Ennustukset

”William Booth eli vuosina 1829 – 1912. Kyse ei siis ole mistään viime vuosikymmeninä kirjatusta profetiasta. Maailma, jossa William Booth eli, oli aivan erilainen kuin omamme. Kirkot ja seurakunnat olivat vahvoja, elämä yksinkertaista ja karua, avioerot ja kirkosta eroamiset lähes tuntemattomia ja tekniikka lapsenkengissä.”

Hänen tarkka ennustuksensa on hämmästyttävän tarkka, joka toteutuu silmiemme edessä. Raamatussa on hyvin paljon ennustuksia, jopa satoja, jotka ovat toteutuneet ja toteutuvat yhä edelleen. Ei ole syytä epäillä, etteivät loputkin ennustukset toteutuisivat.
http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/hatkahdyttavan_tarkka_profetia_on_toteutumassa/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 kommenttia artikkeliin ”Ennustukset”

  1. Toi on kiertänyt karismaattisuudessa iät ja ajat. Ollaan niin muiden yläpuolella ja oikeassa ja tuomitsemassa muita. Kun teologia ei täsmää Ut:n kanssa, niin voi vain kysyä, minkä äänenä tässäkin ollaan.

    En vain ymmärrä, miksi kirkon porukat levittävät näitä juttuja, kun heitä ei lueta edes pelastuviin karismaattisuudessa.

  2. Ei tässä ole ainakaan nykyisen kirkon ääni, vaan ennustus koskee kirkon tilaa, mitä se on tänä päivänä.

    Minä en näe mitään kenenkään yläpuolella olemista enkä tuomitsemista, vaan ennustusta siitä, mihin suuntaan asiat kehittyvät.

  3. Onneksi karismaattiset eivät ole päästämässä tai estämässä pelastuksen suhteen, vaan Jeesus.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.