Toimittajaksi kirkkolliseen mediaan ei vaadita mahdottomia

1639

”Kerettiläinen: Eräs lääkärikansanedustaja tarvitsee kakkakuopan

Onko valtiopäivähenkilöllä varusteidensa joukossa pieni lapio, jolla hän kaivaa ulosteitaan varten kuopan?

Poliisi tutkii kristillisteokraattisen puolueen lääkärikansanedustajan twiittiä, jossa hän ihmettelee kirkon osallistumista Pride-tapahtumaan. Kansanedustajaa harmittaa, koska kirkon oppiperusta Raamattu ei sovi yhteen häpeän ja synnin kanssa, mitä sateenkaaritapahtuma ilmeisesti edustaa.

Jos Raamattua luetaan kirjaimellisesti, pitää tiedustella myös, onko valtiopäivähenkilöllä varusteidensa joukossa pieni lapio, jolla hän kaivaa ulosteitaan varten kuopan? Vessahädän yllätettyä eteen saattaa tupsahtaa erikoinen näky, jossa ABC-aseman vessan sijaan henkilö edustaa kansaa kökkimällä pusikossa lapion kanssa.

Vaatetuksessakin pitää olla tarkkana, ettei joudu elämään häpeän ja synnin kanssa. Kahta erilaista lankaa ei pidä käyttämän, joten suosittelen kansanedustajalle juuttisäkkiä.

Myös ruokailun kanssa pitää uskossaan varman olla varovainen, sillä kirkon oppiperustan eli Raamatun mukaan heikkouskoinen syö vain kasviksia. Onneksi eduskunnan lounaslistalta löytyy härkis-iskenderin lisäksi myös kalkkunamureketta. Lihaton lokakuu on sentään jo takanapäin.

Mitä mieltä olet artikkelista?”

Tällainen juttu oli saatu aikaiseksi Kirkko ja kaupunki nimiseen kirkolliseen julkaisuun. Jotkut nimittävät lehdykäistä kurkuksi ja kupongiksi.

Jos tuon jutun, joku härskisti väittäisi edes jotenkin muutoin liittyvän uutiseen aiheesta Päivi Räsänen poliisikulusteluissa, kuin että toimittajan tarkoitus on pilkata henkilöön käyvästi ihmistä, käydä iholle ja harjoittaa ties mitä julkisen sanan sekä asemansa väärinkäyttöä, hänet voi vapaasti nimittää tärähtäneeksi. Kyse ei ole edes mielipiteestä vaan toimittelija Jaakko Peltohuhta oksensi paskan suun kautta ulos ja päätoimittaja Jaakko Heinimäki ilmeisesti lauloi virsiä viinihöyrypäissään taikka nukkui krapulaansa pois.

Kun vielä kehdataan kysyä, että mitä mieltä olet artikkelista niin se jo kruunaa koko jätteen olemassaolon.

Kirkko tarvitsee seurakuntalaisensa mutta ei Kirkko ja kaupunki-nimistä lehteä missään tapauksessa.

tuomo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

5 kommenttia artikkeliin ”Toimittajaksi kirkkolliseen mediaan ei vaadita mahdottomia”

 1. Luterilaisuus ei ylipäätään tuota kovin hyvää hengen hedelmää. Liberaalit ja konservatiivit ovat molemmat antautuneet saatanallisen vallanhimon pauloissa riitelemään keskenään. Hengelliset keskustelupalstat pursuavat pilkallisuutta.

  Turun piispa käyttää valta-asemaansa kieltämällä nuorisolta ehtoollisen, koska ehtoollista tarjoamassa ei ole naisia. Helsingissä hiippakuntavaltuuston puheenjohtaja vainoaa piispaa tekemällä piispasta rikosilmoituksia.

  Kirkko on hylännyt Jumalan ja Jumala on hylännyt kirkon.

 2. Niin tuskin Jumala on hylännyt kirkkoa mutta se on päivän selvä, että vallanhimon piru on vallannut kirkon johtopaikat. Vaikkapa Johanna Korhosen toiminta on ihan itsessään lapsellista vallankäyttöä jossa kyvytön toimittaja näkee itsensä jumalallisena olentona tuomita aivan mielensä mukaan ja vielä käyttää luottamustoimensa asemaa pontimena tekemisilleen.

  Mitä tulee Turun piispan tekoon niin siinä oli ihan oikeasti perusteet olemassa. Raamatusta taikka Jumalasta en tässä yhteydessä puhu vaan hallinnollisista ratkaisuista. Ei Sleyn lapsellinen kolmen jakeen teologinen jääräpäisyys ansaitse minkäänlaista arvostusta. Ei minkäänlaista.

 3. Joo Tuomo, …

  Kai silläkin veijarilla perusteita oli, joka leikkasi korvan pois roomalaiselta sotilaalta. Perusteet oli Stalillakin hyökätä Suomeen. Aina löytyy perusteet, jos halua toimia agressiivisesti.

  Vihanpito ei kuitenkaan synnytä sopua, vaan pikemminkin uutta vihanpitoa. Mielenkiinnolla odotan, löytyykö piispoilta kanttia kieltää ehtoollisen jakaminen myös lestadiolaisten Suviseuroilla.

  Taitavasti sielunvihollinen repii luterilaista lahkoa yhä pienempiin alalahkoihin. Luther oli kristinuskon heikko lenkki. Se mikä skismasta alkoi, myös skismaan päättyy.

 4. Oletan kanttia löytyvän jos suviseuraväki menee jonkin paikallisen seurakunnan kanssa tätä touhua tekemään. En tiedä kun ei ole mitään käsitystä ehtoollisjärjestelyistä suviseuroilla.

  Sleyn kohdalla tämä on sellaista seurakunnan ja seurakuntalaisten valitsemien viranhaltijoiden poisajamista ja minusta täysin lapsellista on väittää omaa käsitystä jotenkin raamatullisemmaksi kuin jotain toista käsitystä. Se on hyvin epäraamatullista ja ymmärtämätönstä kuten myös pappisvihkimysten hakeminen ties mistä kitukiinan seurakunnasta taikka kirkosta.

  Olen täydellisen kyllästynyt tämänkaltaiseen teologiaan mitä kirkko ja kirkon sisällä nykyisin harjoitetaan. Jopa minä vaatimattomalla viulistin koulutuksella ja jonkinverran myös kaupallista koulutusta omaavana kykenen sanomaan, että Raamatun ja sen tulkinnan kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Ihan puhtaasti valtaa ja valuuttaa tässä haetaan.

  Mikä skismasta alkoi myös skismaan päättyy. Totta.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.