8 kommenttia artikkeliin ”Keskustelussa Nyt – palkki toimii taas”

 1. Olen joo mutta kyllä mulla tabletti mukana on.

  Tuon toiminnassa on jonkin verran satunnaisuutta. Nyt toimi taas kerran ihan ok mutta jostain syystä ohjelmisto näyttää satunnaisen määrän, 0-5 muuta blogia ensin ja vasta sitten noita viimeksi keskusteltuja.

 2. Tällä hetkellä olen ainoastaan rekisteröitynyt ja siten voin kirjoittaa kommentteja mutta en voi kirjoittaa blogeja. No niin. ”Keskustelussa nyt” näyttäisi todellakin toimivan.

  Lähetän Annelle sähköpostia vähän myöhemmin. Testailen tätä nyt näillä ”valtuuksilla” hetken aikaa.

 3. Huomenta bonny. Bonnyn olisi nyt syytä pikimmiten käydä ihan itse vaihtamassa julkaistava nimensä lailliseksi. Täällä näet saa esiintyvä vain etu- ja sukunimellään, oikeilla sellaisilla. Jos haluaa olla vaan bonny, niin sille on oma keskustelualue. Jossa kyllä ei ole ketään, ei silti.

  Vaihdoin sinut nyt samantien blogistiksi vaikka et pyytänytkään. Voin palauttaa pienemmät oikeutesi, jos haluat vielä niitä testata.

 4. Keskustelussa-Nyt -palkissa näyttää olevan edelleen jotain epävakautta.
  Muutin joitain kokeilu blogejani ”yksityiseksi”, niin että ne näkyvät vain minulle. Muuten en mihinkään blogissa koskenut. Tämän jälkeen nämä Yksityiset näkyvät minulla Keskustelussa nyt -otsikon alla.

 5. juu ei se toiminut oikein. Poistin valikosta kokonaan tuon ”keskustelussa nyt” -toiminnon ja koodailen sen uudestaan jonain iltana.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.