Vanha Blogimetsä poistunut käytöstä

Otsikon mukaisesti vanha Blogimetsä on nyt poistunut käytöstä.

Vanhat blogit ja kommentit siirretään arkistoon ja arkisto julkaistaan kun ehditään.

Uuden Blogimetsän pitäisi nyt toimia juurihakemistossa www.blogimetsa.fi eli myös ilman tuota /WP -kansio-liitettä.

Huomioittehan että uusien blogien kestolinkit tulevat olemaan ilman tuota /WP/ -kansiota, esimerkiksi tämä on  https://www.blogimetsa.fi/vanha-blogimetsa…istunut-kaytosta/

 

Jos ongelmia, tähän voi kommentoida, tai jos isompia ongelmia eikä pääse kommentoimaan, minulle etunimi.sukunimi (at) evl.fi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tilaa
Ilmoita
7 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anne Mikkola

Kiitos Tuomas. Mainiota, että osoite ohjaa jo tänne.

Kukahan kävisi kaupassa ostamassa Tuomakselle oikein kauniin kukkakimpun tai jotain. Neljä vuotta Tuomas on tätä hoitanut. Näkemiin en tietysti sano, kun Tuomas ei mihinkään katoa toivottavasti pitkään aikaan.

Ties vaikka tulisi joskus tänne jotain kirjoittamaan? Ihan niin kuin blogistin roolissa? Olisikohan se mahdollista?

Tuomo Hirvi

Kiitos minunkin puolestani. Hyvä että osoite ohjaa tänne uuteen aikaan näin nopeassa tahdissa. Kiitos myös Annelle, yllätit myönteisesti ripeydelläsi.

Seppo Heinola

Toivottavasti arkisto saadan pian käyttöön, tarvitsen monien blogieni ja kommenttieni aineiston kirjaani varten,enkä ole tarkentanut-tyhmä-kaikkia itselleni.

Anne Mikkola

Moi Seppo. No mutta sentään… Meillä on kyllä koko vanha-blogimetsä tallessa jonain jätti-ZIP:nä eri maantieteellisissä sijaintipaikoissa, mutta toivottavasti siihen ei tarvitse palata.
Nyt ei auta kun vaan rauhassa odotella ja pitää peukkuja, että Tuomas onnistuu arkiston taikomisessa joillain sopivilla hokkuspokkus-php-fokkus-sanonnoilla, ettei tarvitse palauttaa koko vanhaa foorumia.

Seppo Heinola

Kiitos Tuomas, perille tulivat.

Tapsa Laine

Hei! Jos mahdollista, niin haluaisin kerätä arkistooni Blogimetsään lähettämäni viestit – sähköpostissa tai paperilla. Ikää karttuu ja perikunta olisi kiinnostunut ajatuksistani. Tarvitsetteko salasanani? Tapio Laine.

tp.laine@luukku.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial