Tekniikkakysymys

Pääsettekö tänne kirjautumaan FB:n avulla? Tai oletteko päässeet tyyliin vuoteen? Yritän setviä tuota fb-loginiä… vai käytääkö sitä kukaan alunperinkään..

Siltä varalta, että et pääse sisälle tänne, niin laita mulle spostia: etunimi.sukunimi at saunalahti.fi.

Kyselee Anne

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

8 kommenttia artikkeliin ”Tekniikkakysymys”

 1. Kertokaapa muuten mitkä kaikki asiat tässä systeemissä on pielessä? Mietin josko ottaisi yhteyttä tuohon meidän hostingpalveluun ja pistäisi tämän homman vähän ammattilaisempaan hoitoon. Sieltä saisi semmoisen wp-version, jossa päivittävät jutut samaan hintaan. Vuodeksi saisi halvemmallakin. Sitten tosin olisi marginaalisesti kalliimpi kuin tämä nykyinen. Silloin kyllä katoaisi kaiketi se vanha tietokanta, jossa on muinaiset blogit siltä Tuomaksen ylläpitämältä ajalta ja toiselta alustalta.

 2. Taisin päästä sisään Facebookin kautta. Tämän meidän keskustelun teemasto on aika ohut. Aikansa jaksaa inttää aiheesta – ”kuka on eniten oikeassa”. Jossain vaiheessa joko aikuistuu tai addiktoituu siihen inttämiseen. Eteenpäin menemiseen tarvittaisiin enemmän osallistujia ja laajempi keskusteluympyrä.

 3. Aivan….
  yksi syy osallistujien vähäisyyteen on myös minussa, sillä tänne ei oikein helposti ole päässyt ja nuo yhteystiedotkaan tuolla esittelyteksteissä eivät ole vieneet minnekään. Poistin sieltä anne, tuomo, tauno @blogimetsa.fi -osoitteen eilen yöllä, kun eivät onnistu forwardoimaan viestejä. Jos sinulla ja Tuomolla on oma osoite, jonka voisi laittaa viestiä, niin laitan tilalle. Kaikkeni yritin sen kanssa säätää hostinpalvelussa aikoinaan ja taas viime yönä.

  Vähän innostuin taas opiskelemaan näitä kirjautumishienouksia, ja yritän asentaa kirjautumisen niin, että paitsi FB:lla myös esim. google-tiedoilla pääsisi sisään. Aika opettavaista ja tavallaan kiinnostavaa, miten tämä toimii.
  Sinä olet tietysti varmaan jo kirjautunut aiemmin. Ehkä siksi pääset sisään. Liekö uusi henkilö pystyisi fb:lla kirjautumaan, sillä tuo appi (jonka Tuomas toissapäivänä vasta siirsi minulle kun se herjasi hänelle)? Nuo sovellukset vaativat GDPR-tiedot, ja selvittelin sitäkin viime yönä.

  Aikomukseni on siis omalta osaltani olla luovuttamatta. Joulukuussa minulla ei ole muutakaan työtä, niin voisi taas ottaa jonkun spurtin siihen maailmaan ehkä silloin.
  Aika vaikea tämä kuvio kyllä yksin ja aika osaamattomana on hoitaa, jos tämä kasvaisi kovin kiitettävästi. En viitsi erästä Tuomasta oikein mielelläni enää vaivata, kun ei ole ollut vuosiin mukana.

  Muuten minusta tuntuu kuin olisin jotenkin aivokuollut. Ei vain kuki mitkään ajatukset, että saisi tekstiä ruutuun. Mielenkiinnolla kyllä seurailen Trumppi-politiikkaa, mutta en tiedä viitsiikö niitä ajatuksia kirjailla. Aika usein kyllä mietin, mitä voisi kirjoittaa, mutta kun teologia on aivoista pois totaalisesti, tuntuu että tilalla on joku megalomaaninen tyhjiö vaan. Ei sinulla olisi jotain aloitteita keskusteluun?

 4. Minä kuin käytän tätä läppärillä pääasiassa, en edes tiedä, miten läppärillä tänne fb-tilillä voi kirjautua. Kännykällä olen kirjautunut fb:n kautta, mutta siitäkin on jo joku aika. En jaksa näpytellä tekstiä luurilla.

 5. Muistakaa pestä kätenne. Pitäkää etäisyyttä toisiin eläviin on ne sitten ihmisiä, koiria tai kissoja. Näin vältätte jumalan lähettämän viruksen tarttumasta itseenne. Tai en tiedä. Kannattaako jumalan lähettämää sairautta vastustaa. Parempi taitaa olla, että antaa jumalan tarkoittaman harvennuksen toteutua. Silloin saamme kirkkaamman kruunun.

  Kiva muuten huomata, että blogimetsässä vielä henki pihisee. Nykyään mulla menee kaikki aika soittamiseen ja laulamiseen. Joo, kiirettä pitää. No, ehkä vielä joskus innostun ajattelemaan sitä kuoleman jälkeistä elämää jota minäkin tulen varmuudella viettämään. Silloin ehkä voisin kysellä teiltä että olenko ihan metsässä.

  Kaikkea hyvää teille. Pitäkää metsä raikkaana ja puhtaana niin että virukset eivät saisi liikaa valtaa.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.