala seuraamassa, mitä kaikkea ihmiset selityksiksi keksivät. Ehkä Hän pitääkin eniten sotkanmunasta.

 7. Sotkanmuna on mielestäni hauskempi selitys kaiken synnylle kuin evolutionismi.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.