”Rikkinäistä elämää ei voi korjata”

Koskettava kertomus Suomesta. 100 v sitten asia korjattiin.

Köyhyys on arkea Suomessa v 2017. Leipäjonot ja 1,2 miljoonaa köyhää suomalaista todistavat tästä ajasta ja yhteiskunnasta. Heistä joiden asemaa ei korjata vaan hyväksytään osaksi aikaa, tapaa hallita ja hallinoida. Elämä on euroja.

Tulin tänään 5.12. köyhien, yksinäisten, asunnottomien jne Suomi 100 v juhlasta. Heitä oli paljon. Itkin kotona avuttomana. 
Yhtään päättäjää en nähnyt paikalla heitä tervehtimässä.

Jos minä saisin päättää, pääministeri, jokainen ministeri ja kansanedustaja velvoitettaisiin leipäjonoon ja näihin juhliin. Todellisuus, elämä on nähtävä jotta voisi vastuunsa kantaa.

tuomo

Eduskunnan puhemies Maria Lohelan puhetta 100-vuotiaan Suomen juhlaistunnossa kiiteltiin tuoreeltaan upeaksi ja arvokkaaksia kannanotoksi lasten puolesta. Iltalehti…
ILTALEHTI.FI
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 kommenttia artikkeliin ””Rikkinäistä elämää ei voi korjata”

  1. Itke rakastettu maa.
    ”Vallanhimo käyttää tikkainaaan alempia, joille näyttää kasvot kiivetessään, mutta kääntää hupulla selkänsä.”(William Shakespeare, Julius Caesar)

  2. Eipä kuntapäättäjiä tms. ole paljon näkynyt asunnottomien yö -tapahtumissa, ainakaan niissä muutamassa, joissa olen itse ollut. Tämä siis Porista. Tai oli yhdessä eräs valtuutettu. Mutta silloin oli kyllä kuntavaalitkin lähestymässä.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.