(Kristillisen) Euroopan kuva?

Eurooppalaisina arvoina mainitaan demokratia. En minä vaan tiedä kuka tämän Junckerin valtaan valitsi. En ainakaan minä.

En minä sitäkään oikein tiedä mitä tämä hemmo tekee työkseen. Varmaan valvoo Euroopan ulkorajoja.

Miehellä on kuulemma selkävaivoja. Minä tiedän selkävaivoista jotain. Minusta nuo eivät näytä selkävaivoilta.

Jostain kumman syystä media vaan huutaa Trumpin käytöksestä, mutta tästä omasta johtajasta ei juuri sanaa mainita ”luotettavassa mediassa”, vaikka näitä videoita on ollut nähtävissä jo vuosikausia.

PS. Ihan kiva ilme Trumpilla kun vierestä katselee. Saulimme tuki horjuvaa Mr. Eurooppaa oikein mallikkaasti, kuten muukin porukka. Rappion annetaan jatkua, ja seuraukset näkyvät. Kansa (!?) on johtajansa valinnut. Jenkit kuulemma pahimmat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

7 kommenttia artikkeliin ”(Kristillisen) Euroopan kuva?”

 1. En ole ollut paikalla enkä lääkäri mutta kyllähän näistä asioista on kuiskuteltu jo ihan tarpeeksi. Olisikohan aika vaatia johtajiltamme sitä samaa suoraselkäisyyttä joita vaadimme yleensäkin tässä yhteiskunnassa.

  Ja mitä tulee kristillisen Euroopan kuvaan niin sellaista ei oikein enää ole olemassa. Tämä on ahneiden ja rahan Eurooppa jossa valtaapitävien oma etu on kaikkein varjeltavin arvo.

  Oisko jo aika herätä.

 2. Sauli Niinistö muiden joukossa on suojelemassa näitä demokratian irvikuvia. Ja että media kehtaa.

 3. Juncker on aikanaan valittu tehtäväänsä, koska oli tarpeeksi pienen maan pääministeri, oli löydettävä mies jonka kaikki voivat hyväksyä koska ei parempaakaan ehdokasta ollut.

  Politiikan kiemurat ovat ihmeelliset tavallisen ihmisen käsityskyvyn yläpuolella. Tuntuu vaan ihmeelliseltä, jos hän on sairas tai muuten työkyvytön niin eikö hänellä ole varamiestä joka on kunnossa.

  Muistuu mieleen kuinka aikanaan Urho Kekkosta pidettiin vallassa vaikka hän oli jo käytännön asioista täysin ulkopuolella. Taisi olla tuolla itärajan takana myös samanlainen tapaus, nyt sitten on Euroopan Unionilla vastaava tapaus ratkaistavanaan.
  https://yle.fi/uutiset/3-9171662

 4. Juu. Ja samaan aikaan Ilja Janitskin spatseeraa Helsingin katuja vapaalla jalalla naureskellen menoa. Äskettäin kuuleman mukaan Hesarin kaupustelija olisi tyrkyttänyt lehteä ilmaiseksi. Sanoi, että ei voi ottaa vastaan eettisistä syistä. Kun myyjä kyseli, että miksi ei, vastasi, että lukee MV-lehteä. Oli sitten myyjäkin lopulta tajunnut, mistä kyse. https://www.facebook.com/ilja.janitskin.1/posts/251966928922872

  Niin, ja Andorran lehdistössä isoja juttuja miehen vapauttamisesta, kun hänet juuri suurrikollisena suuren hälyn kanssa luovutettiin sieltä. Ihan hauskaa varmaan hänellä katsella menoa Suomessa nyt vapaalla jalalla. Aikoo kuulemma myös vaaleihin ehdolle. Liekö Helsingin vaalipiirissä..

 5. Joo, …

  Päissäänhän tuo Juncker on kuin ellun kana. Tästä nyt saisi varmaan ihan kunnon hakkaraiset jos vain nuo kaulaillut ja pussaillut ja läpsityt tulisivat kaapista ja #meetoobyjuncker.

  Joku valuvika tässä systeemissä on. Hakkaraisen Teukasta tai Iljasta ei voisi mitenkään tulla Suomen Tasavallan Presidenttiä, mutta tämä Drunkert on EU:n komission puheenjohtaja.

  Ikävää on sekin, että nämä mukamas vastuullista journalismia harjoittavat tahot ovat asiasta hiljaa, kuin kusi sukassa. Se ei ole vastuullista, eikä se ole journalismia.

  Sekin nyt selvisi minulle, miksi Englanti aikanaan uhkasi erota EU:sta, jos Drinkeristä tulee komission puheenjohtaja.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.