Politiikkaa

Kiinnostaisi kuulla kuinka Blogimetsän raati arvioi vaalin tuloksia… Oliko tämä Suomen loppu vai jatkuuko elämä?

Tämäniltainen A-Studio oli tosi kammottava esitys dream tiimiltä (kuten joku FB:ssa joukkuetta kutsui), Orpo, Rinne, Aalto. Ei mitään sanottavaa, ei toimittajalla eikä herroilla. Ei kerrassaan mitään. Muitakin lauseita tähän kirjasin mutta piti poistaa, ettei tule syytteitä, ja pitää edes vähän yrittää vaikuttaa ihmisystävälliseltä.

Aika kontrasti sitten kun studioon astuivat elävät ihmiset, jotka osaavat sanoa jotain, eli Paavon ja Lauran joukkojen edustajat. Onneksi eivät alkaneet tapella keskenään. Paras vaalimainos kyllä minusta oli ilman muuta tämä mediamonsterimainos.  Tämä Sankari on vähän niinkuin suuri uskonsankari.  Muuten aika herttainen kaksikko minusta  tämä Halla-aho-Huhtasaari parivaljakko. Jotenkin niin ääripäitä noin ilmaisutavoiltaan.

Jännä juttu, että vieläkin joku kirkkoherra, korjaan kirkkorouva, jaksaa Huhtasaarta haukkua rasistiksi julkisesti somessa. Kirkon hautaa kaivetaan ihan täyttä päätä, eikä mitään rajaa.  Onhan se Huhtasaari kyllä rasisti, nimittäin ikärasisti. Ensi töikseen haukkui Paavoa liian vanhaksi. Se oli kyllä anteeksiantamatonta.

Niistä natseista ja ihmisvihasta vielä. Että siis saksalaiset kaasuttavat ihmisiä kokeissaan, eikä kukaan kutsu niitä natseiksi. Ihmettelen vain.  Mitäköhän mahtoivat maksaa ja kenelle kaasukammioihin menemisestä? Vai pakollako lie? Kaiken lisäksi hommasivat maan täyteen semmoisia ihmisiä, jotka vainoavat juutalaisetkin heidän puolestaan.  Tämä on sitä eurooppalaista arvopohjaa.

Mielenkiintoista on nähdä, miten Paavon ja Lauran tarina tästä jatkuu… Sinisiä ei taida oikein kukaan enää muistellakaan.   Alkaisiko Suomessakin olla puolueiden aika ohi. Tämän iltainen A-Studio oli kyllä pohjanoteeraus tyhjänpäiväisyydessään. Mediamonsteri oli voimaa vailla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 kommenttia artikkeliin ”Politiikkaa

 1. Kyllähän tämä vaali jää juurikin mieleen Huhtasaaresta ja Väyrysestä. Henkilöistä ja poliitikoista, jotka laittoivat ihan oikeasti jotain likoon tässä likapyykissä.

  Paavo pani likoon koko arvovaltansa osoittaaksen kuinka väärää politiikka keskustalainen Sipilä-Bernerin nykysuuntaus on kontrastissa siihen alkiolaisuuteen jota täällä maalla oikeasti ymmärretään. Sipilä sai politiikalleen selkeän tuomion mutta ahneus ja vallanhimo ei tätä miestä, siis Sipilää, hetkauta ja vielä vähemmän Suomen Keskusta rp:n kannatuksen hävittäminen muutamassa vuodessa. Se on tälle tämän maan maaseudulle lähes anteeksiantamaton paikka, koskapa valtaa täällä käyttävät keskustalaiset paikalliset vallanpitäjät.
  Ja täytyy tässä sen verran myös tätä herästyskristillistä Suomea tukistaa, että lestadiolainen oppi vaikka onkin rauhansanalaisuutta on tuotu poliittiseen puheenparteen ja sen vallankäyttöön. Sitä ovat uhkailu, pelottelu ja tottelemattomien muuraaminen vähintäänkin Eu:n muuriin elävältä. Sipilä ei tätä tietenkään ymmärrä koskapa se on kotoa saatu perinne eikä hän näe lähelle vaan pitkälle ja kauas. Ajattelin tästä kirjoittaa jossakin vaiheessa vähän perusteellisemmin.

  Huhtasaari taas osoitti kuinka mielipiteillä on merkitystä. Hän piti kylmästi kaiken sen mitä on politiikkaan lähtenyt ajamaan eli joka käänteessä toi esiin jokaisen suomalaisen tunnistamat ongelmat tässä maassa. Siitä todisteena hänen vaalikonegalluppien ykkösasema.

  Mitä itse presidentivaaliin tulee niin olisihan ennen kuulumatonta, jos istuva presidentti syrjäytettäisiin. Sitä voisi kutsua jo vallankumoukseksi.

 2. Joo, …

  Kaksi kiintoisaa teemää näissä vaaleissa oli, eli Laura ja Paavo.

  Laura rakensi perustaa Perussuomalaisille ja samalla varmisti oman poliittisen karriäärinsä – onneksi olkoon. Kun nyt Perussuomalaiset on siivottu Sinisistä, on todella hyvät mahdollisuudet rakentaa uusi ja vahva maahanmuuttokriittinen puolue. Ehkä ei vielä seuraavissa vaaleissa, mutta jo lähitulevaisuudessa jopa yli 20% kannatuslukemat ovat täysin realistisia.

  Sitten Paavo. Jos vain Paavolla veijarimieltä riittää, seuraava askel on Lapin maakuntahallitus. Enemmistöaseman voisi saada lupaamalla kieltää kaikki tuulivoiman rakentaminen Lapin läänissä. Lapin julistaminen itsenäiseksi ja irtautuminen EU:sta voisi olla seuraava askel. Mikäpä ettei Paavo voisi tavoitella jopa itsenäisen Lapin keisarin viittaa. Uskokaa tai älkää, tämä skenaario on täysin mahdollinen.

 3. Tärkeintä on mielestäni seurata kunkin poliitikon kohdalla sitä mitä he tekevät niissä asioissa jotka vaikuttavat meidän jokapäiväiseen elämään, miten eteen tulevissa äänestyksissä eduskunnassa, valiokunnissa ja hallituksessa.

  Nykyinen ongelma tuntuu olevan se että nousukauden aikana pyritään kaikin keinoin vaikeuttamaan hallituksen työtä. Valitetaan jos menee liian hyvin tai sitten liian huonosti.

  Jos ei muuta voida niin ainakin lakolla saadaan ihmiset heräämään, että onhan se SAK:kin olemassa. Missään koko maailmassa ei ole saatu köyhyyttä loppumaan, jos vertaamme kansamme sosiaaliturvaa muihin maihin niin emme ole siinäkään häntäpäässä päinvastoin olemme kärki päässä.

  On ollut ja on edelleen poliitikkoja jotka pyrkivät aina olemaan eri mieltä, oli sitten hallitus minkälainen tahansa, oli sitten nousukausi tai laskukausi, pääasia on että ollaan tyytymättömiä.

 4. Pikkasen vaikea Tauno tuosta veijarimielisestä Paavo-analyysistäsi tietää, miten tuo olisi mahdollista.

  Kun nyt sieltä pohjoisesta olet, ja varmaan politiikkaa pidempäänkin seurannut, niin kerrohan mitä ajattelet Paavon politiikasta ja tästä Kansalaispuolueprojektista muutenkin. Onko sillä potentiaalia? Eräät ekonomistitutut olivat sitä mieltä, että Paavon ongelma on se, että ei ole yhteistyökykyinen. Liekö noin? Ja kaatuuko homma siihen, jos niin.

  Olin vähän mukana tuossa Paavon projektissa sikäli, että sähköttelin Hämeen vaalipiirin 20 kuntaa läpi ja selvitin missä osoitteissa ja millaisia mainostelineitä niillä oli. Aika projektin yksi ihminen sitten teki kun ajoi läpi noita telineitä mainosten kanssa. En nyt äkkipäiten muista, miten tuohon tilanteeseen päädyin..

 5. Jaahas. Alan tutustua tähän Paavon politiikkaan. Mielenkiintoista. heh

 6. Olin opettamassa kun Niinistö oli eduskunnassa, ja vasta tässä yöllä kuuntelin a) Paavon tiedotustilaisuuden ja b) presidentilliset seremoniat.

  Jälkimmäiseen ei ole sanottavaa, mutta tämä ”Lapin keisari to be”..
  Aivan uskomatonta. Aluksi en tiennyt mitä ajatella, paitsi että onko mies seonnut – tai siis ollut aina tämmöinen, mutta pienellä viiveellä oli pakko nauraa/hymyillä itsekseen seuraavat puoli tuntia. Tai siis enemmänkin kuin puoli tuntia. Vieläkin naurattaa. Aika hurmaavaa. Ehkä minun on pakko näin iloista keisarikuntaa kannattaa edelleenkin.

 7. Joo, Anne tässä pelataan kovaa peliä Pohjolassa ja Paavo Väyrynen näyttää taitavan ”tupin” salat. On silloin lyötävä pöytään jokeri kun on sen aika. Paavo pakottaa pääministerin heti ansaan, joka twiittaa, että hänelle sopii rehti kilpa. Paavo saa vastauksensa haluamaansa. Hän on edelleen täysivaltainen Keskusta rp:n jäsen. Tänään torstaina 8.2. kokoontuu puoluehallitus ja siellä on listalla Paavon erottaminen eli tietyn keskustayhdistyksen erottaminen puolueesta. Se on toki puolittainen salaisuus mutta jos tämän ehdotuksen puoluevaltuustolle tekevät niin se takroittaa Sipilän twiitin olleenkin ylikäveltävissä. Tällöin puolue ei ole puheenjohtajansa takana ja puoluehallitus hajottaa puolueen.

  Oltaisiin hyvin erikoisessa poliittisessa tilanteessa. Joka tapauksessa Paavon luomus, Kansalaispuolue jatkaa kulkuaan omaa tietään. Sitä ei luotu yhden miehen poliittisten päämäärien takia vaan siksi, että alkiolainen keskustalaisuus, Suomen etujen ajaminen Eu-kriittisenä ja puolueettomana maana oli jonkun agendalla päälimmäisenä. Toki paljon muutakin tarvitaan eli Venäjä rajanaapurina on meille mahdollisuus ja Nato on sotakoneisto eli Suomi ei ole osa sodanlietsojakulttuuria vaan pohjoismainen hyvinvointivaltio joka ei pyri sotaan vaan rauhaan.
  Maahanmuuttopoliittinen holtittomuus pitää saada loppumaan. Perussuomallaiset pitävät sitä kärkihankkeenaan ja siihen Kansalaispuolueen on hyvä lähteä mukaan enkä näkisi Kristillisdemokraattienkaan mukaanottamista ”allianssiin” mitenkään mahdottomana.

  Nyt kun Saksan hallitusneuvottelut päättyivät kuin päättyivät niin sen ohjelman lukeminen pitäisi avata kaikkin suomalaisten päättäjien silmät. Olemme menossa kohden Ranskan-Saksan liittovaltiota.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.