Miten vanhat puolueet voisivat palauttaa uskottavuutensa?

Mietin, että miten voisi räksyttämisen sijaan antaa puolueille rakentavia ohjeita uskottavuutensa säilyttämiseksi – korjaan – palauttamiseksi.

Ainoa mitä keksin, olisi nyt kiiruullisesti jokaisen (Sipilä, Orpo/Mykkänen, Soini, Terho, Rinne, jne..) erikseen myöntää, että heidän ARVOPOHJANSA oli rappeutunut ja epäpragmaattinen ja pyytää ennen vaalipäivää kauniisti Halla-ahoa tulevaan hallitukseen nais- ja lapsiasiain- ja maahanmuuttoministeriksi. Ja tietysti hänelle pitää myös antaa valtuudet hoitaa asiat kuntoon.

Tietysti voisi vähän rämpiä vielä jossain säkkivaatteessa tuhkassa tms. Yksi vaihtoehto olisi tehdä macronit ja vain hävitä…mutta vaalien alla sekään ei ole oikein toimiva ratkaisu puolueiden puheenjohtajilta.

Onneksi some muistaa jokaisen lauselman, mitä ARVOPOHJA-hallituksen silmää tekevät ovat suustaan päästäneet..
Nyt hereillä suomalaiset! Sanoi Michael Kimuli tänään Saalem-seurakunnassa Helsingissä, ja oikein sanoi.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 kommenttia artikkeliin ”Miten vanhat puolueet voisivat palauttaa uskottavuutensa?

 1. Joo, …

  Politiikka on politiikkaa. Politiikot mittavat arvomaailmaansa sen saamallaan äänimäärällä. Kun Vihreät saavat ääniä, kaikki alkavat vihertämään. Kun Persut saavat ääniä, kaikki alkavat rasistiseeraamaan.

  Ranskalaiset osaavat laittaa politiikot järjestykseen. Siellä 60% peltipoliiseista on tehty toimintakyvyttömiksi ja poliisit saavat kiviä niskaansa. En sitten oikein tiedä, onko sekään kovin hyvä asia. Äkkiä joku huudattaa taas jonkun Adolf Hitlerin diktaattoriksi.

  Toki alkaahan meillä näitä diktaattoreita jo olla oikeastaan ihan riittämiin. Putin, Trump ja Erdogan tulevat ihan heti mieleen. Ei se Kiinan Xi´kään ihan viaton ole.

  Luulenpa, että kohtapuoliin maahanmuuttajille tehdään, mitä maahanmuuttajille on tapana tehdä. Ei sekään välttämättä mikään kiva ratkaisu ole.

 2. Miten näet tämän dynamiikan nyt? Raamattuopistolla Tapio Puolimatka kertoi vaiheistaan pedofilia-artikkelinsa kanssa. Eikö tämä lasten seksualisointi tai palkintojen jakaminen erilaisista lasten seksuaalisuuksista altista tälle kaikelle? Hyvin helppo homma näille muiden uskontojen edustajille, jotka katsovat asialliseksi halveksia vääräuskoisten lapsia, vieläpä enemmän kuin omiaan.
  https://www.independent.co.uk/voices/rotherham-grooming-gang-sexual-abuse-muslim-islamist-racism-white-girls-religious-extremism-a8261831.html

 3. Jaa, …

  Ei nämä teinitytöt ihan viattomia itsekään tähän juttuun taida olla, vaikka politiikot niin kovasti koettavat muuta vakuuttaa.

  Toisaalta, onhan meillä tämä suvaitsevaisuus. Kadulla pitäisi saada kulkea vaikka alasti, eikä kukaan saisi silti tuijottaa. Poikamiehen asuntoon pitäisi saada mennä juomaan viinaa joutumatta seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. Naapurimaan tikanpojat sentään vielä ymmärtävät, mistä on kysymys.

  Oma juttunsa on päiväkodit ja koulut, jotka opettavat myötäsukaisuutta maahanmuuttajia kohtaan. Kempeleen keississä maahanmuuttajanuorukaisia oikein roudattiin kouluun tyttöjä katselemaan. Sitten kauhisteltiin, kun nuorukaiset innostuivat liian läheiseen tuttavuuteen.

  Oma lukunsa on sekin, että Suomessa naiset nähdään työvoimana, eikä perheenäiteinä. Arvovalinta toki sekin, mutta kuka sitten niiden lasten kasvatuksesta huolehtii?

 4. Esititpä Anne pahan kysymyksen. Nyt kun kaikki ovat jo pöyristyneet, niin mitenkähän olisi tämä tehokas katuminen?

  ”Ei nämä teinitytöt ihan viattomia itsekään tähän juttuun taida olla, vaikka politiikot niin kovasti koettavat muuta vakuuttaa.”

  Mitähän näiltä pikkutytöiltä oikeastaan voi vaatia maailmassa, jossa aikuiset naiset järjestävät lutkamarsseja, esittelevät vanginapainonnostoa lehtien palstoilla, julistavat, että jokainen saa panna niin paljon kuin haluaa, marssivat puolialastomina sateenkaari marssejaan kera kirkon ja pahvipiispan ja…jatkanko. … ja politiikan painopiste valahtaa kovin tiuhaan jonnekin vyötäron alapuolelle.

  Nuo tytöt ovat varttuneet tässä normi-ilmastossa koko ikänsä. He rakentavat arvomaailmansa siitä mitä on tarjolla ja imevät vaikutteensa netistä ja iltapäivälehtien palstoita.

  Rajattomuus on yhdenlaista lapsen heitteellejättöä sekin.

  Tulijoiden maailma ja kulttuuri puolestaan on kuin negatiivi tästä kaikesta.

  Luoja näiden poliitikkojen luottavaista sydäntä varjelkoon, mutta pahasti pelkään, että ennemmin tai myöhemmin on uskottava, että paluuta entiseen ei enää ole: kukin pitäköön huolta itsestään.

 5. Joo. Jos nyt veljen lapsia ajattelen, niin kyllä minusta 10-15v on aikalailla lapsi. Ja sitten toisaalta, pitäisi kait tuossakin iässä olla joku järki päässä, mutta voiko tosiaan jotain odottaa, jos vanhemmat ja koulu kehottaa pitämään seuraa tulijoiden kanssa, ja rippikoulussakin Seta opettaa kuinka seksuaalisuuksia tulee harjoittaa, ja yhdessä sitten siellä Jumalan nimissä joko vaietaan tai pilkataan jotain vanhakantaisia oppeja miehen ja naisen välisestä jostain sitoutuneesta avioliitosta ja semmoisesta.
  Todella vaikea kuvitella, miten tuo kaikki vaikuttaisi. Jokainen joka on eri mieltä saa kohdata pahimpia nimittelyjä mitä on. Onhan siinä teinitytöille sitten arvoja, joiden varaan elämänsä rakentaa.

  Kyllä tässä minusta jo katseen pitäisi tosiaan kääntyä niihin vanhempiinkin, jotka eivät mitään teidä lastensa tekemisistä tai välitä. Voisi kai se isäkin välittää hiukkasen, kun niiden lasten tekemiseen on kuitenkin osallistunut. Itse asiassa ne isäthän Oulussakin taisivat itselleen syytteitä hankkia lapsiaan pelastaessaan.

  Tulee mieleen taas Taunon muinaiset sanamuodot , joita en tarkalleen valitettavasti muista, mutta siis kyllä nämä tietyn suojellun uskontokunnan jäsenet vähän pöllyttävät näitä rappeutuneita järjestelmiämme.

 6. Olisi syytä kuunnella heitä, jotka asiasta tietävät millaista on elämä pakolaisten kotimaassa. Meillä on oltu sinisilmäisiä pakolaisten suhteen ja varsinkin poliitikoilla ei ole asiantuntemusta siitä, mitä pakolaisten kotimaassa tapahtuu, miten siellä naisia alistetaan miesten vallan alle.
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005965769.html

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.