9 kommenttia artikkeliin ”Anti-Kristus keskuudessamme

 1. Hiljaisuus. Se kauneinta musiikkia on…

  Moskeija ja kaupunki.

  Moskeija ja basaari.

  Kirkko ja kortonki.

  Tuossa muutama nimitys asioita paremmin tietäviltä. Tuo viimeinen jokusen vuoden takaa, kun K & K -lehdessä ehkäisyasioita käsiteltiin.

  Tuo Laura Huhtasaaren närästys lienee johtunut ko. lehdessä julkaistun erään konsevatiivikristittyjä, Trumpia, Putinia ja muita sen sellaisia käsitelleestä jutusta.

 2. Joo, …

  Onhan päätoimittaja Heinimäki toki palkittu ritarinarvolla alkoholinkäytön edistämisestä Suomessa. Kyllä minunkin intuitioni viittaa johonkin antikristuksen ohjastamaan instituutioon, kun punkkuritari valitaan seurakuntalehden päätoimittajaksi.

 3. Olen ollut parilla Heinimäen ja Kaisa Raittilan ”virsiä ja viiniä” -tapahtumassa SuomiAreenalla. Olivat vaivaannuttavia. Tiesin kyllä mitä menin tsekkaamaan, mutta kun nyt on hieman masokismiin näköjään taipuvainen…

  Mitä tulee sitten tähän ”antikristillisyyteen” ja ”Anti-Kristus” -käsitteisiin, herättävät ne minussa hämmennystä ja sitten ne pakkaa naurattamaan. Aikuiset ihmiset uskovat moisiin sumuisiin juttuihin. Hyvä tavaton sentään. -Se K & K:n juttu, johon Huhtiskin viitannee, on taas varsin hyvä.

  No, sitten kansanedustaja Päivi Räsänen tässä totesi Cafe Lanzaroten haastiksessa justiinsa, että hän oli vähällä halvaantua kymmenen vuotta sitten kun hänellä oli paha iskias. Ja sitten: ”on suuri Jumalan lahja, että vaikkapa itse kymmenen vuotta sitten sain jatkoaikaa kävelylleni”… ”Jumalan tahto on se, että me tehdään hyvää”.
  Olikohan sitten nyt viikonloppuna Kuopiossa tai Floridassa se antikristus toimimassa, vai mitä tapahtui? Ainakaan ei jumalan lahjoituksia näissä yksittäisissä tapahtumissa näkynyt. Eikä niissä sadoissa tai tuhansissa onnettomuuksissa tai tahallisissa pahan teoissa eri puolilla maailmaa menneenä viikonloppuna, joissa joko vammautui tai kuoli runsaasti ihmisiä. Meillehän uutisoidaan vain pikku rippunen maailman tapahtumista.

 4. Sulla on Yki ihan selvästi väärän profeetan tunnistamisen hengellinen lahja, kun koet antikristuksen iltamat vaivaannuttavina …

 5. Minulla on myös sen näkemisen lahja, milloin henkilö on ohut substanssissaan. Nimittäin näin jo varhain, minkälainen ihminen on sen ainaisen kireän hymyn (joka kuulemma häipyy nopeasti kun ei ole vaalikarjaa tai faneja näkemässä) takana. Puhun nimittäin porilaisesta kansanedustajasta, jonka gradun heikko originaaliuden aste ei oikein tullut yllätyksenä.

  Mutta joo, en niissä viiniveisauksissa nähnyt antikristusta. Tekopyhyyttä ja itsensä esille tuomista sitäkin enemmän. No, sitähän näkee joka paikassa, missä pappeja ja saarnaajia on läsnä.

 6. Joo, …

  Antikristus ja tekopyhyys taitavat olla aika samaan asiaan viittaavia ilmaisuja. Totta on sekin, ettei politiikassa kovin lahjakkaita hahmoja enää nykyisin ole. Taisto Sinisalon, Ele Aleniuksen ja Klaus Anderssonin aikoja suorastaan kaipaa. Nykyään ovat jos jonkinmoisia mämminsyöjiä ja spandexapinoita.

 7. K&K voi aivan hyvin olla Anti-Kristus, eikä se johdu Heinimäestä eikä liioin mistään jutusta. Lehti on niin huono, että mielestäni oikein sopii kyseiseen ”virkaan”. Ilman Juhani Huttusen keskustelua herättäviä ja oikeasti asiaan paneutuneen toimittajan juttuja lehti muistuttaa kovasti niin Heinimäen virsi&viini iltoja. Tavoite ja päämäärä tuntematon kunhan on kivaa.

 8. Kannattaa lukea Raamattua Johanneksen ilmestystä jossa puhutaan anti-Kristuksesta, siellä on selvästi sanottu että lopun aikoina ilmestyy mies joka korottaa itsensä maailman hallitsijaksi.
  Ei mistään yhteisöstä ole kyse, vaan henkilöstä jolle annetaan suuri valta ja jota kaikki kumartavat, elleivät niin ne tapetaan.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.