Mikä tämä silakka juttu on?

Pidin aluksi tätä silakka liike juttua ihan puhtaana vitsinä. No eihän se sitä ole vaan taas on joku neropatti keksinyt uuden tavan fiilistellä perussuomalaisten kanssa ja nostaa heidän kannatustaan ihan vain typeryyttään.

Aluksi ajattelin tämän liittyvän jotenkin hörhöilevään uskonnollisuuteen kun näitä kalakuvioita jotkut ovat liimailleet uskonsa merkiksi. Mutta mitä vielä tämä on silkkaa politiikkaa perusuomalaisia ja isänmaallisia sekä kulttuurijuuriaan vastaan. Siis silkkaa hölmöilyä.

Yritin etsiä tämä ”silakoinnin” perusteita. No löytyi sentään fb-sivut joista kaivoin yhden sdp:läisen kiihkeän kirjoituksen veropolitiikasta, jossa ei ollut päätä eikä häntää.

Samalla tämän fb sivuston säännöille voi sanoa näkemiin ja Jussi Halla-aho voi kiittää ja toivottaa tervetulleeksi taas uuden ”mainostoimiston” nostamaan puolueensa kannatusta. Se kun on niin yhä edelleen että demokratiassa äänestetään ja käytetään valtaa sillä mandaatilla mitä äänillä saadaan.

Lauri Finér, kirjoittaja seuraa erityisavustajana veropolitiikkaa SDP:n ministeriryhmässä

Kun tuon tarinan luin ja Jussi Halla-ahon aamuisen twiitin aiheesta niin voin jättää enemmän tutkimisen sikseen. Hallituspiireissä ja vihervasemmistossa on herätty totuuteen. Tulee takuuvarma vaalitappio.

Minusta tämä näyttää pahasti samanlaiselta liikkeeltä kuin mitä oli se joku ”rasmus” tai mikä lie vastaava kyhäelmä silloin kun Turun puukottajastakaan ei saanut sanoa hänen olleen maahanmuuttajataustainen. Tuo porukka satuili ties mitä ihme juttuja.

Minusta silakka on liian hyvä kala mädätettäväksi tällaisen silakka liikkeen aatteessa.

Helppo silakkalaatikko

Minä pitäytyisin ihan tässä perinteisessä silakkalaatikossa. Ilmastohysteriakin vähän talttuu kun saa silavaa ja silakkaa samalle lautaselle.

Helppo silakkalaatikko koostuu mm. ylikypsästä palvikyljestä, viipaleperunoista, silakkafileistä ja ruokakermasta – ja tietysti tillistä mausteena ja koristeena!

Tässä tarinassa ei ollut mitään kirkollista. Ei sen vertaa että saisi minkäänlaista ”oikeudenkäyntiä” taikka miekkailua aikaiseksi. Mutta yksi parhaista kaloistamme, silakka on juttunsa ja liikkeensä ansainnut.

tuomo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 kommenttia artikkeliin ”Mikä tämä silakka juttu on?”

 1. Silakkaliike on vastaus sille sairaalle ja epäinhimilliselle TOIMINNALLE, jota todistettiin tapahtuvan, kun pari pientä orpoa tuotiin Al-Holista Suomeen. Oli joukko sairaita, jotka striimasivat. ja seurasivat lasten tuloa käyttäytyen kuinnatsien ja stalinistien likaisimmat laumat.

  Silakkaliike haluaa koota ihmiset inhimilliseen toimintaan puoluetaustasta piittaamatta. Jokainen inhimillinen persu on tervetullut mukaan, jokainen presidenttimme peräänkuuluttama rakentaja on tervetullut mukaan. Ehkä se, joka eu halua Silakkaliikkeeseen liittyä, tietää, että ei kykene toimimaan oikein.. Kannattaa tutustua Silakoiden toimintaperiaatteisiin. Ne ratkaisevat. Sanat eivät ratkaise vaan teot.

 2. Taisivat saada persut halvauksen kun Suomen voittomaalin nuorten lätkän MM:ssä 2020 latasi mamu-taustainen suomalainen…kjeh kjeh kjeh…

 3. Seppo, enpä usko minkään sorttiseen halvaukseen. Kun tästä silakkaliikkeestä puhutaan niin tuolla kommentilla ei ainakaan täyty mikään liikkeen ”säännöistä”.

  No sinänsä, siellä ne näyttävät tappelevan jo keskenään eli se siitä sivistyneesta politisoimattomasta liikkeestä.

  Juha Hyrskylle, niin toivotan kaikkea hyvää sinulle ja ajatuksillesi, niitä on mielenkiintoista lukea ja tutkailla. Siis, jos silakat olisivatkin puoluepolitisoimaton joukko mutta kun ovat selkeästi vain yhtä tarkoitusta varten eli vastustavat isänmaallista ja kansallista kulttuuria sekä yhteiskunnan kehittymistä hyvin omaleimaisena ja elinvoimaisena historiansa tuntien.

  Voisin kuvitella tuon kaltaiselle liikkeelle ihan vastineen ja merkittävän sellaisen. Se lienee lähempänä kuin luullaankaan. Tutustuminen kristilliseen hyvinvointivaltioon nimeltään Suomi auttaisi paljon.

  Sain kutsun kyseiseen liikkeeseen ja avasin sivut. Ensimmäisenä hyppäsi sosiaalidemokraattisen pyromaanin analyysi perussuomalaisesta talousohjelmasta. Toisessa lauseessa puhuttiinkin jo poliittisesta idiotismista. Kolmatta en jaksanut lukea.

  Muuten idiotismin tunnistaminen toisessa edellyttää sen asumista omassa ajatusmaailmassa. Ajatelma, oma, minun.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.