Kristillisyydellä ratsastavat demokratian vastaiset voimat

Perussuomalaisuus on suomalaisuuden irvikuva. Ei riitä, että he sensuroivat omia tekstejään eli vetävät levityksestä pois kirjansa, jonka kritiikistä he eivät pidä, koska kritiikissä ei keskitytä koko tutkimukseen!! Kun jostain evoluutiolle oudosta syystä perussuomalaisia äänestävät naiset esittävät kauhistuksensa, Oulun lahja kristikunnalle, Junes Lokka, sanomattomassa viisaudessaan toteaa Twitterissä, että juuri tuollaisista syistä naisilla ei pitäisi olla äänioikeutta.

Ei minulla nyt mitään muuta tässä. Voisin referoida myös kolmen tyttäreni kommentteja mutta jos en nyt kuitenkaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

16 kommenttia artikkeliin ”Kristillisyydellä ratsastavat demokratian vastaiset voimat”

 1. En tunne sitä taustaa johon Juha reagoi. Mutta en luule sitä ,että he ovat suomalaisuuden irvikuva. Luulen ,että he ovat vain yksi kedonkukkanen sillä pellolla joka muodostaa Suomen ja suomalaisuuden. Heidän pällit mielipiteensä eivät ole mitään tahallista provokaatiota ,vaan he varmasti tarkoittavat mitä kirjoittavat.Sisältö paljastaa mielenkiintoisen isänmaallisauktoritäärisen ”kristillisyyden” aivan USAn etelävaltiolaisten ja Ruotsin Sverigedemokraattien tapaan.

  Joo ,Sverigedemokraatit ovat innokkaasti osallistuneet kirkollisiin vaaleihin ja pärjänneet hyvin. Niissä yhteyksissä he protestoivat Ruotsin kirkon vihrevasenmistolaista virallista linjaa (muitakin linjoja on ,mutta ne eivät oikein pääse ääneen). Joskus he kuulostavat enemmän kristityiltä kun jotkut piispat.

  En tiedä jos sama on Suomessa. Mutta en ihmettelisi jos olisi.

  Säälin Halla- Ahoa joka on inteligentti mies ja nyt hän on joutunut sellaiseen asemaan jossa hänen on puolustettava ei yhtä inteligenttejä. Jotain vinshahtanutta hänessäkin on , en vain tiedä mitä, mutta oireet ovat näkyvissä.

  Nuo naisia haukkuvat miehet ovat sukupuuttoon kuoleva suku, kun sosiaalinen evoluutio on tehnyt tehtävänsä.

 2. Hassu juttu, kun en ole juuri kiinnostunut kritisoimaan tätä äly-hei-hei-porukkaa sen kristillisyydestä tai sen avulla ratsastamisesta. Tämä ko. puolueen kuvatus on ristiriitainen omissa yhteiskunnallisissa eetoksissaan tai missä tahansa, aivan kuten sen puheenjohtajisto suhteessa kristinuskoon. Entinen vara-pj., nyk. mepiksi sivuun sysätty ”voimanainen” Laa-laa (pardon my iva), on kreationisti, nyk. vara-pj. ja pj., lienevät ateisteja. Halla-aho ja Purra lienevät oikeasti älykkäitä, mutta nähtävästi älykkyys ainakin näiden tapauksissa on hyvin teknistä laatua ja erittäin kapea-alaista. Sama pätee valtiotieteiden ja filosofian tohtoriin, Jukka ”ajatushukka” Hankamäkeen. Tohtorin oppiarvot ovat nähtävästi sekoittaneet kaverin ajatuksen pätkät kuin tuuli humppamuusikon nuotit. Olen yrittänyt lukea tuota eeppisen sekavaa eeposta, mutta kun ei siitä tule mitään. Viha ja jyrkän yksisilmäinen asennoituminen tulee joka sivulla ja kappaleissa esiin. Sakeaa kuin sakokaivomme sisältö. Tuo puolueen kuvatus on kyllä sekaisin.

  Mutta hienoa jälkeä se on saanut aikaan. Kansalis mielisiä ja isäm maallisia ryhmittymiä on noussut kuin valkokärpässieniä sateella. Nyt Lapuan sanomat uutisoi siitä kun Lapuan kaupunki palkitsi ”vuoden kulttuuritekona” viime itsenäisyyspäivän kynttiläkulkueen, jonka oli masinoineet avoimesti fasismia ihannoivat häröiset ihmiset. Palkitut poseeraavat kuvassa mustissa paidoissa sinisine krakoineen. Väittävät, ettei pukeutuminen edusta mitään ideologiaa, vaan että ”näihän sitä täällä Lapualla pukeudutaan”. Ihan normia. Toinen miespuolisista tyypeistä ilmoittaa facebookissa olevansa keräilijä (Lapuan liike ja IKL). Lainaus siis tyypin sivulta. Että mitä kamaa hän kerää. En olisi tämmöistä päivää odottanut näkeväni, että kaupunki palkitsee äärioikeistolaisten ”soihtumarssin” vuoden kulttuuritekona.

 3. Joo, …

  Pystyn hyvin samaistumaan Juha Hyrskyn tuntemuksiin Perussuomalaisista, kun itselläni on aivan vastaavalla tavalla yököttävä olo suvakeiden suhteen. Viimeisin iljettävyys ovat nämä naturonatsit, jotka ovat julistaneet holokaustisen rotuvihan vierasperäisiä kasvilajikkeita kohtaan.

  Omassa mielessäni pohdin, pitäisikö perustaa pelastakaa lupiinit kansanliike. Voitaisiin kirjoitella kirkkojen seiniin spräymaalilla suvakkityyliin iskulauseita, kuten ”Lupin Lives Matter”. Onneksi lupiinien lajimurha on tuomittu epäonnistumaan, sillä lupiinin siemenet säilyvät maassa elinvoimaisina 50 vuotta.

  Siinä ajassa Suvakit alkavat olla järjestään dementiahoidossa katumassa tekemisiään, ”kun he tekivät vain sitä mitä käskettiiin”. Kaiken varalta olen kuitenkin alkanut Oskar Schindlerin esimerkin innoittamana keräämään turvaan lupiinin siemeniä ja kylvämään niitä syrjäisille niityille suojaan suvakeilta.

  Lupiinihan vahvistaa maaperää kasvualustana ja sillä tavoin edistää hiilinielujen syntymistä ja hidastaa ilmaston lämpenemistä, mutta eiväthän suvakit tätä ymmärrä. Ilmaston ja luonnon pitäisi säilyä sellaisena, kuin suvakit omasta lapsuudestaan muistavat.

  Onneksi luonto on olemukseltaan vahva kuin perusuomalainen aate sinisessä paidassa ja mustassa solmiossa. Uutisten valossa pohjalainen luonne on alkanut kiehahdella vähän siellä ja täällä, enkä nyt mitenkään viittaa Lapuan ja Teuvan tapahtumiin.

 4. ”Keitä ovat Suvakit?”

  Kaikki ne on suvakeita, jotka eivät ole persuja. Toisin sanoen vihervasemmistofeministit, jotka haluavat viedä Suomen rahat Afrikkaan ja tuoda sieltä Suomeen kaikki nälkäänäkevät. Jos jotain jää yli, Suvakit vievät ne Italiaan mafiosoille, koska mafiosojen bisnekset ovat kärsineet korona-aikana. Niitä, jotka kiertelevät pitkin aavikoita etsimässä vangittuja terroristeja Suomeen noudettavaksi. Niitä, jotka sallivat helsinkiläisten kulkea vapaasti ympäri Suomea levittämässä korona-tautia.

 5. Siis ne, jotka eivät ole persuja, ovat suvakeita? Ai? Minä muuten en ole yhtään suvaitsevainen enkä persu. Jälkimmäistä vihoviimeisesti enkä senkään jälkeen.

  Kiinnostaa vielä, keitä ovat ne ”vihervasemmistofeministit, jotka haluavat viedä Suomen rahat Afrikkaan ja tuoda sieltä Suomeen kaikki nälkäänäkevät”.

  Minä muuten ajattelen yhteiskunnallisista asioista varmaankin vasemmistolaiseen sävyyn ja ympäristöasioista samoin vihreään sävyyn, mutta en siltikään ymmärrä tuota epiteettiä vihervasemmisto. Koko termi kuulostaa kummalta. Vihreät ja vasemmisto ainakin aikoinaan olivat varsin kaukana toisistaan. Vihreät halusivat kaiken teollisuuden suunnilleen alasajettavaksi, kun vasemmisto taas piti tärkeänä teollisuuden ja työpaikkojen säilymistä. Nykyisin näyttää siltä, että noilla on yksi yhteinen kritisoinnin kohde, luontoa kohtuuttomasti kuormittava kulutu ja pääomatahojen ajama opportunistinen määrättömän kasvun talous.

  Haluaisin nähdä nimilistan näistä. Ja faktaa siitä, että nämä todella haluaisivat viedä Suomen rahat Afrikkaan. Tai Italiaan mafioisoille.

  Itselläni on kaksi tytärtä, jotka asuvat Helsingissä. Toinen muutti juuri Tukholmasta takaisin Suomeen ja Helsinkiin. Kumpikaan ei tunne yhtäkään koronaan sairastunutta vaikka laaja ystävä- ja tuttavapiiri onkin. Tietty varotoimenpiteitä ovat noudattaneet. Vielä ei ole minulla tiedossani se, kuinka paljon koronaan on sairastuttu tuon Uusimaan eristyksen purkamisen vuoksi. Sinulla lienee.

 6. Heh… Lupin Life Matters, Aivan mahtavaa. Olen jo pitkään käynyt taistelua lupiinien puolesta pihallani. Aina joku tahtoo niitä tuhota. Ei ole mitään kauniinpaa kuin sini-valko-vaaleanpunaiset lupiinit, paitsi tietysti päivänkakkara, joka kuulemma sekin on joidenkin tapettavien listalla. Minulle riittää että rahtaavat ne pandat sinne, mistä ovat kotoisinkin.
  PS. On se niin suloista katseltavaa, kun valtakunnan ykkönen rajat-kiinni-politiikassa on Ohisalo. Harmi vaan vie kannatusta persuilta, kun näistä vihreistä on tullut ennemmän rajat kiinni -poliitikkoja kun mitä kukaan persu koskaan olisi voinut uneksiakaan. Ruotsalaisetkin paheksuvat rasismin ja syrjinnän määrätöntä määrää, mitä vihersuvakit tuottavat joka päivä valtakunnan ykköspaikoilta.

 7. Joo Yki, …

  Olet aika tavalla jumiutunut Ele Aleniuksen ja Taisto Sinisalon aikakaudelle, jos pidät vasemmistoliittoa teollisuusmyönteisenä puolueena. Omien sanojensa mukaan Vasemmistoliitto on uuden ajan punavihreä kansalaisliike.

  Kaipasit niitä nimiä. Jutta Urpilainen on Euroopan Afrikkakomissaari, jonka suurin meriitti ovat rahasäkkien kantamien Kreikkaan. Siinä ohessa peruskouluopettajan kompetenssilla tehtiin sellainen sopimus vakuuksista, jota koetettiin pitää salassa, ettei kukaan kuole nauruun.

  Kaikki köyhät Afrikkalaiset Suomeen haluaisi Ohisalo. Terroristeja aavikolta keräilee Haavisto.

  Mafiosoille Suomen rahoja aikoo kylvää pääministeri Marin ja Erooppaministeri Ishookana-Asunmaa. Tavoitteena oleva 750 miljardin puhallus on sitä luokkaa, että vielä lapsenlastemme lapsenlapsetkin elävät Brysselin velkavankeudessa. EU-valtiot sidotaan yhteisvastuulliseen velkavankeuteen siten, että eroa haikalevien pitää maksaa koko 750 miljardin potti erostaa. Brexitin leviäminen on Brysselin pahin painajainen, koska silloin hyväpalkkaiset tyhjäntoimittajat joutuisivat oiekisiin töihin.

  Lupiinien holokaustia ajaa Krista Mikkonen.

  Fakta koronasta on, että kaksi kolmasosaa kaikista sairatuneista on Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta. Iso osa lopuista tartunnoista on tullut Ruotsista Meri-Lapin alueelle, kun suomaiset sairaanhoitajat laukkaavat rajan yli pelastamasssa ruotsalaisressukoita.

  On hienoa Yki, että vierastat leimaantumista suvakiksi. Ehkäpä sinunkin sydämessäsi kuitenkin vielä elää tervehenkinen pieni persu.

 8. Kirjoitinkin ”aiemmin” eli lähinnä silloin, kun kyseessä olivat SKP ja SKDL. Nämä kyllä ajoivat, ei pelkästään työläisten asiaa, mutta myös puolustivat teollisuuden asemaa yhteiskunnassa. Työpaikkojen luojana. Nykyinen Vasemmistoliitto onkin pyrkinyt olemaan enemmän yleispuolue. Tosin heikolla menestyksellä. Vanhat kommariajat painavat edelleen…

  Oliko niitä muita kuin Urpilainen, jotka rahaa haluavat roudata Afrikkaan? Tai ovatko ne suomalaiset naiset siellä leirillä terroristeja? Terroristiksi voidaan tuomita vain kun siihen on todisteet. Minä en tiedä noista naisista paljon muuta kuin että pöljiä ovat ja aivopestyjä kun moiseen hulluuteen ovat lähteneet. Tyhmä on tyhmä, mutta terroristi on vasta kun sellaiseksi osoitetaan.

  Tuosta 750 millin puhalluksesta en osaa sanoa mitään, kun en ole jaksanut seurata. Siitä olen samaa mieltä, että Brysselissä on runsas määrä tukevapalkkaisia tyhjäntoimittajia, enkä ole läheskään kaikesta Brysselin touhusta. Itse äänestin aikoinaan EU:n liittymistä vastaan ja se mitä vastustin, on aika paljon toteutunutkin. EU on pahasti mammuttitautinen ja vaatisi raskaan remontin ollakseen se, minkä se pitäisi ollakin. Enkä todellakaan ole mikään liittovaltion kannattaja.

  Totta maar tiedän sen, että Uusimaalla on tuo yliedustus sairastuneista, mutta se on selväkin. Siellähän on lähes kolmannes Suomen väestöstäkin… Tarkoitin lähinnä nyt sitä, että onko sairastumisia tapahtunut ja kuinka paljon sen jälkeen kun eristys päätettiin.

  ”Tervehenkinen pieni persu”? Onko selliaisia vai esititkö tahallasi paradoksin..?

 9. Ruotsin perspektiivissä vihret ja vasemmisto eivät tykkää toisistaan vaikka ajavat samoja asioita. Vasemmistolla on parempi analyysi yhteiskunnasta luokkayhteiskuntana, kun vihreiden unelmamaailma on maailma ilman teollisuuta ja muita kulkuvälineitä kun hevonen. Lehmätkin taitavat olla kyseenalaisia ,kun niiden paskat tuottavat metaania.

  Ruotsin kirkkoa voi motivoidusti kutsua vihervasemmistolaiseksi. Siellä ideologiat ovat kauniisti naimisissa keskenään.

  Minulla ei ole ehdottomasti mitään lupiineja vastaan niin kauan kun ne ovat kontrolin alla. Samoin kalastajat. Ihan hyviä jolleivat riistokalasta meriä tyhjiksi.

 10. No minä tiedän taikka luulen tietäväni tämän kirjoituksen taustan.

  Olen Tauno J:n kanssa täysin samaa mieltä. Yki on juuttunut tasistolaiskommunnistiseen aikaan ja pahasti. Hän ei pääse tälle aikakaudelle.

  On erikoista etteivät ”suvakit” tunnista itseään mutta perussuomalaisen tunnistavat kaikkialta.

  Muutoin päätoimittajan näkökulmasta Juha Hyrskyn kirjoitus lienee Blogimetsän historian pohjanoteeraus. ”Paska jätkä” sanoi pappi kun Saatanan tapasi, sanoo suomalainen sananlasku, jonka just äsken keksin.

 11. Kyllä vasemmisto ja vihreät ovat ihan eri puolueita. Tunnen vasemmiston äänestäjiä, joiden en voisi kuvitella äänestävän vihreitä, ja päin vastoin. Kysykää esimerkiksi, mitä hyvää Venäjällä on.

 12. Tuomo, olen kyllä ihan 2020 vuodessa. Olin varsin nuori taistolaiskommunismin aikoihin, enkä noista ajoista ole ollut kovin kiinnostunutkaan. Mutta olenko siis kommari, jos vastustan kokoomusta ja persuja ja olen uskonnoton? Olenko kommari, jos puolustan yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja kuulostan vassarilta? Mitä vikaa on puolustaa tasa-arvoisuutta, oikeudenmukaisuutta ja yhteiskunnan resurssien tasaisempaa jakamista? Tai onko väärin vastustaa rikkaiden rikastumista entisestään?

  Suvakki en ole. Olen varsin suvaitsematon. Itse asiassa minä en suvaitse mitään. En pidä koko sanasta. Pitäisi siis sietää joitain asioita, joita ei itse kuitenkaan hyväksy tjms.

  Perussuomalaisten yhteiskunnalliset ja talouspoliittiset linjaukset ovat varsin oikeistolaisia ja enemmänkin oikealla kuin vaikka kokoomuksella, enkä niitä komppaa. Mutta se mihin olen ko. puolueen toiminnassa puuttunut, on se käsittämätön määrä rasistisia ja ihmisarvoa kunnioittamattomia ulostuloja.

 13. ”Kyllä vasemmisto ja vihreät ovat ihan eri puolueita.”

  Joo Meri, …

  Olet varsin pitkälti oikeassa, jos arvioidaan puolueiden kannattajakuntaa. Vasemmistoliittolaiset elävät maakuntakaupungeissa ja ovat varsin iäkkäitä. Kahdenkeskisessä keskustelussa nousee esiin solidaarisuus ja yhteisvastuu. Vihreät asuvat pääkaupungissa, ovat usein nuoria joilla on korvantaustat vielä märkiä, ja kuvittelevat olevansa luomakunnan herroja. Arvoiltaan vihreät ovat natseista ja fasisteista valovuoden verran oikealla.

  Puolueohjelmaltaan kumpikin puolue on kuitenkin varsin samoilla linjoilla – vihreät arvot ovat in ja verot pitää saada yhteiskunnan maksettavaksi. Vasemmistoliiton vanhukset tarvitsevat jonkun huolehtimaan itsestänsä ja vihreät haluavat opiskella ja polttaa höpöheinää Kelan kustannuksella.

 14. Yki, me sovimme niin ettet ole suvakki ja sovitaan sekin ettet tiedä taistolaiskommunistisesta aikakaudesta riittävästi ollaksesi siinä ajassa kiinni.

  Minä toivon, että me molemmat olemme 2020-luvulla. Onko sillä mitään merkitystä niin ei nyt kovinkaan suurta.

  Ainut asia minkä toivon nousevan keskusteluissa esille on asiapohjainen sananvaihto. Se voi synnyttää jotain hyvää ja uutta. Se että retoorisesti haukutaan aatepohja joidenkin ihmisten esittämien mielipiteitten takia on silkkaa hölmöyttä.

  Siihen puutun minäkin jos väitetään perussuomalaisia rasistisiksi ja ihmisarvoa kunnioittamattomiksi. Eivät takuulla ole yhtään enempää kuin tulipunainen kommunistikaan. On vain aatteita ja arvoja jotka tulevat puolueesta ja sitten niitä möläytyksiä ja virheitä joista jokainen itse vastaa. Tuskin Husu Husseinkaan määrittää mitenkään vasemmiston aatetta vaikka hölmöjä mielipiteitä onkin. Syyllistynkö rasismiin? Saattaahan sen niinkin ajatella, silti arvioin vain sanomisia en viiteryhmää taikka ihmistä ihmisenä.

 15. Husu Hussein on hölmöillyt ennenkin. Ei se hölmöys ihon väriä katso. Itse asiassa köyhissä ja kehittymättömissä maissa hölmöillään monessa asiassa rankasti silkkaa tietämättömyyttä ja koska niin on siinä kulttuurissa aina tehty. Ja joo, Husun toilailut eivät määritä demareita (en muuten ole koskaan äänestänyt demareita). Husun toimien kritisoiminen ei kyllä ole rasismia. Jos ne jättää käsittelemättä siksi, kun tämä on tummaihoinen tai maahanmuuttaja, niin silloin syyllistyy kulttuurirelativismiin, joka on yhtä syvältä kuin rasismi. Jos Suomessa on niitä ”suvakkeja”, niin he ovat juuri niitä, jotka syyllistyvät tuohon tympeään suhtautumiseen luullessaan olevansa ”humaaneja”. Samoin syyllistyi Anna-Maja Henriksson edellisellä oikeusministerin pestillään hyväksyessään uskonnollisista syistä tehtävät poikien ympärileikkaukset. Tällainen kulttuurirelativismi jättää sivuhuomiolle myös monissa Afrikan kehittymättömissä maissa edelleenkin tehtävät järkyttävän typerät tyttöjen ympärileikkaukset.

  En kannanotoissani ole haukkunut persujen aatepohjaa sen kellokkaiden ja poliitikkojen viestien ja toilailujen perusteella. Olen kritisoinut näiden tekemisiä. Mutta olen kyllä sitä mieltä, että sen eetos on kyseenalainen sen ollessa lähinnä vain maahanmuuttovastaisuus, joka rajoittuu apua tarvitseviin, mutta ei valkoihoisiin jo hyvin toimeen tuleviin ja hyväpalkkaisiin duuneihin tänne tuleviin. Puolueessa esiintyy runsaasti rasismia, sanoivat he itse mitä hyvänsä puolueensa suhteesta rasismiin. Juuri vähän aikaa sitten puoluesihteeri Simo Grönroos kertoi, ettei puolue aio vaatia kuntavaaliehdokkailtaan sitoutumista rasismia vastustaviin toimintatapoihin. Koska tämä sitoumus olisi vahvasti puolueen politiikkaa sääntelevä asia… Kertoo aika paljon puolueen rasismilinjauksesta. Muut puolueet sitoumukset tulevat vaatimaan. Tämä tieto siis oli muutama päivä sitten Kuntalehdessä.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.