Yksi esimerkki Jumalan kauaskantoisesta suunnitelmasta

Ja se on energiahuolto.

Näkemykseni mukaan Jumala on jo ammoisina aikoina ennen ihmisen ilmaantumista(luomista kehityksen eräänlaisena huippuna) maapallolle, oli Jumala jo miljoonien ja taas miljoonien aurinkovuosien eli maan auringon eli keskustähtensä ympäri kiertävien aikojen kuluessa hoitanut asian niin, että maapallolle oli kerääntynyt kasvi- ja eläinsukupolvien kuollessa niihin kertyneiden solujen hautautuessa kivihiili- ja maaöljy ja –kaasuesiintymiä.

Nämä ihminen sitten tässä loppuvaiheessa on oppinut ottamaan käyttöön.

Ja toisaalta taas tukehtuu niihin!

Tämä pikkublogini tarkoituksena on palauttaa blogiteksti  blogitekniikasta takaisin peruskysymyksiin!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

5 kommenttia artikkeliin ”Yksi esimerkki Jumalan kauaskantoisesta suunnitelmasta”

  1. Minä en ollenkaan usko siihen, että ihminen koskaan tulee tukehtumaan omiin aikaansaannoksiinsa. Se, mitä minä olen lukenut ja oppinut, on se, että ihmisistä kokonaisuutena tulee kaiken aikaa parempia, älykkäämpiä ja täydellisempiä. Ihminen oppii omista virheistään ja tulee välttämään tuhoutumisensa. Mahdollisesti joidenkin katastrofien jälkeen ihmisiä tuhoutuu erittäinkin suuria määriä mutta jäännöksestä kasvaa aina uusi ja parempi sukupolvi.

  2. En minäkään usko kivi- tai muiden polttoaineiden t.m.s. aiheuttamaan ihmiskunnan tuhoutumiseen. Mutta ydinsota, joka on mitä todennäköisin, voi ja kykenee kyllä aiheuttamaan ne tuhovaikutukset, mitä on kuvattu ilmestyskirjassa, joka on, ellei joku sitä tiedä, Raamatun viimeinen kirja.

  3. Toivo, kuolivatko Ilmestyskirjan mukaan kaikki maailman ihmiset niin, että ei yhtään ainokaista ihmistä jäänyt eloon? Eivät kuolleet. Kysymyksessä lienee ainoastaan kuvaus siitä, että erilaisia ikäviä tapahtumia on jo ollut ja tulee vielä eteemme ennen kuin aurinkokuntamme tuhoutuu lopullisesti. Pääasia Ilmestyskirjassa lienee se, että siellä ennustetaan Jeesuksen uusi tuleminen.

    Minusta kysymyksessä on vain jonkun vanhan ihmisen mielikuvitus jonka avulla hän jaksaa paremmin elää vankeudessaan. Kosto on suloista vaikka se tapahtuukin vain mielikuvituksessa.

  4. Eivät kuolleet. Ainoastaan Kristuksessa kuolleet herätettään henkiin, mutta muut kuolleet jäävät kuoleman tilaan ennen kuin hekin herätetään 1000 vuoden kuluttua viimeiselle tuomiolle. Näin minä olen Ilmestyskirjan mielessäni käsittänyt! Mitä niille 1000 vuoden aikana syntyneille käy, kuolevatko he edelleen vai elävätkö he ne 1000 vuotta???

  5. On nää uskovaisten spekulaatiot melko uskomattomia. Eihän kukaan ihminen elä 1000 vuotta. Ihminen elää korkeintaan 120 vuotta. Elettyään maksimimäärän vuosia ihminen kuolee. Se mitä ihmiselle tapahtuu sen jälkeen kun hän kuolee on meille toistaiseksi suuri arvoitus. Tähän meille ei voi antaa Raamattu vastausta. Vastaus ihmisen on selvitettävä ihan itse.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.