Kulmuni erosi

Huulipunahallitus pysyi koossa hieman alle puoli vuotta, kun henkinen paine Katri Kulmunin kohdalla kasvoi liian suureksi. Sanna Marinin jyräävä johtamistyyli ajoi Keskuspuolueen paitsioon kerran toisensa jälkeen ja nyt etsitään kansakunnan rahakirstun vartijaksi tosimiestä.

Kulmuni teki täysin oikean ratkaisun ja pelasti samalla poliitttisen uransa. Tyttöjengi on käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja kylvänyt rahaa kaikkiin ilmansuuntiin. Edessä on vääntö Italian ja Espanjan pelastamisesta pohjoisen rahoilla. Samassa yhteydessä EU:sta yritetään tehdä diktatuurinen liittovaltio.

Jopa Amerikassa kansa valitsee itse Presidentin, mutta Jean Paul Drinker valittiin jossain ihme kabinetissa Euroopan komission puheenjohtajaksi. Englanti näki tulevan kehityksen viime tipassa ja ymmärsi jättää hukkuvan laivan. Nykyään virkaa hoitaa joku Ursula.

Myös Sanna Marin on tuonut julkisuuteen kiinnostuksensa toisen lapsen hankkimiseen kunhan poliittiset kiiret helpottaisivat. Eivätköhän ne kohta puoliin helpota, jos Keskustapuopueesta löytyy joku jämäkkä valtionvaraiministeri joka laittaa tuhlaajatytöt ruotuun ja opettaa näille talouden lait.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
4 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Yki Räikkälä

”Huulipunahallitus”
”Tyttöjengi”
”tuhlaajatytöt”
”joku Ursula”

No niin. Päästiin asiaan.

”Sanna Marinin jyräävä johtamistyyli”. Ei sitten Sipilän tai Lipposen tai Ahon tai Kekkosen johtamistyylit olleet jyrääviä. Eivät kai.

Mihin kaikkiin ilmansuuntiin tuo tyttöjengi nyt sitten on kylvänyt rahaa? Ja kun ei nyt oteta lukuun tätä meneillään olevaa kolerakriisiä. -Tai jos sekin otetaan huomioon, niin olisiko joku poikajengi tehnyt nerokkaampaa rahanjakoa?

”Keskustapuolueesta joku jämäkkä valtionvaraiministeri” Lintilä, Kaikkonen, Kurvinen? Siis äijä. Jämäkkiähän nuo.

Anne Mikkola

Minä tässä salaa hiukan olen sortunut fanittamaan tuhlaajatyttöjä. Ehkä ihan kaikkea ei tarvitse tehdä raha edellä jonkun kvartaalitalouden sääntöjen perusteella. Jos nyt pysyisivät kasassa sen verran että saisivat pörriäiset pois verorahoista ja soten valmiiksi. Demarit taitavat löytää ideansa. Ehkä SSS hallitus auttoi kirkastamaan kuvaa siitä, mitä ei tehdä. Varmaan olen väärässä, mutta jotenkin Essayahin raivo oli vinkeää. Rahat menee selvästikin väärään kohteeseen kun eivät mene Ellun kanoille.

Tuomo Hirvi

Minusta tuntuu että Kulmuni erosi kun kepun sisällä niin olivat päättäneet. Tämä kukkopoika Esko Aho siellä häärää taas, sellaisia pikkulinnut ovat laulelleet. Hänen kaltaistaan ei pidä politiikkaan ikinä päästää. Usko omiin kykyihin on pohjaton ja neuvojaksi ties missä asiassa vaikka pääministerinäkin pakeni paikalta kun eväät loppui.

Se nyt on selvää, että tämä naisvaltainen johtaminen tulee päätymään kanalan tapaiseen sekasortoon. Kun on tuhat konsulttia säätämässä ja lakimiehet päättämässä niin siitä syntyy tälle hallitukselle ylivoimainen tehtävä. Sielä ei oikeasti ole saatu aikaan mitään merkittäviä asioita poliittisella tasolla. Tuskin saadaankaan. ”Oiskohan se näin” THL Salminen ja ministeriöiden virkamiehet käyvät esiintymässä pääministerin rinnalla ja siinä se meni viimeinenkin kanatarhan uskottavuudesta.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial