Pelottelun ilmapiiri tuhoa maan

Tuho on sekä henkinen, hengellinen että yhteiskunnallinen.

Jonkun tittelin maakuntasotessa saanut entinen maahanmuuttovastaava Päivi Nerg valisti meitä Iltasanomissa vääntävänsä rautalangasta kuvan joka vie helvettiin.

Nerg, ihan lyhyesti. Sen pitää kaatua, jos ihminen on Suomessa vielä jonkin arvoinen. Kaikkein kamalin uhkakuva tulee siitä, että tämä kokoomus-keskustalainen talouspoliittinen mantra jatkaisi tässä maassa. Ilman maakuntasoten kaatumista näin tulisi käymään.

Vain lestadiolaisen ja etenkin harhaoppisen vanhoillislestadiolaisen perinteen Suomessa kyetään tällaiseen pelotteluun ja uhkakuvien maalailuun mitä Nerg tekee. Kun et hyväksy herätysseurakuntaa kaikkine harhaoppeineen niin olet helvetin tulen ruokaa.

Käykö tässä nyt niin, että kun yhteiskuntamme aikanaan ”luotiin” kristillisen perinteen ja kirkon kansanvalistuksellisen työn tuloksena niin sen se myös hengellisellä hengettömyydellään tulee tuhoamaan luomansa. Herätyskristillisten sanotaan pitävän pystyssä kansankirkkoa mutta totuus on toisenlainen. Se repii sen hajalle, etenkin tämän vanhoillislestadiolaisen harhaisen seurakuntaopin seurauksena. Vastaliike on ollut hengellinen holtittomuus.

Holtiton kansainvaellus, jota jotkut kutsuvat maahanmuuttopolitiikaksi perustuu samaan mantraan. Vihervasemmiston matemaattisesta helmitaulusta puuttuu järki, kun sen on korvannut sateenkaari, jonka päässä sadun mukaan on aarre.

Ellei tässä maassa ihmisen, suomalaisen, kristillisen ja isänmaallisen ajattelun perusarvot palaa politiikkaan niin olemme itsenäisyytemme uhrin antaneet täysin turhaan.

Anteeksi on pyydettävä edesmenneiltä sukupolvilta nykyisen rahanahneen polven näköalattomuutta.

Anteeksi.

tuomo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 kommenttia artikkeliin ”Pelottelun ilmapiiri tuhoa maan”

  1. Minä en enää millään pysty/jaksa lukea noita selityksiä näiden virkanaisten/-miesten/poliitikkojan taholta. Tulee niin paha olo, että mieluummin suljen silmät.

  2. Minulle on kyllä käynyt samoin. Tv:n uutisia ei voi monestakin syystä katsoa. Prpagandistinen toimittaminen pilaa jopa liikkuvan kuvan.

  3. Päivi Nergin nimitti alun perin Päivi Räsänen. Nerg kuuluu samoihin piireihin. Nimityksessä ohitettiin surutta pätevämmät. Tyypillinen poliittinen virkanimitys, tässä tapauksessa uskonnollispoliittinen. Nerg näyttää jakavan samat arvot kuin lestadiolainen Sipilä, joka on varmaan luvannut Nergille maat ja taivaat, jos sote saadaan maaliin. Nergillä on paljon pelisssä, ainakin pankkitilin osalta.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.