Julma uskonnon luoma väkivalta on totta

Meillä väitetään aivan ylimmiltä valtaapitävien penkeiltä ja asiantuntijoiden suulla, että tämän terrorismin taustalla on ääriaines. Näiden tekojen taustalla on oikeasti uskonto. Harhaan johdettu ja opetettu ihminen, joka on uskonut mitä on opetettu ja joka on osa kulttuuria ja islamilaisuutta. Väkivaltaa on kaikkialla muuallakin mutta toisin kuin poliitikot, kirkko ja asiantuntijat väittävät, tämän takana ei ole tarkoitus aiheuttaa pelkoa ja sekasortoa vaan valloittaa islamistisella opilla ja kulttuurilla maailma vääräuskoiset tappamalla.
Julminta mitä tiedän.
Katsokaa tuota kuvakaappausta arabiankielisestä lähetyksestä Barcelonasta. Ei pitäisi olla epäselvää mistä tässä on kysymys.
Onko jo aika lopettaa tuomitseminen vihapuheesta ja rasismista, jos totean tämän teon islamistiseksi opilliseksi, ja tavoitelluksi marttyyriteoksi. Kyse on puhtaasta väkivallasta toista ihmistä kohtaan eikä mistään sen vähäisemmästä. En vihaa ketään enkä millään rasismin mukaisella määreellä tuomitse ketään mutta tämä teko on tuomittava. Tätä oppia ja opetusta pitää kavahtaa ja tehdä kaikki voitava sen tuomitsemiseksi.
Olemme tänään perjantaina 18.8.2017 taas seuraamassa uskonnon valuvikaista saatanallista näytöstä, jossa islamistinen oppiharha tappavasta ihmisestä marttyyrina taivaassa saa aikaan viattomia uhreja ja luo maailmasta entistäkin turvattomamman paikan.
Tietenkin me kaikki ja johtajamme suremme tapahtunutta, lohdutamme omaisia ja surevia lähimmäisiämme sekä otamme osaa kaikkien suruun. Niin teen toki minäkin kuten Sauli Niinistökin asian ilmaisee. Seuraan, otan osaa ja toivon voimia.
Minun ja Saulin Niinistön ero on siinä, että minun kotiani, matkaani eikä työtäni ole suojaamassa kymmeniä panssariliivisiä vartijoita, turvamiehiä eikä poliiseja. Ei betonimuureja eikä panssaroituja autoja. He jotka tästä päättävät lisäävät piikkilankaesteitä ja betonia ympärilleen ja ilmoittavat, ”älkää pelätkö, pelolle ei saa antaa valtaa.”
Minun pelkoni ja islamistisen uskonnon valuvikaisen opetuksen toteaminen saatanalliseksi väkivallaksi tulkitaan vihapuheeksi ja rasistiseksi yleistykseksi. Oletteko kuulleet koskaan mistään kenenkään tuomitsevan tekoja sen väärän opetuksen takia. Nämäkin terroristit, jotka ovat ihmisiä ovat opetettuja tähän tehtävään. Heitä ohjaa usko oikeasta ja pelastuksesta. Uskonto on väärinkäytettynä opetuksena maailman yksi suuri syöpä. Islam on tälle maailmallle suuri ongelma.
Kristillisissäkin piireissä tätä kulttuuria ja heidän uskontoaan sanotaan maahamme tuoduksi rikkaudeksi. Kun näitä Iltasanomien kuvia ja juttuja katsoo niin minun käsitykseni uskonnon ja uskon rikkaudesta ei ole lainkaan tällainen. Aivan jotain muuta.
Olemme todella pelkomme ja tuskamme ansainneet. Miksi. Meillä on päättäjät ja yleinen tapa tuomita totuudenpuhujat. Tämä on sitä miltä se näyttää.
Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Ruotsissa on alueita, joissa ei maan oma laki päde. Suomi on tiellä samaan suuntaan. Laittomuutta, väkivaltaa ja islamin opetusta suojellaan valtion varoin ja yleistä mielipidettä muokkaamalla. Suvaitsevaisuudeksi sanotaan sitä mikä todelisuudessa on välinpitämättömyyttä.
On aika muuttaa suunta. Väkivalta on aina väkivaltaa, monikulttuurisuudessakin.
tuomo
Videoartikkeli
 Poliisi surmasi yöllä viisi terroriepäiltyä sen jälkeen, kun auto oli ajanut päin ihmisiä myös Cambrilsin rannikkokaupungissa. Lue lisää › KUVAKAAPPAUS ILTASANOMISTA
Henkilön Vesa Takala kuva.
Henkilön Hannele Al-Hamzawi kuva.

Hannele Al-Hamzawi

7 tTurku, Varsinais-Suomen maakunta

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 kommenttia artikkeliin ”Julma uskonnon luoma väkivalta on totta”

 1. Tuomo.
  Tuo laatimasi otsikko on ihan totta.
  Ensiksi tuli mieleen, että sinun olisi ihan aluksi laittaa JULMAN uskonnon —.
  Mutta heti sen jälkeen tuli mieleeni oliko se Temppeliherrain Ritakunnan tms. aiheuttama väkivalta ristiretkien aikana Jerusalemissa ja sen ympäristössä.
  Kai se on niin, että uskonnon varjolla ja sen innoittamana on tehty väkivaltaa tässä maailmassa enemmän kuin esim. rahanhimon tai muun vihan syystä.
  Sitä se kai oli Natsismin aiheuttama miljoonien ihmisten kuolema natsien keskitysleirissä.
  Sitä en tietenkään tiedä, mutta mieleeni on juolahtanut, oliko tuo äsken mainitsemani väkivalta ollut ”kostoa” juutalaisten roomalaisten välityksellä aiheuttamasta Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta. Mutta ei kai, koska se oli Jumalan ennalta valmistama koko maailman sovitusuhri. Ja se kai kattoi ennen Jeesusta, Hänen aikalaistensa ja Hänen jälkeensä syntyneiden ihmisten tekemät synnit.

 2. Toivo, uskonnot tulkitaan usein syyksi väkivaltaan ihan syyttä. Me luetaan kehotus sotaan mutta ei koko uskonnon sisältöä. Sille muutamalle lauseelle saa rakennettua helposti uskonnollisen ideologian perustalle pelastusopin joka hyödyttää itseään. Meillä ihmisillä on tarve katsoa tämän ajan taakse. Taivas on tavoite vaikka kukaan ei ole tullut kertomaan miltä siellä näyttää. Rakennetaan oppi varmasta paikasta Taivaassa. ”Kun kolikko kirstuun kilahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa” on islamistisessa opissa paljon julmemmassa muodossa.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.