Suomi vihollisen ympäröimänä

3. Mikä vihollinen?

Puhe vihollisista tuntuu nykyihmisestä vieraalta ja jopa pelottavalta, koska Suomi on saanut olla rauhassa jo yli 70 vuotta. Kuitenkin väkivaltaa ja sotaa on ollut läpi historian aina Kainista ja Aabelista lähtien. Nykyinen tilanne Suomessa on poikkeuksellinen, johtuneeko mummojen esirukouksista. Esimakua tulevasta antoi Turun puukotustapaus. Joka tapauksessa television ja kännyköiden kautta sota ja raakuudet työntyvät joka päivä silmiimme ja korviimme, joten se siitä ’rauhasta’.

Mutta se vihollinen, jota tarkoitan, on salakavalampi. Se ei tulekaan väkivaltana tai uhkana ruumistamme kohtaan, vaan mieltämme kohtaan. Se ilmenee hiljaa (ja kovemmin) hivuttautuvana propagandana mikä muuttaa käsitystämme itsestämme ja ympäristöstämme. Joku on joskus sanonut: ’kynä on mahtavampi kuin miekka’. Vaikuttamalla mieleemme vaikutetaan tunteisiimme, asenteisiimme ja tekoihimme. Se joka hallitsee yleistä mielipidettä, hallitsee maailmaa.

Lapsi tietää syntyessään, että Jumala on hänet luonut. Heti sen jälkeen ympäristö, kaverit, koulu, yliopisto, työkaverit, media jne. koko ajan toitottavat ateistista ja materialistista maailmankuvaa. Vain seurakunnat ja kristityt vanhemmat yrittävät tuoda toisenlaista kantaa esille, mutta valitettavan huonolla menestyksellä. Totaalinen aivopesu on vallalla koulutuslaitoksessa setanormatiivisuuden ja evolutionismin muodossa. Seuraukset hirvittävät. Jos ihminen on vain tiedottomien kemiallisten prosessien tuote, vain yksi eläinlajeista, eläkäämme sitten kuin eläimet.

Tätä ei Jumala ole tahtonut. Hän halusi luoda ihmisen omaksi kuvakseen, joka voisi vapaasti valita, rakastaako hän Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistään niinkuin itseään. Jumalan vastustaja (ensimmäinen liberaaliteologi) sai houkuteltua ihmisen asettumaan Jumalan tahtoa vastaa, ja tässä sitä ollaan.

Voimmeko vastustaa vihollistamme? Se ei ole vain em. ’vanha vihtahousu’ vaan myös oma paha luontomme, joka on kapinassa Jumalaa vastaan. Voimme. Mutta se tapahtuu paitsi itsessämme, niin myös perheessämme, koululaitoksessa, työpaikoilla ja koko yhteiskunnassa. Valitsemmeko pahan vai hyvän?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.