Vanha Blogimetsä poistunut käytöstä

Otsikon mukaisesti vanha Blogimetsä on nyt poistunut käytöstä.

Vanhat blogit ja kommentit siirretään arkistoon ja arkisto julkaistaan kun ehditään.

Uuden Blogimetsän pitäisi nyt toimia juurihakemistossa www.blogimetsa.fi eli myös ilman tuota /WP -kansio-liitettä.

Huomioittehan että uusien blogien kestolinkit tulevat olemaan ilman tuota /WP/ -kansiota, esimerkiksi tämä on  https://www.blogimetsa.fi/vanha-blogimetsa…istunut-kaytosta/

 

Jos ongelmia, tähän voi kommentoida, tai jos isompia ongelmia eikä pääse kommentoimaan, minulle etunimi.sukunimi (at) evl.fi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

7 kommenttia artikkeliin ”Vanha Blogimetsä poistunut käytöstä”

 1. Kiitos Tuomas. Mainiota, että osoite ohjaa jo tänne.

  Kukahan kävisi kaupassa ostamassa Tuomakselle oikein kauniin kukkakimpun tai jotain. Neljä vuotta Tuomas on tätä hoitanut. Näkemiin en tietysti sano, kun Tuomas ei mihinkään katoa toivottavasti pitkään aikaan.

  Ties vaikka tulisi joskus tänne jotain kirjoittamaan? Ihan niin kuin blogistin roolissa? Olisikohan se mahdollista?

 2. Kiitos minunkin puolestani. Hyvä että osoite ohjaa tänne uuteen aikaan näin nopeassa tahdissa. Kiitos myös Annelle, yllätit myönteisesti ripeydelläsi.

 3. Toivottavasti arkisto saadan pian käyttöön, tarvitsen monien blogieni ja kommenttieni aineiston kirjaani varten,enkä ole tarkentanut-tyhmä-kaikkia itselleni.

 4. Moi Seppo. No mutta sentään… Meillä on kyllä koko vanha-blogimetsä tallessa jonain jätti-ZIP:nä eri maantieteellisissä sijaintipaikoissa, mutta toivottavasti siihen ei tarvitse palata.
  Nyt ei auta kun vaan rauhassa odotella ja pitää peukkuja, että Tuomas onnistuu arkiston taikomisessa joillain sopivilla hokkuspokkus-php-fokkus-sanonnoilla, ettei tarvitse palauttaa koko vanhaa foorumia.

 5. Laitoin sinulle Seppo sähköpostia aiheesta. Kyllä blogit vielä löytyvät, ulkoasua hieman hioskelen.

 6. Hei! Jos mahdollista, niin haluaisin kerätä arkistooni Blogimetsään lähettämäni viestit – sähköpostissa tai paperilla. Ikää karttuu ja perikunta olisi kiinnostunut ajatuksistani. Tarvitsetteko salasanani? Tapio Laine.

  tp.laine@luukku.com

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.