Hämminkiä sivuston kanssa

15.4.  Viitsittekö katsoa älykännyköistänne, miten tämä näkyy? Erityisesti toimiiko valikko? Kun teen jonkun nettitestin, sanoo että kaikki ok. Kuintenkaan omalla kännykälläni valikko ei aukea. Ehkä se on vaan mun kännykkä.

Kavensin aluetta kun yhtäkkiä tähän ei saa kun kaksi saraketta kerralla.

Mitä pitäisi näkyä ylimpänä? Olen tottunut itse jo noita seurakuntalaisen uutisia tuosta seuraamaan, mutta jos kukaan muu ei, niin sen voisi laittaa jonnekin muualle, ja siirtää siihen uusimmat kommentit?

Testailen eri kokoisia kuvia.. älkää antako sen häiritä..

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 kommenttia artikkeliin ”Hämminkiä sivuston kanssa”

 1. No menee kai se näinkin. En viitsi riskeerata uusilla teemoilla. Kertokaa jos on ongelmia.

 2. Että minua alkaa ottaa tämä päähän. Olen tuntikausia säätänyt tätä, että saisin entiseen tapaan fb-jaon toimimaan niin, että blogin otsikko ja kuva tulisi mukaan kuten ennen oli. Mutta ei..
  On open graph fb… lisäosa, josta kaikki säädöt varmaan kokeilin ja opiskelin, mitä mikäkin tarkoittaa, mutta ei kun ei. Ohjeissa ei sanota mihin pitää mennä että ne käskyt sitten saa oikeaan paikkaan. FB sharing debugger näyttää mikä puuttuu, mutta kun ei pitäisi puuttua.

  Nyt näkyy vain blogimetsän logo ja blogimetsän otsikko, eikä blogin. Se on paras mihin pystyn. JOs poistan lisäosan kokonaan, sitten menee vielä hölmömmäksi. Sanoo siinä logon sijaan, että ”sivua ei löydy”. Toki FB:in suoraan koipioitu linkki toimii, mutta on sitten vain linkki.

  Olisiko siellä jossain virtuaaliavaruudessa ketään joka näitä ymmärtäisi? Tulee mieleen semmoinen juttu, että ehkä ihmisen ei ole tarkoitettu näitä opiskella yksin.

  Menen leikkeleen nyt omenapuita ennen kuin tulee pimeää ja itken ja luovutan.

 3. Mielenkiintoista. Minulla ei edelleenkään avaudu valikko androidi-Nokiallani. En ole kyllä ihan varma onko se koskaan auennutkaan…

 4. Kyllä tämä toimii mutta yksi palsta vain on vähemmän mutta se tulee esiin kun avaa blogin.

  Hyvin toimii eli ollos huoleton kyllä tämän kanssa pärjää. Tuota jakamista en ole kokeillut mutta täytyypä kirjoittaa jotain niin jospa sitten.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.