Arroganssin ongelma

Kerrotaan entisinä aikoina erään heimokuninkaan astuneen joka aamu majansa ovesta ulos ja osoittaneen sormella radan auringolle, mitä sen piti hänen määräyksestään kulkea sinä päivänä.

Samaa osoittavat evolutionisti-ateistit kun he ovat määritelleet esim. auringon radan matemaattisilla kaavoillaan, että he ovat ratkaisseet maailmankaikkeuden synnyn ja sen toiminnan arvoituksen. Todellisuudessa jokainen uusi havainto tuottaa uusia ongelmia joita tulisi yrittää ratkaista. Edelleenkään tyhjästä ei nyhjästä.

Tänmä kärjistyy ennen kaikkea elämän synnyn ja sen ylläpidon ongelmassa. Ateisti-evolutionistien jumala Darwin (josta ei saa lausua pahaa sanaa) on heidän mielestään ratkaissut elämän synnyn. Oikeat tiedemiehet ovat valitettavasti osoittaneet evoluutiomekanismin mahdottomaksi.

Mutta ei se haittaa evolutonisti-ateisteja, jotka ovat ratkaisseet kaiken ja samalla poistaneet henkisen ulottuvuuden materialismin alttarin luota.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

13 kommenttia artikkeliin ”Arroganssin ongelma”

 1. Fundamentalisti-uskovaisen mielestä Jumala loi biljoonia ja taas biljoonia galakseja biljoonan biljoonine aurinkoineen ja myriadeine planeettoineen käsittävän maailmankaikkeuden vain ihmistä varten 6000 vuotta sitten 4×24 tunnissa. Ja miljardien valovuosien päässä oleva tähtien valo on ehtinyt maahan, koska on Einstein ja aikadilataatio eli siellä kaukana aika menee niin pal nopeammin että se ylittää valonnopeudenkin miljardikertaisesti…eli tässä selityksessä tiedemieskin kelpaa…
  Mutta tämä tiede ei taas kelpaa: ”International Business Times kertoo, että Kalifornian yliopiston tutkijat ovat vastikään löytäneet australialaisesta kalliosta merkkejä, joiden mukaan elämä on luultua vanhempaa. Jack Hillsin kivestä paljastui zirkonia, jossa oli elävissä olennoissa esiintyvän grafiitin jäämiä.
  Tutkijat kertovat, että Maan historia näkyy kalliossa aina, mutta elämän jäljet pystytään yleensä tunnistamaan ainoastaan 3,8 miljardin vuoden päähän.
  Jack Hillsistä löytynyt zirkoni pystytään kuitenkin päiväämään 4,4 miljardin vuoden taa. Geokemia osoitti, että siitä löytyy elävien organismien tuottamaa hiili-12:ta”

 2. Fundamentalisti-evolutionistin mielestä kaikki on tyhjästy nyhjästä eikä siinä mitään ongelmaa nähdä.

  Mitä tulee aikamääriin, Jumalalle ei aika edusta mitään ongelmaa, koska hän on ajan ylä- ja ulkopuolella. Jos hän loi maailmankaikkeuden meidän ajankäsityksemme mukaan 13,8 miljardia vuotta sitten tai muutama tuhat vuotta sitten, olennaista on että Hän on aikaansaaja. Itse uskon että materia ja energia syntyi aiooneja sitten (ehkä tuo 14 miljardia vuotta sitten), elämän synty on ongelmallisempi, johtuen geenistön rappeutumisnopeudesta.

  Noissa geologisissa aikamäärissä on valitettavasti kehäpäätelmä: kerrokset määritellään johtofossiilien pohjalta jotka taas määritellään geologisten kerrostumien pohjalta. Sitä paitsi Hiili-14 ei voi olla yli 50000 vuotta vanhoissa näytteissä.

 3. Fundikset uskovat kirjaimellisesti 6000 vuotta vanhaan maapalloon ja zirkon-ajoituksessa ei ole kyse fossiileista.

 4. Luehan koko juttu, niin asiaa selviää

  ” They capture and preserve their immediate environment, meaning they can serve as t i m e c a p s u l e s.

  The scientists identified 656 zircons containing dark specks that could be revealing and closely analyzed 79 of them with Raman spectroscopy, a technique that shows the molecular and chemical structure of ancient microorganisms in three dimensions.

  Bell and Boehnke, who have pioneered chemical and mineralogical tests to determine the condition of ancient zircons, were searching for carbon, the key component for life.

  One of the 79 zircons contained graphite — pure carbon — in two locations.

  ”The first time that the graphite ever got exposed in the last 4.1 billion years is when Beth Ann and Patrick made the measurements this year,” Harrison said.

  How confident are they that their zircon represents 4.1 billion-year-old graphite?

  ”Very confident,” Harrison said. ”There is no better case of a primary inclusion in a mineral ever documented, and nobody has offered a plausible alternative explanation for graphite of non-biological origin into a zircon.”

  The graphite is older than the zircon containing it, the researchers said. They know the zircon is 4.1 billion years old, based on its ratio of uranium to lead; they don’t know how much older the graphite is.

  The research suggests life in the universe could be abundant, Harrison said. On Earth, simple life appears to have formed quickly, but it likely took many millions of years for very simple life to evolve the ability to photosynthesize.

  The carbon contained in the zircon has a characteristic signature — a specific ratio of carbon-12 to carbon-13 — that indicates the presence of photosynthetic life.

  ”We need to think differently about the early Earth,” Bell said.

  Wendy Mao, an associate professor of geological sciences and photon science at Stanford University, is the other co-author of the research.

  The research was funded by the National Science Foundation and a Simons Collaboration on the Origin of Life Postdoctoral Fellowship granted to Bell.

 5. ”Kuinka varmoja he ovat siitä, että heidän zirkoninsa edustaa 4,1 miljardia vuotta vanhaa grafiittia?

  ”Hyvin varma”, Harrison sanoi. ”Ei ole parempaa tapausta, jossa mineraalien ensisijainen sisällyttäminen olisi koskaan dokumentoitu, eikä kukaan ole tarjonnut uskottavaa vaihtoehtoista selitystä ei-biologisen alkuperän sisältävälle grafiitille zirkoniksi.”

  Ei täysin varmaa, näin tämä on tulkittava, koska ei ole parempaa selitystä. Kun mennään miljardeja vuosia taaksepäin, kaikki ovat selityksiä, riippuen tutkijan oletuksista.

 6. Geologi Elina Lehtonen. ” Ikämääritykset zirkonista perustuvat radioaktiivisen uraanin hajoamiseen lyijyksi. Tutkimukseni näytteet separoin Geologian tutkimuskeskuksen, eli GTK:n, laboratoriossa. Teipille noukituista zirkoneista tehdyt näytenapit valmistettiin pääosin Nordsim-laboratorion henkilökunnan toimesta. Ikämäärityksiä olen tehnyt molemmissa laboratorioissa.”

 7. Ongelma kaikissa puoliintumisajan laskemisissa on lähtötilanteen arvioiminen. Jos oletetaan että alunperinkään ei näytteessä ole ollut yhtään lopputulos-lyijyn isotooppia, niin saadaan täysin eri tulos kuin sillon, jos alkuperäisessä onkin ollut jo tuota lyijyn isotooppia.

  Eli ollaan oletuksissa ja maailmankuva vaikuttaa tuohon ennakko-oletukseen.

 8. Ei siellä niin suurta heittoa ole että 4,6 miljardia kutistuisi 6000 vuoteen…

 9. Tiedemiehet eivät suinkaan ole yksimielisiä siitä onko grafiitti eloperäistä vai ei. Sitä paitsi kaikki hiili on muodostunut aurikojen ytimissä eri reaktioiden kautta ja kulkeutunut ympäri maailmankaikkeutta. Se ei ole eliöissä muodostunutta vaan eliöt tarvitsevat sitä ylipäänsä elääkseen.

  Grafiittia on joka puolella maapalloa myös syvällä maan sisässä, ei vain pintakerroksissa.

 10. Tässä oli kyse lähinnä zirkonista: Zirkonikiteiden, kuten muidenkin kivien ja mineraalien ikää määritettäessä käytetään hyväksi kiven radioaktiivisuutta. Maailman vanhimmat, 3800 miljoonaa vuotta vanhat zirkonit on löydetty Grönlannista.

 11. Tässä oli kyse lähinnä eloperäisestä grafiitista, ei zirkonista. Grafiittia on missä vaan, mutta ei välttämättä eloperäistä. Zirkoni voi olla muodostunut vaikka 5 mrd vuotta sitten, mutta ei eloperäinen grafiitti.

 12. Koska radioaktiivisten aineiden puoliutumisaika on tunnettu vakio ja sen puoliutumisen määrä voidaan mitata ,niin lähtökohtana on nykyhetkestä taaksepäin , siihen pisteeseen jolloin puoliutuminen alkoi. Nykyjään noita mittauskeinoja on hyvin monta . Tärkeissä mittauksissa sovelletaan useampaa systeemiä. Tästä seuraa että elämän synty maapallolla ja eri kalliomuodostelmien ikä alkaa olla hyvin tiedossa. Ei niistä kannata väitellä. Se mikä toistaiseksi todellakin on ongelma ,on se miten kaikki on alkujaan lähtenyt käyntiin. Tiede on hyvin kiinnostunut tästä, eikä väitä tietävänsä asiaa kuin suurin piirtein.

  Esimerkiksi Big Bang tapahtuma voidaan kartoittaa noin muutamaan miljoonaan sekunninosaan sen alkamisesta .Tiedemiehet katsovat ,että miljoonas osa sekuntia on tässä yhteydessä hyvin pitkä aika vielä kartoitettavaksi.

 13. Kukkanen, lue tämä uudestaan ja huomaa,että siinä määritellään zirkonin ikä :
  Jack Hillsin kivestä paljastui z i r k o n i a, jossa oli elävissä olennoissa esiintyvän grafiitin jäämiä.
  Tutkijat kertovat, että Maan historia näkyy kalliossa aina, mutta elämän jäljet pystytään yleensä tunnistamaan ainoastaan 3,8 miljardin vuoden päähän.
  Jack Hillsistä löytynyt zirkoni pystytään kuitenkin päiväämään 4,4 miljardin vuoden taa.

  Eli kyllä fudujen 6000 vuotta jää aika koomiseksi. Toinen asia on sitten ihmetellä, miten ko. zirkonista on löytynyt m y ö s hiiltä, joka saattaa olla sitäkin vanhempaa.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.