Viranomaisvalvonta ei toimi – tapaus Attendo, Juuka

Olen täällä silloin tällöin maininnut jotain kansakunnan yleisestä rappiotilasta, ja viranomaisten.
Tänään äitini kanssa väsäsimme mahdollisimman tiiviin tekstin, jonka postasin Uuteen Suomeen. 

Tässä nyt keskustelun avaukseksi tännekin. Laitoin uutisvinkiksi useaan lehteen ja pari päivää sitten veljeni kirjasi äidin tarinan jo Iltalehdenkin laatikkoon kun pyysivät tarinoita.  Liekö mitään merkitystä, mutta sen voin sanoa, että kyllä tämän katsominen läheltä on vienyt minulta täysin uskon suomalaisten viranomaisten toimintaa. Ei tässä ole ollenkaan kyse resursseista.

Naisjohtajat myös tässä osoittavat valvontakykynsä ja johtamiskykynsä? Pelottavaa jälkeä joka tapauksessa sukupuoleen katsomatta. Ainoa joka teki jotain edes oli mies, joka mietti ollakko vai eikö olla melkein vuoden, mutta sitten lopulta teki jotain.

PS. Äiti oli kovin tyytyväinen kun puhelimessa livenä kuvasin, että nyt lähti tuonne, ja nyt tuo kommentoi noin jne.  Lupasi kutoa mulle villasukat tai jotain palkinnoksi. Sanoin, että lähetän laskun, jos tulee jotain syytteitä tms.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

7 kommenttia artikkeliin ”Viranomaisvalvonta ei toimi – tapaus Attendo, Juuka”

 1. Hyvä että näitä nyt julkaistaan miten tämä ikäihmisten, meidän vanhusten, eläkeläisten, sairaiden, työttömien jne suomalaisuus ja isänmaan rakkaus palkitaan tässä maassa tänä päivänä. On muotia olla globaali ja suvaitsevainen lähes kaikelle. Kristittyn rakkauskin mitataan suvaitsevaisuuden määrässä. Minua suoraan sanottuna pelottaa ajatusta rapistua, sairastua ja tylsistyä eli joutua toisten armoille.

 2. Joo, …

  Tässä on taustalla monenmoista ongelmaa. Aika lailla ongelman ytimessä on yhteiskunnallisten arvojen vääntyminen yksilökeskeisyyden ja urakeskeisyyden ympärille.

  Perhearvot ollaan valmiita uhraamaan talouden alttarille. Lapset viedään hoitoon ja vanhukset laitoksiin, että terveet saavat kilvoitella työmarkkinoilla.

  Ikäpyramidin kieroutuessa ei enää oikein löydy ihmisiä pienellä palkalla ikäviin hommiin. Onhan se paljon fiksumpaakin keinotella muutama miljoona, kuin hyyssätä hoivattavia 2 tonnin kuukausiliksalla.

  Onnellisia ne vanhukset, joita lapsenlapset käyvät auttamassa asumaan omassa kodissaan. Aikanaan se on vanhus tämä Marja Aarnio-Isohannikin. Olisipa jännä tietää, kuka ne Marjankin vaipat tulee vaihtamaan.

 3. Niin. Ei tähän taida kummosia ratkaisuja olla – paitsi Antti Heikkilän dietti. Ei tartte tehdä kuolemaa niin kauan kun aivot toimii ja veri kiertää.
  Tapasin muuten heti seuraavana aamuna Tarja Filatovin Hlinnan rautatieasemalla (ok. siis googletin nimellä ja vertasin googlen kuvaa ja vieressä istuvan naisen kuvaa, ja totesin että yhdennäköisyys on huomattava).. Äiti oli joskus puhunut hänen kanssaan jossain Lammilla. Muisti. Kerroin että tiivistin asiat, luki blogin ja viestitteli takaisin. Viranomaislista oli herätellyt siihen näkemykseen että jotain tarttis tehdä, vaikka ei tiedäkään mitä, mutta aikoi ottaa yhteyttä asiantuntijoihin. Musta taitaa tulla demari – kun Paavokin petti. Tämä Filatov vaikuttaa rehelliseltä ihmiseltä.

  Tänään MTV:n uutisten toimittaja otti yhteyttä. Aikoo haastatella viikonloppuna… Toivottavasti ei tee fake newsiä asiasta. Demari sekin.

  Ohjeita? Huomioitavaa?

 4. Sarasvuo sanoo kuten Taunokin, että pohjalla ei vielä olla. Hyvä ohjelma tällä kertaa tämä Sannikka & Ukkola. Kannattaa katsoa:
  https://areena.yle.fi/1-50054593?
  PS. Toimittajasta ei ole kuulunut mitään. Liekö tuli tärkeimpiä asioita… Nykänen on aikalailla ainakin pinnalla.

 5. Hei Anne taas.

  Tällaista lukiessa tulee hyvin vihaiseksi.Normaali paranoidisena viranomaisten suhteen ihmettelen jos tuolla hoitokodilla on jotain salattavaa. Esimerkiksi taloudellisiin asioihin liittyvää. Ei olisi ensimmäinen kerta.Silloin ei voi päästää vierailijoita ”urkkimaan”.Potilas voisi vielä puhua viattomuuttaan ohi suun.

  Sitten on nuo ylisuojelijat jotka luulevat auttavansa potilasta pitämällä hankalat kävijät poissa kuvioista.

  Yhden homman voisi tehdä. Kävellä röyhkeästi sisään ja mennä tervehtimään potilasta. Olisi oikein hyvä jos kutsuisivat poliisin paikalle poistamaan kävijää. Silloin voisi tosissaan hälyttää oikeusviranomaiset tutkimaan asiaa.

 6. Moi Markku.
  a) ovet on lukossa
  b) jos pääsee sisään vaikkapa joku sukulainen, niin jos näkevät ”väärässä huoneessa” puhelin kädessä, niin häätävät ulos. Toistaiseksi ihmiset ovat käskystä poistuneet.
  c) hoitajat ja johtajatkin vaihtuvat kovaa vauhtia, joten jäljellä on vain rekisterit ”rikollisista”.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.