Vihollisen raivotessa, osa 85

85. Avioliiton tuhoaminen

Vihollinen hyökkää raivoisimmin avioliittoa vastaan, koska hän tietää, että Jumalan tahdon mukaan toimiva perhe on yhteiskunnan perusta ja tuhoamalla sen hän saa aikaan kaaoksen ja tuhon kaikkialla.

Eräs tehokkaimmista keinoista on avioliittokäsitteen muuttaminen. Ensiksi ihmiset pakotetaan halveksimaan avioliittoa ja olemaan tunnustamatta sitä virallisesti yhteiskunnan edessä, sanomalla että rakastavan parin ei tarvitse saada papin tai maistraatin siunausta (avo)suhteelleen. Rakkaus riittää. Ja kun rakkauden tunteet hiipuvat, voidaan toinen heittää roskiin ja solmia uusi suhde, jossa ollaan yhtä sitoutuneita rakkaudentunteeseen. Ja kun sekin loppuu, niin seuraava kierros odottaa. Vaihtelun vuoksi iltapäivä- ja naistenlehdet hehkuttavat uskottomuuden autuutta. Toinen ihmistä rikkova harha on, että pitää harrastaa seksiä, jotta havaitsisi sopivatko sukupuolielimet toisiinsa, ennenkuin voi alkaa seurustelun. Voi järjen köyhyyttä!

Tämäkään ei tietenkään riitä. Koska heterot eivät halua sitoutua avioliittoon, on tilalle saatava vaatimus avioliittoon homoille (ja lesboille), koska ei saa olla epätasa-arvoisuutta. Näin näppärästi saadaan Jumalan alkuperäinen tarkoitus tuhottua. Seuraavana on tietysti vaatimus että on saatava sukupuolineutraalin lisäksi lukumääräneutraali, ikäneutraali(pedofilia), lajineutraali (eläimiinsekaantuminen), nekrofiilinen, matriaalineutraali(fetissiavioliitto) ym. avioliitto. Nämä kaikki, koska tasa-arvo on ylin arvo ja näiden vastustaminen on vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan.

Tämä nykyinen idiotismi ei tietenkään ole mitään uutta. Kaikkea tuota on ollut historian kuluessa, mutta ne kulttuurit, joissa noita on harrastettu, ovat järjestään tuhoutuneet. Ne yhteiskunnat, joissa on toteutettu aitoa avioliittoa, ovat säilyneet ja kukoistannet.

Jumalan tahto sukupuolisuuden toteuttamiselle on ilmaistu jo Raamatun alkulehdiltä: mieheksi ja naiseksi Hän loi heidän ja antoi tehtävän lisääntyä sekä viljellä ja varjella maata. Ei ole luotu kuin kaksi sukupuolta (tietysti on geneettisiä häiriöitä, jotka tarvitsevat hoitoa), mutta nykyinen genderismi on vain korvien välissä oleva häiriö, mikä ei tarvitse kirurgin veistä, vaan terapiaa ja kasvamisen mukanaan tuomaa kypsymistä.

Jos miehet ja naiset sitoutuisivat harjoittamaan seksiä vain oman aviopuolisonsa kanssa, veneeriset taudit katoaisivat sukupolven aikana. Samalla tunnesuhde säilyy ja kasvaa, kun vain avioliitossa toteutetaan keskinäistä anteeksiantoa ja luottamusta. Samalla lapsista on mahdollista kasvaa tasapainoisempia kuin nykyisessä kaaottisessa tilanteessa, jossa pojat eivät saa olla poikia eivätkä tytöt tyttöjä. Vihollinen tietää tämän, eikä lopeta raivoamistaan aitoa avioliittoa vastaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
12 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Seppo Heinola

Miten pappi tai maistraatti olivat edustettuina Adamin ja Eevan liitossa?

Seppo Heinola

”….jossa pojat eivät saa olla poikia eivätkä tytöt tyttöjä..”

Missä/mistä tämmöisen astetuksen tai lain saa lukea?

Markku Hirn

Talonpoikais yhteiskunnassa jälkeläisten saanti oli tärkeätä. Siitä seurasi että morsiain oli usein raskaana vihittäessä. Raskautta pyhitettiin sillä että oli todellakin koeteltava, että sukupuolielimet sopivat toisiinsa ja raskaus oli todistus siitä. Oli todellinen elko että jompikumpi olisi steriili eikä jälkeläisiä tulisi. Pohjanmaalla oli ns aittakulttuuri, kun pojat kävi yöjalassa tyttöjen luona. Kun sitten aamulla nuori mies ilmestyi nurkan taakse isännän viereen tyhjentämään rakkoa , niin asia oli sitten sovittu ja siitä seurasi sitten häät. Herännäiset sotkivat toimivan käytännön ja edellyttivät että nuoret olivat neitseellisen puhtaita ja koskemattomia. Asiasta on jopa väitöskirja jonka nimi muistaaksen oli jotakin kun : Taistelua siveyden puolesta , yöjalkailu Pohjanmaalla.

Seppo Heinola

”Oletko tosiaan sitä mieltä, että pitää koettaa sopivatko elimet toisiinsa? Eiköhän se ole itsestään selvää.”

No ei ole, ei fyysisesti eikä henkisesti. Aina eivät jonkun kanssa toimi ei kalut eikä halut eikä kemiat. Noinko huonosti tunnet elämän tosiasoita? Monet ns. perhelvetit ja onnettomat elämät ovat johtuneet juurikin siitä, että kummaltakin osaltaan toisilleen sopimattomat ihmiset ovat menneet po. osalta sokkoina naimisiin.

Seppo Heinola

”Seppo, en puhu siitä mikä on korvien välissä, vaan itse elimistä”

Enko minä edellä kuvannut molempia? Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus!!! Miten oikein luet viestejä? No eivät ne aina käy elimetkään, on monista syistä sopimattyomia tai toimimattomia kummassakin sukupuolessa. Ja tähän ns kemiattomuus päälle. Toimivuus tarkoittaa myös tyydytyksen saamista jota vaille jääminen on etenkin naisissa sangen yleistä.

Seppo Heinola

Osaan, sillä vastasin nimen omaan siihen Sinun
toiseen asiaasikin’. Jopa kahdesti !!!

Yki Räikkälä

Kari, mistä muuten johtuvat ne elinten epämuodostumat? Sukupuolielinten ja muut, jotka siis ovat varsin tavallisia. Mistä johtuu ne häntäluun pitkästymät eli hännät, joita tuolloin tällöin kaikessa hiljaisuudessa leikataan vastasyntyneiltä?

”epämuodostumat on asia erikseen” Niin, epämuodostumat ovat siis asia erikseen. Sai nou moor!

Seppo Heinola

No kaikki vääristymät johtuivat tietysti siitä maineikkaasta omenansyömisestä. Omituiseksi vain jää, miksi toisia syntyviä rangaistiin Eevan synnistä enemmän kuin toisia?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial