Valheella on kalliit jäljet


USAn vaalikoneiden toimittaja Dominion Voting Systems on haastanut oikeuteen Trumpin asianajajan Rudy ”Borattähti” Giulianin kunnianloukkauksesta ja liiketoiminnan häirinnästä 1.3 miljardin korvaussummaa vaatien. Trump ja hänen oikeudellinen lakeijansa levittivät täysin valheellista tietoa Dominionin koneiden toiminnasta. Olen kuullut, että Suomessakin jotkut nielivät uskomattomimmatkin valheet vain koska ”My Way” Trump vakuutti niin olevan. Ehkä Trumpin kannattajilla on intoa lähteä maksamaan näitä summia. MyWay Trump tulee apua tarvitsemaan, sillä saattaapa olla, että Rudyn uskollisuus on haipuvaista sorttia, eikä siinä auta sitten tunkea käsiä housuihin ”paitaa oikomaan” kuten kävi Giulianin valmistautuessa lemmentoimiin alaikäisen kanssa Boratin jatko-osassa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
7 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Yki Räikkälä

Rudyn uskollisuus todennäköisesti mittautuu dollareissa. Nyt on uhkana sen meneminen dramaattisesti miinuksen puolelle. Ja kun trumpismi hänelle maksanee myös erottamisen USA:n lakimiesliitosta, voi olla edessä köyhä työttömyys, vaikka eläkeiässä onkin jo pitkään ollutkin. Hankala aloittaa kahdeksankymppisenä alusta.

Anne Mikkola

Arizonassa ovat parhaillaan aloittamassa täydellistä Dominionin toiminnan sisuskalujen tutkimista Maricopan countyssa eli siinä isoimmassa. Tavoitteena selvittää miten homma toimi käytännössä verrattuna siihen mitä oli luvattu. Tietysti myös luottamus vaaleihin halutaan palauttaa. Yrittävät valita parhaat ja puolueettomat asiantuntija tätä tutkimusta tekemään. Suunnitelma oli pari päivää sitten käynnissä. Itse prosessi kestää kymmenisen päivää.

Michiganissa myös Dominion prosesseja jatketaan.

Juu vaativat miljardeja myös Sidney Powelilta.
Ei jää epäselväksi minkä firman puolella Juha on.

Yki Räikkälä

Ketkä tai mikä taho siellä Arizonassa?

Anne Mikkola

Paikallinen lakiasäätävä elin, jolle asia kuuluu. En tiedä/muista tarkempia yksityiskohtia, mutta sattumoisin tämmöinen on meneillään, joten ei homma ole mitenkään kuopattu.

Anne Mikkola

Kaivelin kirjallista tietoa (kuulin jostain tubekanavalta alun perin) ja tässä näyttäisi olevan aika virallisen näköinen lähde.
https://eu.azcentral.com/story/news/politics/elections/2021/01/20/maricopa-county-supervisors-respond-subpoenas-arizona-senate-demanding-election-material-so-senate-c/4222085001/

Tarkistakoon Juha, että ketä on taustalla.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial