Kesäteräteologisia mietteitä 4. Käärmeet

Miksi muuten käärmeet piti luoda? Ja milloin tarkalleen ottaen käärme luotiin. Oliko se ennen ihmistä, vaiko juuri ennen sitä syntiinlankeemusta? Niistä kahdesta luomiskertomuksesta en oikein pääse selville. Entä loiko Jumala käärmeen välikappaleeksi ovelaan suunnitelmaansa, jolla ne puupäät, Adam ja Eeva, saatiin satimeen? Ja kun ne piruparat satimeen saatiin, niin kostona sen käärmeen piti sitten pistää ihmispoloa kantapäähän. Ja sama jatkuu edelleen. Pitääkö meidän vieläkin kärsiä niiden kahden taliaivon tekosesta? Eikö 6000 vuotta jo riittäisi?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 kommenttia artikkeliin ”Kesäteräteologisia mietteitä 4. Käärmeet”

  1. Ensin pitää kysyä, että uskotko Jumalan olemassa oloon ja jos uskot, uskotko Jumalan luoneen maailmankaikkeuden ja kaiken mitä siihen kuuluu. Jos uskot, niin vaikuttaisi siltä, että Jumala ei ole kaikki tietävä ja oikeuden mukainen mielestäsi.

    Ennen kuin voi keskustella asiallisesti, niin nämä asiat olisi hyvä tietää toisenkin osapuolen.

  2. Käärme on tietysti evoluution korkein saavutus, sehän vuodattaa myrkkyään kaikkiin herkkäuskoisiin.

  3. Mutta Kari! Eikös nyt pitänyt keskustella älyllisesti…

    Sarkasmina tuo ei kauhean hyvin toimi. Sarkasmin pitää olla iskevä, kärjistää negaation kautta ja hyvässä tapauksessa esittää uusi ja yllättävä näkökulma.

  4. Eikö se käärmeen kähy olekaan evoluution korkein tuote? Luulin että evolutionismi on kulttuurin korkein kukkanen. Sehän on älyllisyyden huippu.

Jätä kommentti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Piditkö lukemastasi. Jaa teksti.