Ilmaston ja merten parhaaksi

Trump ja 25% tullit kiinalaisille tuotteille. Tuohan on suoraan perussuomalaista ilmastopolitiikkaa. Hyvin paljon tehokkaampaa varmasti kuin Säätytalon lobbareitten aivoitukset. Liekö Trumppi kuunnellut Huhtasaarta?

Eiköhän ala kertakäyttökrääsän rahtaaminen maan ääristä maan äärin vähän vähetä. Hiekkaa globalisaation rattaisiin. Loppuu sitten varmaan Uudenkaupungin autotehtailijoiden saastuttavien ökyautojen massatuotantokin, vai onko ne jotain sähköautoja?

Ihan hyvä. Vai onko?
Vihervasemmiston pitäisi hurrata, mutta miksi en kuule hurraahuutoja? Niillä on varmaan niin kiire yrittää tuhota suomalaista metsätaloutta ja maaseutua, että globaali-ilmasto ei jaksa kiinnostaa.

Persustrategit näyttävät ottaneen muuten käyttöön vasemmistoanarkistien omat aseet.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

5 kommenttia artikkeliin ”Ilmaston ja merten parhaaksi”

  1. Vihervasemmiston tavoitteina on näköjään työpaikkojen vähentäminen ja samalla velan lisääminen.

  2. Vihreiden ja vasemmiston tavoitteena on vääjäämättä maailman tuhotumiseen johtavan ahneuden aiheuttaman saastuttamisen ja maamme köyhien kurjistumisen pysäyttäminen. Raamattu käski varjella maata, mikä ei kiinosta populisteja; edelleen Jeesus oli köyhien puolella mikä ei sekään kiinnosta populisteja.

  3. Seppo sanoikin sen, mikä tuli mieleeni. Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on syntynyt vasemmiston ja työväenliikkeen taistelun tuloksena. Kokoomus vastusti jopa peruskoulua, koska se halusi taata hyvän koulutuksen vain rikkaiden lapsille. Samoin kirkko on ollut yhteikunnallisen muutoksen jarruveturi.

    Apostolit puhuivat tasauksesta rikkailta köyhille, mutta kirkko on seisonut aateliston ja porvariston takuuinstituuiona, jotta rikkaat saavat rauhassa rikastua ja riistää niiltä, jotka tässä maassa tekevät työt.

    Vihreät ampuu itseään nilkkaan, jos se ei mene Rinteen hallitukseen. Seuraavaksi on vuorossa Halla-aho, joka aiemmin haaveili sisäministerin salkusta, kuinkas muuten, mutta josta tulisi pääministeri uusissa hallituskuvioissa. Kokoomukselle Halla-aho kelpaa, kun ajaa oikealta ohi.

  4. Hiilitulli olisi jo merkittävä saavutus, mutta ei siihen EU suostu koska Puola ja Saksa ovat suuria ilman saastuttajia. Kiinan saastuttaminen ratkaisee sen, miten lämpötila maapallolla nousee, sen estämiseen ei näytä olevan mitään keinoa.

    Suomen saastuttaminen ei ratkaise sitä, miten meidän käy, kyllä siinä pitäisi saada isommat kuviot toimimaan.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.