Ateistien utopia, etten sanoisi, uskonto

Edellisissä postauksissa olemme ymmärtääksemme päässeet yksimielisyyteen siitä, että evoluutio on totta. Kaikenlainen rappeutuminen eli evolutiotoituminen on raivokkaassa etenemisessä geenistön ja moraalin suhteen.

Ongelmana on tietysti evoluution semantiikka. Tarkoittaako se spesifiä peruslajien muuntelua, esim. alkukissan muuntumista leijonaksi, gebardiksi, oselotiksi, ilvekseksi ja kotikissaksi. Vai tarkoittaako se kokonaisvaltaista edistymistä tyhjästä bakteerin kautta barbaariksi?

Se mistä kenkä puristaa, on ateistien mielilukemisto, darwinismi eli evolutionismi, jolla voitaisiin ehkä ymmärtää kaiken syntyneen ajan ja olemattomuuden yhteistoiminnasta eli nyhjästä tyhjäys. Tietysti darwinistit torjuvat kritiikin sanomalla etteivät he tiedä miten maailmankaikkeus sai alkunsa tai miten elävä solu syntyi tai mikä on evoluution mekanismi tai miten informaatio on tullut geeneihin tai… Mitä he sitten tietävät?

Se, miten suuri yleisö on ymmärtänyt kehitysuskon eli evolutionismin, mikä on ainoa sallittu narratiivi koulussa, yliopistossa ja mediassa, on suurin piirtein seuraavaa:
Ajan ja olemattomuuden yhteistoiminnasta syntyi kaikki näkyvä. Tämän autuaallisen yhteistyön suloisena rakkaudenhedelmänä syntyi aika ja avaruus, aine ja energia. Huippusaavutuksena saatiin aikaan ensimmäinen solu lämpimästä kemikaalisopasta salaman siittämänä. Eikä aikaakaan (vain muutaman miljardin vuoden aikana) esiin pomppasi bakteeri, joka päätti muuttua kalaksi, joka taas sammakon kautta päästäiseksi, edelleen apinan kautta evoluutiotieteen professoriksi. Tämä katseli ihastuneena sukupuutaan ja sanoi: ”olen tyhjästä nyhjästy, eli evoluution huippu. Koska olen tullut sattumalta ja häivyn taas tyhjyyteen, niin mitäpä muuta kuin juokaamme ja…, sillä huomenna kuolemme.”

Ateistien arkkiprofeetta Richard Dawkins saarnaa: ”Kaikki on vain kaaosta ilman päämäärää ja merkitystä, ei oikeata ja väärää, vaan säälimätöntä evoluution välinpitämättömyyttä. Ihminen on vain säälimättömän evoluution sattumanvarainen tuote, jolla ei ole mitään merkitystä maailmankaikkeudessa. Olemme vain DNA:mme ohjelmoimia robotteja (biologisia koneita), jotka on ohjelmoitu levittämään geenejä. Elämässä ei ole mitään korkeampaa tarkoitusta tai päämäärää, vaan olemme piittaamattoman maailmankaikkkeuden merkityksettömiä hiukkasia.”

Kommunistit ja natsit innokkaasti omaksuivat evolutionismin jumalan Darwinin idèe fixe’n soveltuvimpien eloonjäämisestä, koska se johtaisi kelvottomien, eli uskovien ja juutalaisten ja alempien rotujen tuhoutumiseen uuden uljaan yli-ihmisen (tai sosialistisen eliitin) tieltä. Se toimi loistavasti, mutta valitettavasti antievolutionistit pakottivat heidät luopumaan tästä.

Mielenkiintoinen utopia, vai olisiko jopa uskonto.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.