Vihollisen ympäröimänä osa 34

34. Gender-ideologia

Wikipedia antaa määrittelyn: Sosiaalinen sukupuoli on sukupuolentutkimuksen ja sosiologian käsite, joka tarkoittaa biologisten piirteiden ulkopuolelle jääviä sukupuolen ilmiöitä. Asettelulla on yhteyksiä sosiaaliseen konstruktionismiin. Feministisessä ajattelussa sosiaalinen sukupuoli voi tarkoittaa: sukupuolirooleja, naiseuden ja mieheyden sosiaalista konstruoitumista; sitä sukupuolta, jonka ulkopuoliset olettavat henkilöstä tämän nähdessään; sukupuolen toteuttamista muun muassa pukeutumisen ja käytöksen keinoin; yksilön sukupuoli-identiteettiä.

Siis itse kukin saa määrittää oman sukupuolensa tai olla määrittelemättä. Se tarkoittaa, että objektiivista sukupuolta ei ole, vaan pelkästään kunkin subjektiivinen käsitys itsestään. (Entä jos vilkaisee pikkuhousujensa sisälle?)

Tämähän vaikuttaa hienolta, koska näin jokainen on vapaa, ilman toisten pakottamaa käsitystä minusta itsestäni, voin olla mitä haluan. Todellakin, esimerkiksi anorektikko näkee itsensä läskinä ja näin tikunlaiha (henkilö? vai jotain) vaatii lääkäriltä rasvaimua itselleen koska kokee olevansa se, mikä on. Samaa voidaan sanoa naisesta joka haluaa olla mies tai mies joka haluaa olla nainen ja vaatii leikkausta ja hormoonihoitoja itselleen.

Mikä nyt tässä olisi ongelma? Silpokoot itsensä, hehän ovat vapaita ihmisiä, tekemään itselleen mitä haluavat. Mutta pitääkö yhteiskunnan kustantaa nämä (hoidot?) koska vedotaan ihmisoikeuksiin.

Tervejärkiset psykologit ovat diagnosoineet transideologian ’ihmisoikeudeksi mielenhäiriöön’. Eli oikeasti kyseessä on potilaan sukupuolikäsityksen dissosiaatio, mikä voidaan terapialla hoitaa. Seta tosin kieltää eheytymisen.

Vaarallista on kun pride-huuman riivaamat vanhemmat vievät pikkulapsensa näihin ’hoitoihin’ koska luulevat että se on muotia, koska mediassa ja kouluissa gender-ideologia on lyönyt läpi. Mielestäni tämä on pahimman laatuista väkivaltaa. Seta sanoo olevansa heikkojen puolella. Tässä tapauksessa vahvat riistävät lapsilta lapsuuden. Lukemattomat tutkimukset ovat osoittaneet, että sukupuoli-identiteetin kypsyminen tapahtuu vasta yli 20-vuotiaana, ja se ikäraja nousee jatkuvasti sukupuolikaaoksen levitessä kuin kulovalkea.

Jumala on luonut ihmisen mieheksi ja naiseksi ja tarkoittanut heidät pyhään yhteyteen. Syntiinlankeemuksessa vihollinen rikkoi tämän yhteyden ja seuraukset ovat kaikkien tiedossa. Gender-ideologia haluaa tuhota tämän pyhyyden ja tuoda tilalle ihmisen ylpeän itsejumaloinnin.

Tässä on siis kyseessä yksi vihollisen tehokkaimpia keinoja tuhota ihminen: avioliitto, perhe ja lapset ja lopulta koko yhteiskunta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 kommenttia artikkeliin ”Vihollisen ympäröimänä osa 34”

  1. Meri, tiedän tapauksen, surullista ja toisaalta rohkaisevaa. Toivottavasti transhysteriasta sekaisin menneet ottavat oppia.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.