Vihollisen ympäröimänä osa 18

18. LGBT&c
Eräs nykyajan kaikkein ajankohtaisimmista totuuden vihollisista on subjektiivinen seksuaalisuus. Siis voin itse päättää mitä sukupuolta olen tai olen olematta, minulla on oikeus! Saan toteuttaa seksuaalisuuttani miten haluan! Mitään objektiivista seksuaalisuuden määritelmää ei saa olla, paitsi se, että kristinuskon määritelmä on väärä.
Tämä kaikki pohjautuu vielä syvempään filosofiaan tai maailmankatsomukseen. Siis mitään objektiivista totuutta ei saa olla, vaan minun subjektiivinen totuuteni on minulle oikea. Kullakin olkoon omat totuutensa. Kenelläkään ei saa olla tuomita minua siitä mitä teen. Tämä on tuhoisaa yhteiskunnan säilymiselle, se johtaa väistämättä anarkiaan ja kaaokseen.
LGBT&c:n propagoijat eivät tietenkään toimi näin. Heidän mielestään heillä on absoluuttinen totuus hallussaan: kaikki jotka vastustavat tätä seksuaalisuuden uudelleenmäärittelyä, ovat epäilyttäviä ja lopulta vaarallisia, heidät on vaiennettava.
Mitä siis tapahtuu? Vanha määrittely sukupuolille ei enää kelpaa, koska ”tiede” on osoittanut, että jokainen voi päättää omasta sukupuolestaan, riippumatta fyysisestä todellisuudesta. Näin saadaan vaatimus siitä, ettei enää saa puhua miehistä ja naisista, tytöistä ja pojista, vaan kaikkien on oltava sukupuolineutraaleja. (Ei ihme, että syntyvyys Suomessa on laskenut!) Toki on olemassa harvoja geneettisiä vammoja, joissa sukupuolen määrittely on vaikeata, mutta useimmissa tapauksissa kromosomeista asia selviää. Sitten on tietysti lapsuuden ja nuoruuden aikaiset, joko traumoista tai median ja koulun propagandasta johtuvaa nuorten epävarmuutta omasta sukupuolestaan, ja Seta hyökkää heidän kimppuunsa omalla homo/lesbo-propagandallaan. Trans-sukupuolikaaos on useimmiten vakavasta traumasta johtuva dissosiaatiohäiriö, josta on mahdollista parantua. Sukupuolenkorjausleikkaukset, joita aletaan pakottaa jo pikkulapsille, ovat hirvittävää väkivaltaa näille heikossa asemassa oleville.
Oikeasti on kyseessä ihmisen kapina Jumalaansa vastaan. Ihminen haluaa harrastaa seksiä ilman rajoituksia. Sehän on vapaan ihmisen oikeus, eikö niin? Jumalalla ei saa olla oikeutta puuttua asioihini. Ok, mutta mihin vedetään raja? Jos Thaimaassa raiskaan pikkutyttöjä (tai poikia) se on minun oikeuteni. Tai jos haluan solmia avioliiton lempilampaani kanssa, ketä se haittaa? Sehän on vain tasa-arvoista. (Ja kirkon pitää suostua siihenkin vihkimiseen). Iltapäivälehtien uskottomuuden ihannointi ja avioerojen hienous julistaa oikean ja väärän olemattomuutta. Mutta mikä onkaan seuraus? Lukemattomien miesten ja naisten, puhumattakaan lasten kärsimys.
Jumalan luomisessa antama käsky miehelle ja naiselle lisääntyä, koskee yhtä miesta ja yhtä naista avioliitossa. Tämä ei kelpaa ihmiselle, koska hän haluaa olla riippumaton Jumalan tahdosta. Mutta eikö Jumala luodessaan ihmisen, muka tietäisi mikä ihmiselle on parasta? Avioliitto yhden miehen ja yhden naisen välillä on ainoa tapa, jonka Jumala on tehnyt pyhäksi, kaikki muut seksuaalisuuden toteuttamisen tavat vetävät tuon pyhyyden lokaan. Valitettavasti myös ne, jotka haluavat olla Kristuksen seuraajia, jäävät tämän ihanteen alapuolelle, ja tarvitsevat siihen pyrkimiseen armoa ja voimaa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 kommenttia artikkeliin ”Vihollisen ympäröimänä osa 18”

 1. Kari Kukkanen, koko pitkä repliikkisi on yksi iso liioitteluihin Raamatun alkutekstin ymmärtämättömyyteen pohjaava manipuoliva olkinukke. Kukaan ei esim. ole sanonut ettei objektiivista määritelmä sukupuolesta s a a
  olla. Nyt on vain biologinen tosiasia, että yhden aksiooman lausein artikuloitua sellaista määritemäa, joka kattaisi k a i k k i ihmiskunnan yksilöt ei tosiasioita vääristelemättä ole.
  Sinullakin on esim. nännit ja yksi naisen X sukukromosmi, että paljon sinussa on naista. Naisella ei muuten ole yhtään miehen sukukromosomia…
  Luepa tämä ja pyri mieltämään lukemasi:
  https://www.gnosis.fi/@Bin/165766/JA+JUMALA+LOI+NAISEN+-+ENSIN.pdf
  ”Voi teitä te lainoppineet, kun te olette kadottaneet gnosiksen avaimen, itse ette ole menneet sisälle, ja muita olette estäneet!” (Jeesus)

 2. Seppo, onneksi sinulla on todellinen ymmärrys Raamatun alkutekstistä, jolloin ei tarvitse piitata ymmärtämättömien jorinoista.

 3. Kari,käsitykseni ei pohjaa omaan ymmärrykseeni (korkeintaan suodattuu sen kautta) vaan lukuisiin ko. käännöksiä pohtineisiin akateemisiin tietokirjoihin joukossa useita väitöskirjoja ja heprealaisten oppineiden omiin tulkintoihin oman kansansa pyhistä teksteistä.
  Biologian oppikirjat koskien esim. embryologiaa ovat myös avartavia.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.