Pyhitetty pahuus – Sallimuksen salliessa

Minkälainen ihminen on mies, joka ulkoistaa pappien vastuun tekemisistään hirveyksistä? Ulkoistaa syyllisyyden? Valkopesee synnit vapauttaen pedofiilipapit omasta vastuustaan väittäen, että saatana oli näiden likaisia tekoja tehneiden miesten mieliä ja tahtoa vahvempi?

Onko millään mittapuulla täysissä järjissään? Tai jos on, niin mitä saatanallista tällaisen ihmisen päässä liikkuu?

Että siis pedofiilipapit ovat ”saatanan työkaluja”.

Mitä miettii uskova? Onko niin, että kaiken tämän luoja, ylimaallisen hyvä Jumala, joka on aikojen alusta tiennyt kaiken, mitä tapahtuman tulee, on tämänkin säätänyt? Että se saatana saa mellastaa Jumalan puutarhasta mielin määrin ja usuttaa papit ja saarnaajat lasten kimppuun? Katoliset papit käyttämään hyväkseen nunnia seksiorjinaan? Mutta ennen kaikkea, enemmän tai vähemmän tuhoamaan tuhansien ja taas tuhansien lasten tulevaisuuden hyväksikäytöllä!

Paavi Franciskus, joka pian tämän tultua valituksi, ilmoitti tarttuvansa katolista kirkkoa vaivanneiden pimeiden piirteiden, kuten pedofilian, kitkijäksi. Hänellä on ollut kohta kuusi vuotta aikaa tehdä jotain. Ilman muuta hän tiesi laajasta hyväksikäytöstä jo vuonna 2013. Mitään vain ei ole tapahtunut ennen kuin vasta nyt, kun piispat, pipit ja papit kutsuttiin nelipäiväiseen kokoukseen. Nyt hän vakuutti ”konkreettisia” toimia. Ehkä paavi onkin vain täysin vallasta riisuttu keulakuva. Ehkä kardinaalit olivat nyt viimein tajunneet, ettei suojelu voi enää jatkua. Liikaa skandaaleja. Liikaa haittaa bisneksille.

Olen joku aika sitten kirjoittanut pari bloggausta tästä. Ei tarvitse lukea. Täällä kaikki varmasti tietävät mistä on kyse.

https://ykiraikkala.blogspot.com/2019/02/pedofiilipappi-pyhitetty-pahuus.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 kommenttia artikkeliin ”Pyhitetty pahuus – Sallimuksen salliessa

 1. ”Mitä miettii uskova? ”
  Tuota sopii kysyä. Varsinkin sitä miettii, että mitä miettii nimenomaan katolinen, jonka oppiin kuuluu, että ”kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta” tai jotain siihen suuntaan ainakin.

 2. No niin. Ei pelkästään papit ja pipit siellä katolisessa kieroutuneen seksin hourulassa. Myös NUNNAT ovat raiskanneet teinityttöjä… Mitähän mahtaa muuten Soini olla mieltä..?

 3. Soini? Tuo Juudas? Who cares?
  Synti ei katso sukupuolta oli kyse sitten nunnasta tai 10 vuotta kirkkain silmin viranomaisille valehtelevasta Attendon hoitajatädistä.

 4. Minua kiinnostaa siksi, että hän on ollut viimeiset neljä vuotta Suomen lähettiläs maailman vallan keskuksissa ja hän tulee olemaan ex-ulkoministeri vielä pitkään. Ja jos hän ei lähtisikään EU-parlamenttiin, tulee hän hankkimaan jonkun mukavan pestin, jossa saa tavata Euroopan päättäjiä edelleenkin. Tämmöisen miehen käsitykset eivät ole ihan yhdentekeviä.

  Eiköhän ne muuten ole ennemminkin Attendon ja muiden pörriäisten johtajat, jotka valehtelevat. Hoitajat tekevät työnsä niin kuin kykenevät. Ja ovat hiljaa saadakseen pitää työpaikkansa tai sitten tiedottavat olosuhteista nimettömästi. Kuten nyt on käynyt. Johtajat eri portaissa on ne jotka valehtelee.

 5. Jos hoitaja valehtelee viranomaisille vuodesta toiseen pitääkseen työpaikkansa, niin miten se on vähemmän syyllistä kuin johtaja joka valehtelee pitääkseen työpaikkansa. En ymmärrä. Jos hoitaja näkee vanhuksen kuolevan silmiensä edessä, näkee että lääkkeet ovat sekaisin yms., eikä tee mitään, niin kyllä minusta semmoinen hoitaja on suurempi syyllinen. Vaatii suurempaa kylmäsydämmisyyttä tappaa läheltä kuin pudottaa pommi taivaalta. Johtaja on koulutettu tekemään tulosta ja hoitaja hoitamaan.
  Bisness ei kuulu hoivahommiin minun mielestäni. Silloin syyllisiä voinee hakea niistä, jotka näitä hoivakoteja siirtävät kv.sijoittajille. Vaaleissa tarkkana sanon minä.

 6. Mielenkiintoista, että kuitenkin tartuit hoitajaan ensin. Nythän on niin, että johto vastaa AINA ihan kaikesta, mitä firmassa tapahtuu. Johto on myös johtoketjua alaspäin määrännyt hoitajavajeet ja sen, keitä palkataan. Jos siellä on ollut hoitajia, jotka ovat nähneet kauheuksia, jakaneet lääkkeitä väärin yms., niin he eivät ole olleet edes hoitajia. Mitä lie kadulta poimittuja. Sellaisia, joille valehtelu on normielämää. Tiedätkö sinä varmaksi sen, että siellä on koulutetut hoitajat valehdelleet? Minä en ole tietoinen näistä.

  Siitä olen tietoinen, että lukuisat hoitajat ovat tehneet nimettömästi ilmoituksia. Ymmärrän nimettömyyden, koska ovat eläneet uhkailujen alla pelossa pitkään ja on pelko siitä, ettei tule enää saamaan töitä alalta.

  Se kyllä on totta, että syyllisiä ovat ensikädessä poliitkot, niin valtakunnan kuin kunnankin tasolla. Ja pääasiassa ne ovat keskustalaisia ja kokoomuslaisia.

 7. Kaikki ovat syyllisiä, eivätkä vähiten valvovat viranomaiset, jotka eivät ole piitanneet mistään näihin päiviin asti. Ja vaikka tämä koko hässäkkä on käynnissä edelleen siusotessa ei välitetä tuon taivaallista, että ihmiseltä on Juuan Attendossa estetytty yhteydenpito vanhoihin ystäviinsä. Ei ne välitä laeista eikä mistään, eikä kyse ole resursseistakaan edes tässä tapauksessa. Ei vain välitetä tehdä mitään. Epäkohtaan puuttuminen on ikävää, eikä kukaan ota vastuuta.

  Hoitajat ovat ryhmänä suurin porukka. He eivät työskentele yksin vaan hoitajia on aina paljon yhdessä hoivakodissa. He vaikenevat joukolla. Vähän niin kuin Hitlerin vanginvartijat. Hesarissa oli esimerkiksi juttu, jossa hoitaja omalla naamalla kertoi kuinka oli 10 vuotta valehdellut systemaattisesti viranomaisille. Ja sitten vielä fb:ssa ”hurskaat ihmiset” surkuttelevat tällaista hoitajan kohtaloa. Otti niin päähän että ei tosikaan. Tämä hoitajayhteisö suojelee näitä bisnestä tekeviä liikemiehiä ja usein liikenaisia, jotka jahtaavat vain miljooniaan. Kerropa minulle miten ongelma ratkaistaan, jos hoitajilla on joukkopaine vaieta? 72 000 jätti alan, mutta kysynpä kuinka moni niistä teki ensin valituksen viranomaisille? Toki miksi valittaa, kun varmaan tietävät, että viranomaiset ovat näiden bisnesmogulien puolella, de facto, laiskuuttaan ja saamattomuuttaa ja yhteistyökyvyttömyytää ja välinpitämättömyyttään – varmaan omaa uraa suojellakseen myös, mikä on tämän ajan epäjumala numero yksi, ainakin mikäli yhtä imaamia on uskominen.

 8. ”No niin. Ei pelkästään papit ja pipit siellä katolisessa kieroutuneen seksin hourulassa. Myös NUNNAT ovat raiskanneet teinityttöjä… Mitähän mahtaa muuten Soini olla mieltä..?”
  Yki Räikkälä

  Miten nämä ikävät tapaukset Soiniin liittyy, ei Soini ole tietääkseni syyllistynyt mihinkään tämän tyyppisiin rikoksiin. Pitäisikö Soinin vastata jonkun toisen synneistä, se on kohtuuton vaatimus.

  Häiriintynyt sukupuoli vietti on aiheuttanut historian aikana suurta tuskaa ja kärsimystä, se jonka kohdalle se on sattunut, ei ole suojassa oli missä asemassa ja tai palveli mitä uskontoa tahansa.

 9. Soini on vakaumuksellinen katolilainen. Hän ei ole sanallakaan maininnut näitä törkeyksiä, mitä vuosien mittaan katolisen kirkon piiristä esiin tullut.

  Ei se sinullekaan mikään suurempi ongelma ole, vai? Vain pelkkiä yksittäistapauksia. Joitakin syntiin hairahtuneita…

  Soini on ollut pitkään kärkipoliitikkoja. Kun hän on myös edustanut viimeiset neljä vuotta Suomea ulkoministerinä, niin hänen tunnustuksellisena katolilaisena pitää, tai olisi pitänyt, tehdä selkeä irtiotto näistä ja tuomita jyrkästi. Eipä ole kuulunut tätä.

 10. ”Ei se sinullekaan mikään suurempi ongelma ole, vai? Vain pelkkiä yksittäistapauksia. Joitakin syntiin hairahtuneita…”
  Tuomo

  Ei siitä mitään tulisi jos kantaisin kaiken maailman huolet, ainoastaan terveytensä siinä menettäisi. Maailmassa tapahtuu pahaa joka puolella, ei se ole mitenkään vähentynyt, päinvastoin lisääntynyt.

  Kaikilta näiltä osin olen normaali, sen takia pidän seksuaalista hyväksikäyttöä vakavana rikoksena, jonka maallisen oikeuden tulee tuomita, minä en ole mikään tuomari. Ei täällä Soinin tuomitseminen mitään auta, koska tuskin Soini näitä kirjoituksia edes lukee. Jos ihminen tuntee vastenmielisyyttä jotain toista kohtaan, niin ei vielä oikeuta häntä vain sen perusteella tuomitsemaan ettei tykkää naamasta.

  Joka ihminen on vastuussa omista teostaan, ajatuksistaan ja on velvollinen tekemään kaiken voitavansa asioiden korjaamiseksi, jos vain suinkin voi tehdä, mutta jos ei voi niin ei se murehtimalla parane.

  Sukupuoli vietti, tämän sanan tarkisti oikolukuohjelma.

 11. ¨Ei kenenkään tarvitsekaan kantaa kaikkia maailman huolia. Sitähän varten on se teidän Jessenne. Hänhän ne kaikki maailman huolet kantaa, vai mitä? Tosin vähän on tapahtunut korjausliikkeitä. Vähän on ollut ”siunausta”, vaikka te uskovat sitä joka paikassa hoette ja toivotatte.

  Seksuaalinen hyväksikäyttö todellakin on vakava rikos. Jos Suomen yhteiskunta ja oikeuslaitos ovat olleetkin leväperäisiä asian kuntoon saattamiseksi, ovat myös uskonnolliset yhteisöt olleet varsin passiivisia tässä. Ilmeisesti monessa yhteisössä se on aikamoinen kipupiste – on tullut esiin ainakin kahdessa tällaisessa asian piilottelua ja maton alle lakaisemista.

  Se, että Suomea virallisesti valtion lähettiläänä edustanut henkilö on ilmoittanut olevansa vakaumuksellinen katolilainen, mutta katolisen kirkon järjestelmällisestä seksuaalirikollisuuden piilottelusta tämä ei ole ottanut mitään kantaa, on aika huono juttu. Onneksipa tuota ei tarvitse enää kauaa ulkoministerinä katsella. Toivottavasti ei myöskään meppinä.

  Sukupuolivietti kirjoitetaan yhteen suomen kieliopin mukaisesti, oli sinun käyttämäsi oikolukuohjelma mitä mieltä tahansa. Tietysti nuo sanat voi olla erikseenkin, vaikka näin absurdissa lauseessa: ”sukupuoli vietti synttäreitään”…

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.