11 kommenttia artikkeliin ”Blogimetsän päivitys”

 1. Ulkoasu näyttää olevan toimiva, mutta blogien kirjoittaminen …öhöm.. kovasti on näkymä muuttunut. Kokeilkaa.

 2. Tuleeko sinulle, jotain ”epäonnistumis”-ilmoituksia? Mulle tulee aina mutta toimii silti. Sain tuon kuvablogin kukkapellon läpi tallentamalla sen ”kaksi kertaa”. Se sanoo siinä välillä ”tarkista asetukset” tai jotain ja sitten vaan painoin uudelleen, ja tuli tuolla lailla mediakirjaston kautta.

 3. Yrititkö kuvaa blogin sisälle vai tuon kuva-arvoitus-blogini kaltaista ”Kuva-blogia”? Jos joku näistä yritelmistäni vastaa sitä mitä yritit mutta et saanut aikaan, niin voin mennä selvittämään uudelleen mitä oikein teinkään.. kuka sitä muistaa mitä tulee painaneeksi.

 4. No niin. Kokeilu taas. Lisäsin kuvan tekstin alkuun plus-merkkiä käyttämällä. Valmiissa kuva oli kutenkin tekstin alla… Vähän jotain säätöä tuo taitaa tarvita, varsinkin kun tulee noita ”epäonnistui”-ilmoituksia, vaikka komento onkin mennyt perille.

 5. Tässä on eri idea kokonaan nyt. Eli teksti muodostetaan näistä palkeista. Sen pitäisi helpottaa blogin muotoilua. Ainakin itse sain noita blogeja aikalailla helposti tehtyä. Se voi tosin johtua siitä, että ideaan olen jo tutustunut toisaalla noiden kanssa.

  Tämä on ihan WordPressin oma päivitys ja yllättävää että tässä perusjutussa on outoa. En ole tähän liittyen tietääkseni säätänyt yhtään mitään. Ihmetyttää tuo varoitus, kun kuitenkin toimii. Nämähän ovat käännettyjä versoita ohjelmasta. Ei kai nyt kuitenkaan ole käännösvirhekään.

  Laittakaa bloginne talteen koneelle. Se on joka tapauksessa aina järkevää, jos tuotos on arvokasta.

 6. Kokeilin yrittää saada aikaan ongelmaasi. Se ei ole minulle ihan helppoa…
  Huomasitko että jos kursorin laittaa käsiteltävän ”lohkon” (eli kappaleen tai kuvan tässä tapauksessa kait) päälle sieltä ylänurkan pisteiden kautta voi valita option lisätäänkö seuraavaksi jotain kyseistä lohkoa ennen vai sen jälkeen.

  Tässä lohkoina voi olla paitsi kuvat ja kappaleet myös siteeraukset, listat yms. Tämä helpottaa minusta monimutkaisempien blogien tekemistä huomattavasti.
  Näköjään voi myös valita katsoa koodia, jos haluaa nähdä visuaalisten järjestelyiden taakse.

  Luulen että saat tällä aikaan hienoa jälkeä.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.