Lohduttakaa, lohduttakaa kansaani

Kärsivälle ja sairaalle ihmiselle on ateistilla tarjota ihana lohdutus ja toivon näköala: ”Sinä olet sattumalta tänne aikaan tupsahtanut tyhjästä maailmankaikkeuden ilmavaivan pamauksen kautta. Elämäsi on tullut olemattomuudesta ja on tarkoitukseton ja merkityksetön, ja hyvin pian katoat turhan elämäsi päättyessä materian kiertokulkuun, mikä lopulta päättyy parin asteen absoluuttisen nollapisteen yläpuoliseen lämpökuolemaan. Tässä on loistava toivosi.”

Jään nyt vähäksi aikaa tauolle odottelemaan että ateistit saavat kerättyä voimiaan ja päivitettyä itsensä tälle vuosituhannelle. On ikävystyttävää jaaritella noista väsyneistä ja naurettavista argumenteista. Niitä odotellessa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Yksi kommentti artikkeliin ”Lohduttakaa, lohduttakaa kansaani”

  1. Funkkujen lohdutus kärsivälle ihmiskunnalle:

    ”Teitä rakastava Jumala on kaikessa armossaan ja rakkaudessaan ja laupeudessan sallinut tuhansia vuosia sitten esiäitinne langeta syntiin, jonka seurauksena on perustanut koko tulevalle ihmiskunnalle rangaistukseksi tästä hirveästä omenansyöntirikoksesta helvetin, johon kaikki joudutte palamaan ikuisessa tulessa paitsi että pikkuriikkinen osa (Mat. 22:14) teistä voi välttyä ikuisilta tuskilta, jos yhdytte ev. lut. uskontunnutukseen ja muistatte etenkin suorittaa kymmenykset pyhille. Eikä testamentintekokaan pyhille yhteisöille ole asialle haitaksi .”

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.