Vihollisen salaisuudessa osa 96

Vainot

Kaikkein tarkimmin varjeltu salaisuus, mikä mediassa on, on se tosiasia, että kaikkein tärkein vihapuheen ja kiihotettuna olemisen kohde ovat kristityt. Päinvastoin, median mielestä Raamattu ja uskovat ovat pahimpia vihapuhujia ja kiihottajia (ollen toden totta aiheellisesti valtakunnansyyttäjän oikeutetun vihapuheen ja kiihottumisen kohteena).

Vainoa on kaikenlainen kristittyjen kohtaama henkinen painostus, epäluulo, valehtelu, jumalanpalvelusten ym. häirintä, työstä erottaminen uskon tähden, pahoinpitely, vangitseminen, kirkkojen (ja ihmisten) räjäyttely ja murhaaminen.

Tätä salaisuutta on valitettavasti ryhtynyt raottamaan World watch-järjestö, joka kerää tietoja kristittyjen kohtaamasta vainosta eri puolilla maailmaa. Se antaa vuosittain raportin tilanteesta ja 2019 noin 250 miljoonaa kristittyä koki vakavaa vainoa. Pahimpana esiintyy jatkuvasti Pohjois-Korean kommunistihallitus, ja pahimpien 50 maan joukossa on 38 muslimimaata, 5 kommunistimaata, muutama hindu- ja buddhistimaa.

Yksi painostuksen tapa on pakolaisuuden ja katastrofien sattuessa, että muslimimaissa kristityiltä kielletään ruoka- ja muu apu, ja vaaditaan heitä kääntymään muslimiksi jotta saisivat ruokaa. Muutenkin muslimimaissa kristityt ovat toisen luokan kansalaisia, heillä ei ole samoja etenemismahdollisuuksia koulutuksessa ja elinkeinojen harjoittamisessa. Oikeusjutuissa muslimin sana on aina painavampi kuin kristityn. Esim. Egyptissä ja Nigeriassa jos kristitty tyttö kidnapataan, niin hänet pakotetaan kääntymään muslimiksi ja naimisiin muslimin kanssa. Tällöin tyttö ei enää voi käydä koulua ja vain palvelee miestään ja synnyttää tälle lapsia (Nigeriassa uusia Boko Haram-sotilaita).

Onneksi normaalimedia ei julkaise tuollaisia propagandistisia väitteitä ja näin tuo varjeltu salaisuus pysyy aisoissa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
27 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Kalevi Kauppinen

Se, jos ihmisiä vainotaan uskonsa tähden ei oikein ylitä uutiskynnystä. Tämä on hyvin tullut esille uutisoinnissa. Lehdistö vaikenee sekä televisio uutisissa hyvin harvoin kerrotaan tapauksista, joita voi kutsua kristittyjen vainoiksi.

Kun ollaan hiljaa vainoista, niin käytännössä se merkitsee hiljaista hyväksymistä, eikä sen takia niihin ei tarvitse puuttua. Odotan mielenkiinnolla sitä, syntyykö täällä asiasta keskustelua.

Yki Räikkälä

Vainoja on esiintynyt ja esiintyy eri puolilla maailmaa monista eri syistä. Useimmiten syy on etninen. Uskonto lienee sitten toisella sijalla – tosin monin paikoin sukupuolivähemmistöön kuuluminen on suurimpia vainon syy. Mikään uskonto ei pääse tässä asiassa moitteetta. Venäjällä ortodoksikirkko osallistuu valtiovallan kanssa myös sukupuolivähemmistöjen ja väärinajattelevien vainoihin. Vainot on yksi syy, miksi minusta maailma olisi paljon parempi paikka ilman uskontojen eri puolilla saamaa vahvaa yhteiskunnallista asemaa. Mitä tiiviimmin uskonnollisilla yhteisöillä on yhteys vallanpitäjiin, sitä suurempi todennäköisyys on vainojen esiintymiseen.

Suomessa nyt ei kuitenkaan ketään vainota uskonnon takia. Sen sijaan monissa uskonnollisissa yhteisöissä harjoitetaan henkistä väkivaltaa kiitettävissä määrin. Painostusta, päsmäröintiä, uhkailuja, vaikenemista, eristämistä, väistämistä jne. Enpä ole nähnyt mediassa mitään vihapuheita kristittyjä kohtaan tai mainintoja Raamatusta vihapuheena muuten kuin siltä osin kuin se on perusteltua. Vaanha testamentti sisältää kiistämättä runsaasti vihapuhetta ja kiihotusta – Jumala itse siellä pääkiihottajana.

Päivi Räsänen ei ole joutunut poliisitutkintaan uskonsa vuoksi, vaan siksi, että hän on loukannut sukupuolivähemmistöjä julkisesti. Hänen twiittinsä ja se edelleenkin verkossa helposti saatavilla oleva ”Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi” -pamfletti ovat selvää kiihottamista kansanryhmää – homoja kohtaan. SE on tutkinnan syy, ei Raamatunlauseiden käyttö sinänsä. Suomessa saa edelleen laillisesti lainata Raamattua ja julistaa uskoaan. Räsänen käytti tarkoituksellisesti raamatunlausetta herjaten homoseksuaalit häpeällisiksi. Yksiselitteisesti.

Mitä järjestäytyneempi ja kehittyneempi yhteiskunta on, sitä vähemmän uskonnolla on siinä sijaa ja vainojakaan ei juuri esiinny. Yksi tärkeimpiä vastalääkkeitä vainoja vastaan on sekularisoituminen, yhteiskuntajärjestyksen muodostaminen aatteellisesti ja uskonnollisesti neutraaliksi.

Kalevi Kauppinen

Kaksi ensimmäistä ihmistä olivat heteroja Jumalan luomia, mutta miksi sitten kaikki jatkossa eivät olleet heteroja?

Ei heterot tai homot ole eri arvoisia Luojansa silmissä, kaikki kumminkin tuomitaan heidän tekojensa mukaan, oli sitten kysymyksessä kuka ihminen tahansa.

Räsäsen virheeksi katsotaan se, että hän uskoo Raamatun elämän ohjeisiin. Hänen lausunnoissaan tulee esille hänen pettymisensä kirkkoon, jonka jäsen hän on. Ei ole mitenkään poikkeuksellista se, että jäsenet arvostelevat muissakin yhteisössä, kuin kirkko. Joissakin maissakin on jopa hallisijan arvostelu tuomion alainen teko. Ei kai siihen suuntaan kukaan haluaa mennä.

Seppo Heinola

”Kaksi ensimmäistä ihmistä olivat heteroja Jumalan luomia, mutta miksi sitten kaikki jatkossa eivät olleet heteroja.”

Ensimmäiset Raamatun kuvaamat ihmiset eivät olleet heteroja vaan androgyynejä eikä tämä ole vain minun mielipiteeni van myös useiden heprealaisten rabbien:

https://www.sefaria.org/sheets/179959?lang=bi

100 prosentisia miehiä ja naisia ei ole ylipäätään olemassakaan,sillä molemmissa on toisen sukupuolen ominaisuuksia, Kalevilllakin kuten kaikilla miehillä mm. maitorauhaset eli nännit. Niistä ihmistä, joissa näitä vastakkaisen sukupuolen ominaisuuksia sekä ulkosia että sisäisiä niin hormonaalisia kuin geneettisiä ym., on runsasti, tulee usein lähtökohtaisesti siis jo kohdusta alkaen homoja tai lesboja taai biseksuaaleja, myös a-seksuaaleja.

Yki Räikkälä

Jahas, ja missä on osoitettu, että on ollut aikanaan ne ”kaksi ensimmäistä ihmistä”…?

Yki Räikkälä

Kari, kyllä Räsänen sitä juuri tarkoitti. TIETENKÄÄN hän ei suoraan sano homoja häpeällisiksi, mutta sitä hän tarkoittaa. Raamatulla läimäisy sisälsi mm. tämän: ”…Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan”.

Sillä pamfletillaan hän hyökkää suoraan homoja kohtaan ja kuvaa nämä epänormaaleiksi (ei suoraan sitäkään), vaan että ”tiedämme sen olevan psykoseksuaalisen kehityksen häiriö.

Näistä Räsästä syytetään, ei sinänsä Raamatun siteerauksesta. Ja tämä on fakta. Räsänen on takuulla lainannut Raamattuaan ja läimäissyt sillä useita kertoja milloin ketäkin, eikä koskaan ole tullut tutkintapyyntöjä. Samoin Suomessa lainataan raamattua joka päivä siellä täällä ja eritoten nykyaikana somessa. Kukaan ei ole saanut syytettä, eikä tule saamaan, koska Raamattua ei tulla kieltämään ja sen lainauksien esittämistä aseteta laittomaksi. Räsänenkin saa jatkaa läimäyttelyään jatkossakin, kunhan ei syyllisty kansanryhmää vastaan kiihottamiseen.

Tuo sinun ”salaisuus” -höpinä on silkkaa höpöhöpöä. Salaliittoteoria, jotka kaikki ovat hupsuja ja liikuttavia fiktiohommia. Tosin voivat ne olla vaarallisiakin, jos joku höyrypää saa päähänsä lähteä suojelemaan aseen kanssa ”viattomia”, kuten jenkeissä se yksi kaveri lähti pizzeriaan haulikon kanssa pelastamaan ”hyväksikäytettyjä lapsia”. Kyseessä oli salaliittoteoria, johon sotkettiin Hillary Clintonkin. Silloin oli tosi kyseessä ja asiakkaat pizzeriassa vaarassa.

Kalevi Kauppinen

”100 prosentisia miehiä ja naisia ei ole ylipäätään olemassakaan,sillä molemmissa on toisen sukupuolen ominaisuuksia, Kalevilllakin kuten kaikilla miehillä mm. maitorauhaset eli nännit.”

Seppo, miehellä ja naisella muitakin yhtäläisyyksiä, kuin nännit. Miksi Adam oli mies ja Eeva nainen, siksi että he saivat jälkeläisiä. Voiko samaa sukupuolta olevat saada jälkeläisiä, ei ainakaan minun mielestäni. Jos Jumala olisi luonut kaksi ensimmäistä ihmistä samaa sukupuolta olevaksi, niin ei meitäkään tässä olisi. Tämä totuus Raamatussa ilmoitetaan, mutta sen toistaminen tuntuu loukkaavan joitakin ihmisiä.

Yki Räikkälä

Narratiivit menevät usein sukkana läpi suurelle osalle populaa. Nähtävästi luomissatu on edelleen totta monille. Mielenkiintoista kyllä se, että moni nykyajan ns. kansallismielisistä pitää itämaista tuontiuskontoa, kristinuskoa ja sen narratiiveja, kuten luomiskertomus, totena, mutta omaa kansallistarinaamme, Kalevalaa ja sen sotkanmunakertomusta kivana satuna. No, tosin sekin on tuontitavaraa… kaikki luomisnarratiivit toistuvat eri kulttuureissa vähän erilaisina.

Onko Kalevi Raamatussa kaikki totta? Jos, niin olemmeko me syntisiä, koska emme kivitä homoja ja avionrikkojia kuoliaaksi? Vanhemmilleen tottelemattomia lapsia? Nämähän on Jumalan meille antamia lakeja, ja ne ovat edelleen voimassa, koska Jessekin ilmoitti, että laista ei yksikään kirjain eikä pieninkään piirto häviä ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

Kalevi Kauppinen

Yki, suurin käsky Raamatussa on, rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseäsi. Mitä tämä tarkoittaa, minusta sitä, ettei minun tarvitse toista ihmistä rakastaa enemmän kuin itseäni.

Jos joku ei noudata Jumalan tahtoa, niin hän vastaa itse teostaan. Ei Jumalan tahdon tuominen esille keskusteluissa pitäisi ketään loukata. Jos joku loukkaantuu, niin hän loukkaantuu häneen, joka on hänet luonut, ei keneenkään ihmiseen.

Evankeliumin vieminen eteenpäin on puhtaimmillaan rakkautta lähimmäistä kohtaan, jos se on jotain muuta, niin se ei ole Raamatun mukaista.
Jumalan kieltäjälle tämä tuntuu olevan vaikea käsittää, koska hän elää omien voimiensa varassa, ja kuvittelee, että siinä on kaikki.

Yki Räikkälä

Kari, se on SandArmoh. Ei Sandermoh.

Onko se, että kertoo erään kristityn saaneen syyttäjän niskaansa vain homovihamielisistä kirjoituksista, vihapuhetta? Siis kritiikki on aina vihapuhetta?

Minä olen rauhan mies ja pasifisti. En siedä väkivaltaa enkä kivitä ketään. Kritiikki ei ole kivitystä. On todella mielenkiintoista kyllä se, että vertaat nykypäivän Suomen ateisteja 30-luvun Neukkulan NKVD:n.

Synnin käsitekin on jälleen hukassa sinulta. Se on teidän kristittyjen ja muslimien käyttämä termi. Jos minä kerron olevani synnitön, tarkoittaa se itse termiä. Omia kehnouksiani ja ikäviä tekojani se ei poista. Varsinaista pahuutta en tietoisesta valinnastani ole tehnyt. Mutta tämä on turhaa puhetta äärikristitylle, jolle kaikki ovat syntisiä.

Yki Räikkälä

Kalevi, yksi syy omaan uskonnottomuuteeni on tuo kristinuskon ja Raamatun käskyttäminen. Ei kukko käskien laula, eikä ihminen toista käskystä rakasta. Vielä vähemmän voisi käskystä rakastaa sellaista hirmujumalaa, mikä teidän raamatussanne on kerrottu.

Teidän uskontonne on pelotuksen uskonto. On rakastettava tuota Stalinin, Mao Tse Tungin tai Pohjois-Korean Kimien kaltaista jumalaanne ja se tapahtuu silkasta pelosta. Jos ei rakasta, ei hyvä heilu. Jos ei tee tämän tahdon mukaan (Mooseksen laki teloituskäskyineen kuuluu tietty myös tähän tahtoon), ei hyvä heilu.

Jos ei rakasta tuota teidän mielivaltaista despoottijumalaanne, saa hirmuisen rangaistuksen, joka kestää ikuisesti… Kuten diktaattorit ja hirmuvaltiaat, ei teidän jumalanne salli yksilöllisyyttä eikä omaa ajattelua. Pitää olla ruodussa ja pysyttäytyä Herran jatkuvassa nuhteessa!

Seppo Heinola

Kalevi: ”Jos Jumala olisi luonut kaksi ensimmäistä ihmistä samaa sukupuolta olevaksi, niin ei meitäkään tässä olisi.”

Vaikeuksia luetun ymmärtämisessä Kalevi? Sorry, mutta EN sanonut.että 1 adamit ei ihmiset olisi luotu ’samaa sukupuolta oleviksi’, van androgyyneiksi eli kaksineuvoisiksi.
Sitten tämän alku-adamin feminiinisestä olemuspuolesta (itse asiassa alapäästä: tachennaa) kehitettiin elohimien toimesta nainen, jolla oli kohtu ja siittäminen ja synnyttäminen nykyisessä mielessä saattoi alkaa.
Mistä luulet Kalevi johtuvan, että naisella on kaksi XX sukukromosmia ja miehellä yksi X ja Y,joka Y on vain X:n mutaatio (X: stä on pudonnut yksi sakara!) ? Siis miksi m i e h e l l ä on yksi n a i s e n sukukromosomi mutta naisella ei YHTÄÄN miehen sukukromosomia? No tämä kerto oikeasta ’luomisjärjestyksestä’.

Seppo Heinola

Ei siitä X:stä ole pudonnut mitään sakaraa pois. Miehen XY-kromosomeista otettiin X ja Jumala kahdensi sen.

Jahas, Karille se tässä aurinko kiertää taas maata. Kun ei tarvitse kuin katsoa kormosomien mikroskooppikuvia ymmärtää,miten asia on mennyt. JA tieteenmukaan ’Alun perin Y-kromosomi on ollut samanlainen kuin X-kromosomi, mutta viimeisten 200 miljoonan vuoden aikana valtaosa geeneistä on hävinnyt.’ Eli kaksi X:” on ollut ENSIN! Ihmisalkiokin alkaa AINA lähtökohtaisesti kehittyä ensin naiseksi ja vasta toisijaisesti erään SRI geenin vaikutuksesta mieheksi. Tämäkin on tieteellinen fakta muta nekös Karia kiinnostavat.
Jat tämä וַיִּבְרָ֨א אֱלֹהִ֤ים אֶת־הָֽאָדָם֙ בְּצַלְמ֔וֹ בְּצֶ֥לֶם אֱלֹהִ֖ים בָּרָ֣א אֹת֑וֹ זָכָ֥ר וּנְקֵבָ֖ה בָּרָ֥א אֹתָֽם
käänetty sananmukaisesti:
Ja synnytti elohimit tuon ihmisen kuvassaan, kuin kuvassa elohimien synnyti heidät, siemenjohtimellisiksi
( puhkaimelliseksi) ja aukkoisiksi synnytti heidät. Viisaat hepreaa täysin osaavat rabbit (jotka pitkälti toistatuhatta vuotta ennen minua eläneinä tuskin ovat olleet ’kav ereitani’) katsoivat , että זָכָ֥ר eli puhkaisin(phallos) ja aukko נְקֵבָ֖ה (vagina) olivat vielä tässä vaiheessa samassa adamissa.
Järjestys:
1) אָדָם֙ adam,yleisnimi ihminen, jossa olivat
זָכָ֥ר ja נְקֵבָ֖ה eli fallos ja vagina
2) ‏חַוָּה‎, eli ’elämän antaja’ kohtu, joka tehtiin adamin ’eteen’)
3) אִשָּׁה nainen ja אִישׁ mies
4) קַיִן ensimmäinen siitetty ja synnytetty poikalapsi, jolla oli jod eli penis (’keihäs’)
Kts kuvaa: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/mkx5v/ny-studie-y-kromosomet-forklarer-menns-kortere-levealder

Seppo Heinola

”Adam eli mies luotiin ensin ”

Adam ei merkitse mies vaan on ihmissuvun lajinimi, joka ei ilmaise sukupuolta. Kuten ei esim. sanasta koira voi tietää onko kyseessä naaraskoira vai uroskoira.
Ja kuten yllä jo sanoin tieteen mukaan kaksi X:ää on ollut ennen Y:tä eikä päinvastoin.
Heprean sana tsela ei merkitse kylkiluu ja ko sukupuolenkorjaus-alkio otettiin adamin alapäästä,joka edusti adamin feminiinistä puolta eli sivua (tsela)

Seppo Heinola

Tietenkin kaikki puhtaasti ihmiset ovat ihmisten lapsia… Tosin Raamatun mukaan ihmiset saivat myös negfilim/gibborimeille lapsia…nämä olivat jumalien poikia.
Adam muuttui erisnimeksi vasta sen j ä l k e e n kun ajsh ja isha olivat ilmestyneet.
Ja näytäpä minule se tietellinen lähde,jossa näytetäämn että XY on ollut ennen XX:ää. Ja kerropa miksi sikiö alka aina ensin kehittyä naiseksi ja vasta toissijaisesti mieheksi?

Seppo Heinola

Ken tietoa lisää,se tuskaa lisää:

”https://forskning.no/menneskekroppen/alle-menn-har-vaert-kvinner/654549”:
Videon on tuottanut AsapSCIENCE.)

Kaikki miehet ovat olleet naisia:

Arnold Schwarzenegger on ollut. Brad Pitt on ollut. Ja jos olet mies itse, olet ollut nainen.

Se kuulostaa uskomattomalta, mutta kaikki miehet ovat oikeasti naisia ​​sikiön ensimmäisen 5-6 viikon aikana. Todiste siitä, miltä sukupuolielimemme näyttävät. Katso miten on yllä olevassa videossa.
Selitys on kromosomeissamme, jotka perimme vanhemmiltamme ja jotka kantavat geenejämme. Naisilla on kaksi X-kromosomia, kun taas miehillä on yksi X-kromosomi ja yksi Y-kromosomi.

Mutta Y-kromosomi aktivoituu vasta sikiön ensimmäisen 5-6 viikon jälkeen. Ennen sitä kaikki kehittyvät naisiksi, mikä on myös syy siihen, miksi miehillä on nännit.

© Videnskab.dk. Kääntäjä Lars Nygaard forskning.no: lle.

Seppo Heinola

Hienoa,että Kari viimein myönsi asiassa tieteen käsityksen ’luomisjärjestyksestä’ oikeaksi. Mutta yritti sitten näppärästi mutta läpinäkyvästi muuttaa puheenaiheen toiseksi.

No mielenhäiriöitä ja itsemurhia on tullut kylläkin Kari enin silloin kun jotkut ihmiset eivät kirkon ja typerien ihmisten painostuksesta ole saaneet ja uskaltaneet aikanaan olla sitä mitä syvimmiltään ovat. Onneksi asiaan on saatu muutosta vaikka räsäsiä asiassa yhä piisaa.

Seppo Heinola

Kari: ”Y:n hedelmöittäessä alkio on miespuolinen, koska sen kasvaessa Y -kromosomista tullut vaikuttava aine saattaa alkion tulemaan miespuoliseksi.”

No kun ei ole vielä hedelmöityshetkellä eikä automaattisesti saata! Et ole ymmärtänyt vieläkään, että kun Y kromosomi on X kromosomin pienikokoinen muunnelma,eli alun perin Y-kromosomi on ollut samanlainen kuin X-kromosomi, mutta viimeisten 200 miljoonan vuoden aikana valtaosa Y:n geeneistä on hävinnyt poislukien toki mm. yksi maskuliinisen kehityksen määräävä tärkeä SRY geeni, joka aktivoituu vasta 5-6 raskausviikon jälkeen,niin tätä ennen KAIKKI sikiöt alkavat automaatisesti kehittää ensin munasarjoja eli kehittyä naiseksi. Jos SRY geeni ei jostain syystä aktivoidu tai puuttuu Y:stä, syntyy joskus XY naisia, eli Y ei estä tätä muunnelmaa.

Seppo Heinola

JATKUU:
Tiedettä: ”Toinen oireyhtymä, johon sry-geenin virhe usein liittyy, on Swyer. Siinä Y-kromosomin kantajasta kehittyykin nainen. Wilson Sayresin mukaan poikkeukset sukupuolikromosomeissa eivät loppujen lopuksi ole kovinkaan harvinaisia.
”Esimerkiksi Arizonan yliopistossa on noin 70 000 opiskelijaa. Heistä vähintään 14:lla on vain yksi X-kromosomi, ja 35–70:llä on kaksi X-kromosomia ja yksi Y.”

Ps. ’Luomisjärjestyksestä’ kertoo myös paljon se,että ”Ihmisaivojen pohjana on feminiininen rakenne. Miehen aivot erilaistuvat naisen aivoista sikiönkehityksen aikana ja vähän aikaa syntymän j ä l k e e n.”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial