Tähdet ovat poistuneet teknisistä syistä

Lisäosa aiheutti tekniselle ylläpidolle parin vuorokauden  epävarmuuden tilan. Ylläpito ei nimittäin pystynyt toimimaan ylläpidossa ollenkaan kun tuo tähti-lisäosan päivitys sotki näkymät.  Onneksi Tuomas löysi ohjeet ratkaisuun, ja onnistuin niiden  mukaan jopa ongelman ratkaisemaan.

Joten nyt jatketaan sitten ilman tähtiä. Tykkäämiset ja epätykkäämiset pitää tästä edes ilmoittaa ihan omalla nimellään verbaalisesti.

Poistin myös tuon RSS-härpäkkeen käytöstä kun se toimii välillä ja usein ei. Jos haluat listata jonkun kirjoittajan blogit niin se käy siten, että klikkaa kirjoittajan nimeä blogissa, jolloin kaikki kirjoitukset tulevat näkyviin.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

7 kommenttia artikkeliin ”Tähdet ovat poistuneet teknisistä syistä”

  1. Tiedoksi vaan blogimetsäläisille, että juttelin äsken Tuomon kanssa, ja Tuomo olisi sitä mieltä, että väri ja kuvat olisi hyvä juttu. Päädyimme sitten vähän tämmöiseen piristykseen. Poistetaan kun alkaa harmittaa.

    Omaan blogiin saa kytkettyä kuvan etusivulle kun menee kirjoittaessaan näkymän ihan oikeaan alanurkkaan. Sieltä voi valita kuvan joka tulee etusivulle. Valitettavasti kokoa ei voi säätää, vaan tulee noin isona sitten.

    Tuota ylävalkoista palkkia Blogimetsä-otsikon alla ei saa kuvalliseksi kuin ostamalla parannetun version tästä teemasta. Ehkä siitä ei viitsi 50 euroa maksaa?

  2. Mitäpä pitäisitte semmoisesta ajatuksesta, että ottaisitte kuvia ja laittaisin niitä tuollaisen ”päivän kuva” palkin taakse? Tosin voipi olla, että en oikein osaa säätää kuvan suhteita, että sopii vääristymättä annettuun tilaan. Tuollaiset saniaiset ei ole niin tarkkoja, mutta voisihan tuota kokeilla.

  3. Ilmoitelkaa, kun alkaa hermoja riipimään tämä kirkuva vihreä. Sen voi helposti vaihtaa muuksi. Toivomuksia vain niin saatte päivän värinkin, punaista vaan ei saa pois minun taidoilla.

  4. Näkyy muuten kommentin ajoitus nyt toimivan kesäajassa oikein. Tuomas korjaili ohjelmoimaansa lisäosaa. Sain häneltä opastussähköpostin lisäosan logiikasta. Täytyy paneutua jos vaikka oivaltaisin, miten siirtää itsekin taas syksyllä oikeaan aikaan.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.