Elämme mielipuolisessa Suomessa

Arkkipiispa Kari Mäkinen puhuu evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokouksen syysistunnon avajaisistunnossa Turussa 3. marraskuuta 2015.

Olemme ja elämme mielipuolisessa Suomessa. Meillä valtaapitävät ovat kaukana kansalaisilta vaadittavan lain ja järjestyksen ulkopuolella. Kuuliaisuutta vaaditaan omilta kansalaisilta ja vihapuheeksi luetaan kaikki arvosteleva ja kriittinen teksti ja mielipide. Se tukahdutetaan ja uhataan leivättömällä pöydällä.
Väitän, että Suomessa on jo nyt useita täysin laillisesti ilmaistun mielipiteensä takia tuomittuja. Rasistin ja vihapuhujan leima lyödään aina, kun et yhdy siihen käsitykseen jossa Koraani nostetaan Raamatun kristillisyyden ja muukalaiskulttuuri kansallismielisen isänmaallisen suomalaisen kulttuurin rinnalle.
Arkkipiispa Kari Mäkinen ilmoittaa kirkon kantana, että me tuemme kaikissa olosuhteissa paperittomia kansalaisia. Tämä tarkoittaa, että kansakirkkomme on tukemassa laittomuutta ja rikollisuutta Suomessa. Hänen isänmaallisuutensa ja kristityn vastuunsa näyttää kummalliselta.
Kari Mäkinen ei lainkaan ole huolissaan siitä ihmisyydestä ja tuen puutteesta mitä kokevat jokaisessa Suomen kunnassa olevassa leipäjonossa seisovat ja miljoona köyhää tässä maassa. Hänelle ihmisyys ja inhimillisyys ilmeisesti tarkoittaa seksuaalisuutta ja muukalaisuuteen suhtautumista. Moniavioisuus tulee ja vallanahneus kasvaa.
Maamme hallitus puolestaan yhtyi tähän arkkipiispan ajatukseen ja antoi tuosta noin 5,3 miljoonaa euroa paperittomien ja laittomasti maassa olevien elämiseen maassamme. Heidät on määrätty palautettavaksi ja poistumaan maasta useimmiten mutta hallitus tukee heidän täällä olemistaan ja elämistään.
Suomessa siis valtiovalta ja hallitus tukee laittomuutta ja rikollisuutta.
Valtaapitävät siunaavat kaikki puheet Venäjästä vihollisena. Meitä vedetään mukaan sotaan naapurimaatamme vastaan. Kauppasuhteemme itään katkotaan EU:n vaatimuksesta, joka taas katsoo kohti Amerikkaa. Yhdysvaltain presidentti on toki ongelma kuten brittien brexitkin. Heillä vielä kunnioitetaan kansanvaltaa, toivottavasti vaikka lujille se ottaakin.
Nato-kenraalin puheita ei kukaan ylimmästä valtiojohdosta ole kumoamassa. Tarkoittanee siis hiljaista hyväksyntää.
Tämän hallituksen kannatus lienee jossakin alle 20% maamme äänestysikäisestä väestöstä. Sen valtaa ylläpidetään ”väärin” äänestäneiden perussuomalaisten hallitusvastuusta vapauttamisen jälkeen niin, että otettiin hallitukseen ”ulkopuolisia” ihmisiä. Siis sopivia tyyppejä kokoomuslaisille ja Sipilä-Bernerin Keskustalle.
Noin kansankielellä tämä tarkoittaa, että voit muodostaa hallituksen ja valita ministereiksi ketä tahansa kunhan vain saat heille takuumiehet eduskunnasta. Tämä on aivan uudenlainen käsitys kansanvallasta, demokratiasta ja parlamentarismista.
Joku voisi tätä nimittää eräänlaisen korruption sylttytehtaaksi, jota johtaa pääministeri. Hallitus tekee päätöksiä myös eduskunnan ulkopuolella. Finnairin hallituksen avokätinen vuosittainen 130000 euron lisäeläkemaksu johtajalleen on tästä suora ja varma osoitus. Kuka tiesi ja mitä tiesi jäänee ikuiseksi arvoitukseksi. Ahneutta peitellään tietämättömyyden taakse ja pääministeri ei ole tunnistanut hyväveliverkoston olemassaoloa.
Härskeintä tässä kaikessa on, että jokainen päättäjä eli valtapitävä tietää mitä tekee. Se on tahallista ja tarkoitushakuista. Perussuomalaisen puolueen hajottaminen ulkoapäin tulevalla tuella on härskein tässä maassa ikinä toteutettu vallankaappaus.
Arkkipiispa jää ensi vuonna eläkkeelle ja Helsingissä valitaan uusi piispa. He ovat mielipiteen muokkaajia merkittävässä asemassa. Hallituskin on historiaa vajaan kahden vuoden kuluttua.
Odotan tuota aikaa mielenkiinnolla, jos Herra sen minulle todeksi suo.
Kun yleisurheilijoilla tuolla MM-kisoissakaan ei mene kovin häävisti niin tämän maan kulttuurinen ja kansallinen häpeä on käsin kosketeltavissa.
Elämme mielipuolisessa Suomessa, jossa suomalaisuus eikä kansallinen kulttuuri ole kovin korkeassa kurssissa. Kristillisyydestä puhumattakaan.
tuomo
Ensi vuonna ehdotetaan otettavaksi käyttöön uusi valtion korvaus kunnille maassa laittomasti oleskelevien henkilöiden kiireellisen sosiaalihuollon kustannuksiin,…
UUSISUOMI.FI
Yhdysvaltain ja Naton Euroopan-joukkojen komentaja Curtis M. Scaparrotti puhui tänään illalla.
IS.FI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 kommenttia artikkeliin ”Elämme mielipuolisessa Suomessa”

  1. Joo, …

    Tämä nyt tietenkin on pohjimmiltaan seurausta siitä, että evankeliumia julistetaan ilman lakia. Pitkän päälle se tarkoittaa, että kaikki käy. En minä Kari Mäkistä tästä tilille laittaisi. Mäkinen on pelkkä kulttuurinen ajopuu, joka ei itsekään tiedä mistä tulee ja minne menee. (Luuk. 23:34).

  2. Kari Suomalainen kuvasi kokoomusta paksuna rovastina, Hyvä vertaus. Välttämällä tavallisen kansan vaikeuksien kuuntelemista voi esittää ”hyvällä omallatunnolla” että täällä on kaikki hyvin. Ne jotka valittavat tai vain kertovat totuuden, ovat jotenkin ”tärähtäneitä”. Luulen, että Jeesuskin olisi nykyihgmisten mielestä ”epänormaali”. Puhumattakaan niistä uskovaisista, jotka puhuvat oikeamielisestä Jumalasta ja viimeisestä tuomiosta. – Suuri osa muistakin kirkon työntekijöistä parin piispan lisäksi on jumiutunut yhden ääniraidan kuuntelijoiksi ja julistajiksi. Se siinä ihmetyttää, että eikö jo ala kyllästyttää!

  3. Niin, Mäkinen käyttää arkkipiispan ääntä mandaattia aivan kuten Irja Askola piispa. Hänen homoparin siunaamisen yhteydessä seurakunnalle lausuman Herran Siunauksen selitykset olivat ihan naurettavat.

    Näin se on, että sokeus on vallannut valtaapitävät. Silloin on aina hyvä olo.

  4. ”Maallamme ei ole jakovaraa” sanos Orpo kun omilleen verohelpotuksia jakoi…

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.