Kansalaiset, hiljaisuutta pyydetään

Ja hiljaisuus laskeutui maan päälle.

Se ei ollut hurskasta hiljaisuutta, jotta oppisimme enemmän maailmasta.

Se oli hiljaisuutta, jota motivoi pelko.

Mielivallan pelko.

Väkivallan pelko – henkisen tai fyysisen.

Sananvapaus – vain muisto menneisyydestä. Uskonnonvapaus – vain muisto menneiltä ajoilta sekin? Siitä huolimatta, ehkä Neuvostoliitossakin aikanaan kaikki näkivät ja ymmärsivät.

Jotkut aikovat pyytää Suomen seuraaviin vaaleihin Etyj:n vaalitarkkailijoita. Kansa kun saattaa äänestää väärin – ainakin sellainen vaara on.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 kommenttia artikkeliin ”Kansalaiset, hiljaisuutta pyydetään

 1. Olen elänyt suhteellisen pitkän elämän. Tällaista ajanjaksoa en muista edes lähellekään olleen, jossa sensuuri ja mielipiteenmuokkaus uutisissa olisi tätä luokkaa. Repo-radio oli lähinnä lastenleikkiä tälle kirjoitusten sensuroinnille ja sen jälkeiselle ”bannaukselle” eli et saa julkaistua mitään omalla nimelläsi.

  Kyse on sananvapaudesta ja sensuurista.

  Olemme parissa vuodessa menneet tässä suhteessa kohden kivikautta. Kirjoittaa saa mutta ei mielipiteitä. Ilmeisesti meillä ei tajuta, että keskustelu tapahtuu nykyään netissä sähköisesti eikä tupailtoja enää juurikaan pidetä eikä kuuluteta kirkossa. Sielläkin saarnataan nykyään jotain agendaa jonka sisältö ei ole Jumalan Sanaa.

  Olemme menettämässä todella paljon. Tätä ei voi edes nimittää suomettumiseksi kun se olisi aivan liian lievä ilmaus menossa olevalle kehitykselle.

 2. En mä silleen oikein vakavasti suhtaudu tähän herrojen vihapuhehömpötykseen. Jos nimittäin haluaa johtaa pelolla, pitää olla oikeasti pelottava. Siis niinkuin Stalin ja se Pohjois-Korean rakettimies. Nämä meidän hallitusnössöt luulee, että ne saa vihapuheen kuriin perustamalla poliisiin muutaman miehen vahvuisen vihapuheryhmän. Tosiasia on, että 50 mihen sijaan pitäisi olla vähintään semmoset 50’000 miestä (ja niille etälamauttimet) yksinomaan kansalaisia vahtimassa.

 3. Tauno, sinä se osaat olla maailman rohkaisevin ihminen. Ei kylläkään pitäisi koskaan käyttää ihmisistä tämmöisiä yli-ilmaisuja, paitsi että tämä ei ole yli-ilmaisu, vaan ihan oikeasti.

  Kun Pahan ääni huutaa ympärillä – vai miten se virsi nyt meneekään – tämmöinen tervehenkinen Hyvyyden reaalismi karkottaa kaikki pelot 🙂

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.