Vihollisen ympäröimänä osa 35

35. Ihminen on eläin

Ihminenhän on ollut alunperin kala. Todistaahan sen jo alikersantti Hietanen: ’Mää ole vissi ahvena ku mul on köyry harttia’.

Evoluutio siis todistaa ihmisen kehittyneen itsestään lämpimästä kemikaalisopasta maihin ryömineen kalan ja sammakon ja tyrannosauruksen kautta päästäiseksi. Tämä taas päätti muuttua apinaksi, joka puolestaan päätti ryhtyä evoluutiotieteen professoriksi.

Siis tämä on tiedettä? Olen ollut aina siinä käsityksessä että tiede on parhaan jumalattoman selityksen kehittämistä asioille joita ei voi käsittää. Lopultakin luonnontieteiden pitäisi tutkia asioita, jotka ovat laboratoriossa toistettavia ja testeillä varmennettavissa. Edellä mainittu lämmin kemikaalisoppa, jonka avulla Miller &c 1950-luvulla löysi muutamia aminohappoja annettuaan siihen suljetussa koepullossa sähköpurkauksia, olisi siis elämän alku. Soluissahan on aminohappoja, siis elämän synty oli ratkaistu!

Valitettavasti ko. kokeessa syntyi ns. molemmankätisiä aminohappoja, kun taas elävässä solussa on pelkästään vasenkätisiä molekyylejä. Saatu liemi on sinänsä jo myrkyllistä, mutta jos reaktio olisi tapahtunut vedessä, aminohapot olisivat heti hajonneet. Lähes 70 vuoden ponnistelujen jälkeen tuhansissa laboratoriossa ei ole saatu aikaan elävää solua.

No, tämähän ei haittaa evolutionistia. Hänen mielestään ensimmäinen solu syntyi siis itsestään ja se päätti muodostaa DNA-kierteen, jolla ’itsekäs geeni’ (Richard Dawkins) päätti kehittyä ihmiseksi. Siis geenillä on oma tahto?

No, joka tapauksessa jollakin tavoin joku apina päätti laskeutua puusta ja kävellä pystyasennossa. Mitään ongelmaa ei tietenkään ollut, että kehon rakenteessa (jotka johtuvat äärimmäisen monimutkaisesta geenien ja ohjausmolekyylien yhteistyöstä) piti tapahtua kymmenittäin samanaikaisia suuria muutoksia, joidenka evolutionistit sanovat tapahtuneen sattumanvaraisten mutaatioiden kautta. Aivot alkoivat kasvaa, kun ryhdyttiin grillaamaan lihaa. Näin helppoa se on.

Verrataanpa tätä Raamatun käsitykseen ihmisen synnystä: ihminen on Jumalan kuva. Sitä ei eläimissä ole. Evolutionistit hylätessään Jumalan ja Raamatun alentavat ihmisen pelkäksi lihatietokoneeksi ja geenimonistuskoneeksi.

Kumpi käsitys on tosi?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 kommenttia artikkeliin ”Vihollisen ympäröimänä osa 35”

  1. ”ihminen on Jumalan kuva”

    Ihminen muodostettiin sukupuolisen leikkauksen avulla elohimien (liikkuvien voimakkaiden) verenkuvan kaltaiseksi.

    ”hntxt rsb rgcy: Sulki alapään lihan” Naisellinen osa on erotettu adamin alapään (hntxt) lihasta (rsb). Kts. mvht syvyys, txt alin osa ja erityisesti Ps. 139:15, missä sanonta jra tvythtb (maan alimmassa paikassa) rinnastuu psalmin 13. jakeen sanontaan yma nubb eli ”äitini kohdussa”. Psalmi kuvaa miten Jumala on luonut ihmisen ”salaisessa paikassa”, äidin syvimmässä osassa. Jumala sulkee luomiskertomuksessa siis tähän (hntxt) osaan tulleen haavan erotettuaan siitä ensin naisen ”siemenen”.

  2. Edellä ei ollut sitten niin mitään kabbalistista eikä gnostilaista, ainoastaan tarkkaa kääntämistä.

  3. Antaudun, minun heprean käännökseni (eikä kenenkään muun) pääse noin huimiin sfääreihin.

  4. Raamatun käännöksiä tilaavat uskonnolliset yhteisöt, joille ’sopivat’ käännökset kumartavat syvään myöhäsyntyiselle dogmaattiselle teologialle.

  5. Entä nykyajan juutalaiset jotka lukevat Vanhaa testamenttia eli TaNaKhia?

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.