Nyt tarvittaisiin äänekästä kristillistä puhetta – ei kuulu ei näy

Kun nyt oikeastaan vähän olosuhteiden pakosta on tarkemmin tullut seurattua näitä kansanedustajaehdokkaiden tekemisiä pelkästään lehdistä ja muualta mediasta niin pakkohan se on sanoa, että meillä selkeästi pelätään Perussuomalaisten vaalivoittoa.

Olenkin ihmetellyt miten kirkko ja papit ovat loistaneet keskustelusta poissaolollaan. Jos muuallakin kuin saarnapöntössä halutaan politikoida niin nyt olis sen paikka. Eli muistuttaa kristillisen Suomen perustasta, ihmisarvosta, isänmaasta, hyvivointivaltion vapaasta sekä kehittävästä arjesta ja sen sellaisista. Mutta kun en ole oikein saarnoissakaan muuta kuullut kuin ylistettävän monikulttuurista Suomea ja kuinka meidän tulee rakastaa ja miksei rakastellakin toinen toisiamme.

Kun siinäkin on menty överiksi niin eipä niitä varoituksen sanoja ole Raamatusta ilmeisesti löytynyt vai mistä johtuu, että tämä yhteiskunta, joka on lähes kaaoksessa monestakin syystä, ei vähiten siksi, että kansa on jaettu hyvin toimeentuleviin ja niihin joita on sanottu laiskoiksi, liian vanhoiksi ja kulueräksi suomalaiselle yhteiskunnalle. Nämä loistavat miljoonmiehet kuten Pekka Herlin saavat vapaasti viedä maasta vuosiansionsa 165 miljoonaa noin neljän prosentin verot maksamalla. Sanottakoon että työttömyyspäivärahasta viedään 20% vaikka ei olisi juuri mitään. Lainaksi köyhältä valtiolle ilman korkoa ja palautetaan sitten loppuvuodesta jos palautetaan. Näin tämä menee.

Kirkko ei sano juuri mitään siihenkään, että tämä monikansallinen ihana kulttuuri on tuonut islamistisen maailmanjärjestyksen ”käsin kosketeltavaksi” huimana raiskausten ja naisiin kohdistuvan väkivallan kasvuna. Nyt maasta löytyy joitakin, jotka uskaltavat sanoa sitä epäjärjestykseksi ja huonoksi hallinnoksi, että maassa on laittomasti tuhansia tuntemattomia ihmisiä. No heitäpä nimitetäänkin rasistisiksi vihapuhujiksi.

Minä antaisin Laura Huhtasaarelle ja Perussuomalaisille aika ison palkinnon, että ovat uskaltaneet pitää yllä tätä maahanmuttokeskustelua ja sen politiikan epäonnistumista. Olette leimanne ansainneet mutta se on pelkästään kruunu ja sulka hattuunne.
Toki nyt on toisistakin puolueista muutamat uskaltautuneet sanomaan, että on tässä jotain mätää.

Nyt kun Laura Huhtasaari ja hänen perheensä on uhattu tappaa kokoomuskuntapoliitikon toimesta niin ollaan kuin kusi sukassa. Yle ei uutista tee kuten teki Soinin ”tontilla” öykkäröineesta miehestä. Suurin piirtein pataljoona poliiseja oli vahtimassa ja ukkoa viedä riepotettiin kuin suurintakin murhamiestä. Reformipuolueen ehdokas hakattiin sairaalakuntoon ja siitä ei uutista löydä kuin suurennuslasin kanssa.

Kaikki tämä väkivalta on ällöttävää ja ehdottomasti tuomittavaa. Vapaassa maassa vapaat vaalit alkavat olla vain muisto.

Sitäkin minä ihmettelen, että tämä pahasti kesken oleva lapsipornorinki paljastettiin juuri nyt vaikka tutkimukset ovat edelleen pahasti kesken. Silti tämä on iljettävintä rikollisuutta mitä maa päällään kantaa. Mutta tämän uutisen ydin oli, että tekijät ovat suomalaisia.

No mitäpä minä näistä.

Suomessa mennään kohti anarkiaa ja oman käden oikeutta. Se yhteiskunta on julma ja siinä pärjäävät vain vahvimmat, jos hekään.

Tässä maassa on edessä valtava työ yhdistää taas kansa isänmaalliseksi totuttujen arvojen taakse.

 

tuomo

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt tarvittaisiin äänekästä kristillistä puhetta – ei kuulu ei näy

  1. Väkivaltakulttuurin edistämisessä perussuomalaiset ja soldiersofodinit kulkevat etunenässä. Väkivaltaseksuaalirikollinen Hakkarainen keräilee äänet kaltaisiltaan ja vaalivideot ovat väkivaltaisessa sairaudessaan aivan omaa luokkaansa. Suomi takaisin suomalaisille: perussuomalaisten suomalaisuuden pilkka saakoon ansaitsemansa 15% kansakunnan äänistä. Tuo prosentti aiheuttaa, erityisesti humalassa, 95% Suomen ongelmista. Joten 85% suomalaisista haluaa edelleen rakentaa Suomea eikä heittää sitä väkivallan koirille.

  2. (Vähän myöhässä tässä, kun en ole seurannut täällä niin tiiviisti)

    Kyllä Yle uutisoi heti tuosta järjettömästä uhkauksesta. Uhkaus muuten oli polttaa talo. Ja tämä itsensä huonoon kuntoon juoppoillut varavaltuutettu soitti samantien myös hälytyskeskukseen uhkauksestaan. Tiedän tämän, hän pyysi fb-kaverikseen joku kuukausi sitten. Hänen päivityksensä olivat tosi levottomia ja irrationaalisia. Siis täysi sekopää. En muuten ihmettelisi, että tämä olisi houkuteltu tekemään tämä uhkaussoitto juuri sopivasti vaalien alla. Hän lienee ollut tilassa, jossa hän olisi voinut istua joulupukin polvella laulamassa joululauluja uskoen kaiken olevan totta.

    Yle on muuten uutisoinut kyllä kaikista täällä ilmitulleista raiskaustapauksista ja muista väkivallan teoista, oli kyse sitten ns. kantasuomalaisista tai maahanmuuttajista.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.