Uutinen ei ole enää uutinen ilman propagandaa

Seksuaalirikokset ja etenkin lapsiin kohdistuvina rikokset ovat iljettäviä, tekipä niitä kuka tahansa ja tuomiot tulee olla sitä myöten.

Iltalehti uutisoi suomalaisten osallisuudesta rankkoihin seksuaalirikoksiin, joita ei kenenkään pidään missään olosuhteissa hyväksyä.

Yhteen asiaan uutisessa kiinnitin huomioni eli jutun sisällön ydin on painottaa tekijöiden suomalaisuutta.

Samaan aikaan Iltalehti uutisoi Oulussa uusista seksuaalirikosepäilyistä. Käräjäoikeus vangitsi tekijän. Siinä uutisessa ei ole mainintaa tekijän etnisestä taustasta. Tiedetään hänen olevan ulkomaalaistaustainen, koskapa hetken Iltalehden uutisessa oli tieto, että ulkomaalaistaustainen mutta poistettiin sittemmin. Vaihtoehtomedioista (jos sellaiseksi ylipäätään mitään mediaa voi nimittää) on löydettävissä jopa tekijän nimi.

Iltalehdelle ja muillekin ns valtamedian toimittajille ongelmallista on näköjään tehdä uutinen. Ongelmaksi muodostuu muukalaisten ja etenkin turvapaikanhakijoiden taustoista eli uskonnollisesta kulttuurista periytyvät käsitykset oikeasta ja väärästä.

Suvaitsevaisuuspuuskassaan toimittajan oma etiikka usein pahasti pettää. Ei ole kiva kirjoittaa, että hyvin pieni kultturellinen vähemmistö Oulussa, ja Suomessa, tekee valtavan määrän lapsiin ja naisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia ja ylipäätään rikoksia.

Pelastusta huonolle uutiselle haetaan suomalaisten tekemistä vastaavista rikoksista. Näin kuvitellaan tehtävän palvelus suvaitsevaisuudelle ja monikulttuuriselle, yhteiskuntaamme ja sen lähtökohtaisesti kristillisiä arvoja kunnioittavalle elämänmuodolle.

Totuus onkin ihmeellinen. Asiassa käykin juuri päinvastoin. Yhteiskunnan monikulttuurista arvoa lisää rehellinen uutisointi mediassa, viranomaisten oikeudenmukaisuus ja totuudellisuus kaikilla tasoilla.

Kun lehdistöä halutaan jakaa luotettavaan ja epäluotettavaan, niin tässä ajassa ilman somea ja tätä vaihtoehtomediaa yleensä olisimme melkoisessa uutispimennossa. Valtamediasta ei ole enää luotettavaksi millään mittarilla. Sitä ohjataan poliittisesti hyvin vahvasti.

Nyt kun keksittiin tämä ilmastonmuutosvouhotus niin jopa sään ennustaminen saa surkuhupaisen piirteen. Minä en enää usko ennustuksiin vaan yritän kurkistaa ikkunasta. Ilmastonmuutos meillä sataa lunta ja kanatkin kakkii ilmastonmuutoksen tahtiin.

Yhteiskuntamme etiikka ja moraali on pahasti rapautunut ja muuttanut muotoaan. Valehtelusta, peittelystä ja salailusta on tehty hyve. Perusteluksi riittää, että kun te niin mekin. Meidän on pakko sallia ollaksemme vieraanvaraisia, kansainvälisesti kypsiä ja hyväksyttäviä.

Elämme suomalaisen kulttuurin ja totuusarvojen muutoksen synkintä aikaa.

Meidän suomalaisten on voitava elää omassa kotimaassamme. Muukalaiselle maastamme voi tulla kotimaa vain hyväksymällä tämän tosiasian.

Siinä vaiheessa kun seksuaalirikoksia aletaan perustella ilmastonmuutoksella, niin uskon maailmanlopun olevan hyvin lähellä.

tuomo hirvi

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 kommenttia artikkeliin ”Uutinen ei ole enää uutinen ilman propagandaa

 1. Ongelmana on kotoutuminen. Outoa, että esim. Aasiasta ja Afrikasta, puhumattakaan lähialueilta tulleet kotoutuvat hyvin, mutta islamin parista tulevat eivät kotoudu kuin poikkeustapauksissa. Miksi? Ymmärtäisin sen johtuvan siitä, että islam katsoo olevansa korkein uskonto ja se on koko yhteiskunta. Muuttuminen jonkun muun kultturin mukaan katsotaan islamin hylkäämiseksi. Näin ghettoudutaan ja muodostetaan omia sharia-yhteisöjä. Ruotsin ja Saksan kohtalo pelottaa.

 2. No justiinsa tuosta tässä mielestäni onkin kysymys. Islam on alunperin poliittinen liike ja oppi. Sen uskonnollisuus on äärettömän tiukoissa säännöissä ja niiden noudattamattomuuden rangaistuksissa.

  Siksi minusta nämä jotka näistä maista ovat tulleet ja Suomeen jo kotoutuneet kertovat usein varoittaen, että ette kyllä ihan ymmärrä mistä tässä on kysymys ja mikä on se todellinen vaara.

 3. KRP:n lapsiin kohdistuvan seksuaalirikostutkinnan pääepäilty toimi aiemmin kirkkovaltuustossa ja seurakunnan lapsi- ja nuorisotyössä .

 4. Joo. Minä luen tällaisia uutisia ihan suoraan, sillä lailla, että kun kerran etnisyys pimitetään niin oletan tilastollisesti, että suomalainen kirkkovaltuustossa oleva luotettava henkilö on ulkomaalaissyntyinen, suomenkansalaisuuden saanut. Porissahan se valtuustoehdokas leikkeli joltain naiselta pään irti. Tämä on aito luterilaista arvopohjaa tietenkin. Johan se Luther muinoin anabaptistit otti hengiltä.

  Lehtien painotus ”suomalainen” ei tarkoita mitään, sillä voi aivan hyvin olla vaikkapa afgaanitaustaisille vanhemmille syntynyt. Tuo nuorten poikien hyväksikäyttö on siellä kovasti yleisempi ja hyväksytympi tapa kuin Suomessa.

  Kertoisivat totuuden symmetrisesti niin ei tarvitsi ottaa näitä tilastollisia todennäköisyyksiä lähtökohdakseen.

  Näihin vuosiin asti olin ihan turhaan pelännyt öisillä kaduilla suomalaisiakin miehiä. Vahingossa Helsingin poliisi joku vuosi sitten paljasti, että ei ne suomalaiset mulle olisi koskaan vaaraksi olleetkaan. Korjasin siis odotusarvoja aika radikaalisti.

  Ja eilen klikkasin tykkää merkkiä ”miesten tasa-arvo ry”- järjestön fb-sivun kohdalla. Niillä näkyy olevan aika paljon asiaa. Joku näyttelijänainen oli huumannut ja ryöstännyt seksiä pyytäneitä miehiä viemällä heitä huoneeseensa ja toteuttamalla ryöstönsä. Voi sentään, kun nainen oli heikossa asemassa ja piti jotenkin selvitä. Kertoi itse ja #metoo – väki ei asiasta hälyä nosta. Vähän niinkuin hoitaja hento valkoinen Hesarissa kertoi, että oli 10 vuotta valehdellut valvojille. Taas ylistettiin heikossa asemassa olevia hoitajia. Voi voi, se paha kapitalisti Tukholmassa.

  Varmaan tuo kirkkovaltuuston mies on sinisilmäinen, vaaleatukkainen mies, jonka suku on asunut Suomessa viimeiset 500 vuotta, koska eikai media voisi noin valheellinen olla, mutta kyllä se voi , ja siksi sitten se on sitten yksittäistapaus, siis jos se on oikeasti suomalainen muutenkin kuin vain passiltaan.

  Rationaalinen ihminen, ainakin homo economicus, muodostaa odotuksia. Media luo ratioanaalisia odotuksia, jotka vinoutuvat juuri eri suuntaan kuin mihin pyrkivät tilannetta manipuloimaan. Tiedon puuttuessa voi tehdä vain epätäydellisiä ennusteita. Ja sitten valita kenen taksiin hyppää. Ne ovat kaikki mallia Berner.

 5. Ollut kuulemma myös eräoppaana Lapissa, joten tuskin ainakaan tuore muualta tullut.
  Helpottaisiko jotenkin jos ei olisikaan kantasuomalainen?

 6. Seppo. Haluan vain tietää, miten pahoja seurauksia tällä kaikki-pääsee-kävelemään-maahan- politiikalla on ollut.
  En tunnista itsessäni helpottuneisuutta kumpaankaan suuntaan. Yhtä ahdistavia tilanteita. Eniten minua oikeastaan tällä hetkellä ahdistaa sen rikosylisyyttäjänaisen (en osaa noita titteleitä) kommentti eilen Aamu-tv:ssä, jossa se sanoi, että kaikki uhrit ovat jo aikuisia, eivätkä koe mitään outoa/väärää heille tapahtuneenkaan. En muista oli tuo muodossa, ”kaikki” vai ”jotkut”. Miten tämä voi selittyä, jos teot ovat olleet niin kauheita kuin väitetään?

  Tulee mieleen kauheita ajatuksia…. eihän… eihän … eihän voi olla niin, että naisjohdolla poliisi tuo esille tämän vanhan tapauksen siitä pedofilien vuorestaan nyt vastapainona Oulun tapahtumille? Ainakin media systemaattisesti etsii jostain aina heti valkoisen miehen sen jälkeen välittömästi kun isis-islamistitaustaiset tekevät jotain. TV:ssä sanoivat että näitä erilaisia tapauksia ilmoitetaan 50 kpl/kk.

  Jos ja mitä ilmeisemmin kun tämä on kuitenkin totta, niin herää kysymys, että olisiko tohtori Puolimatka ollut koko ajan oikeassa. Pedofilia on jo Suomessa niin normalisoitua, että vasta ulkomaalaisten miesten tekosten vastapainoksi haetaan suomalaiset vastineet, joista on muuten vaiettu.

  Tämä on kuin kremnologia – vai miksi sitä Kremlin ajatusten arvailua kutsuttiinkaan – ennen muinoin. Opi lukemaan median vihervasemmistolaisen agendan takaa, mitä tapahtuu oikeasti.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.